Muži - čím nás štvou?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3549
20.7.10 07:21

Muži - čím nás štvou?

Ahojky tak jen tak na odhlehčení a taky proto,že mě velice zajímá jak to chodí v jiných rodinách zakládám toho téma.

Tak za mě jedena z tisíce věcí :lol: U nás jsem hlavou rodiny já naštěstí,jinak bysme byli už dávno pod mostem :-D Ale jakmile přijdu za manželem s tím,že si chci promluvit o zásadních věcech (teda alespoň pro mě zásadních),tak se začnem bavit a po tom,co nastíním můj náhled věci náhle zjistím,že manžel spí.pokud se mu náhodou nepovede tak rychle usnout,tak ho prý nesnesitelně bolí hlava a má migrénu,ale jen do té doby než se vzdám myšlenky na rozhovor.pomalu si začínám připadat jako čarodějnice :mrgreen: A dělám si z manžela srandu,že až nebude moct zase usnout,ať mě vzbudí nadhodím téma výchova našeho dítěte,finance a bude tuhý do pěti minut :mrgreen: :mrgreen: Dnes už se tomu směju,ale než jsem to zkousla mi trvalo pěkně dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3963
20.7.10 07:47

čím mě štve ??? no toje jasný,jsou to asi 3 věci,…takže ta první,ta je asi nejhorší,ikdyž někdo by ji zase ocenil a přivítal,tím nechci říct že já ji neocení,určitě ano,…1./je to jeho pracovitost,přijde z práce a zase lítá kolem baráku,teď poslední týden betonoval obrubníky na nový plot a teď do toho mlátil kostky do země…no za to jsem ráda že je šikovnej,umí úplně všechno,teda ještě se nenaučil pletení,… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to si dělám srandu,ale spíš mi jde o to že když dělá v práci-i do noci,pak doma,tak nemá čas na malého…a ten za ním letí,jen co přijede,…jenže to je pořád že musí doděla támto a tohle :pocitac:
2./neodnáší si mokrý ručník z koupelny po vykoupání a já ho tam najdu rádno smuchlanej a smradlavej !!!!
3./potrpí si na svoje milované 100% bavlněné ponožky,takže když náhodou nejsou ještě smotané a v šuplíku,tak si prostě jiný nevezme a lítá po baráku a hledá ty svoje…ikdyž se mu nedivím,být celej den v tech pracovních botech se silonovýma ponožkama to by asi nebylo příjemný,…
takže asi tak,ale ty poslední dvě věci nějak přežiju,…jen ta první,to je mazec,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
20.7.10 07:47

Můj muž při tušení „vážného pohovoru“ sice rovnou neusíná, ale snaží se to předstírat :-) Ovšem nedávám se odradit! Zatím… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
20.7.10 07:49

no, tak já bych si postěžovala na něco podobného. Štve mě, že mi odpovídá na dotazy a přitom mě vůbec neposlouchá! :pocitac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
20.7.10 07:51
kuklici píše:
Můj muž při tušení „vážného pohovoru“ sice rovnou neusíná, ale snaží se to předstírat :-) Ovšem nedávám se odradit! Zatím… :wink:

tak u nás ty rozhovory zatím tak nějak fungují,to bude asi tím že nejsou tak časté,když je často v práci…jen nevím kdo je hlavou rodiny,on chodí do práce…a já se starám o zbytek,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
20.7.10 07:57

Mě neskutečně vytáčí tím, že si z triček z komínku ve skříni bere vždycky jen to svrchní. Nemáme moc místa, tudíž má sváteční i pracovní v jednom komínku. Takže si klidně nové pěkné tričko vezme na stavbu, tam ho oddělá a ještě se diví, proč jsem vytočená. Stejně tak, když jedeme do města, vezme si klidně to svrchní pracovní a když se ho zeptám, proč si nevezme normální, tak tohle přece bylo navrch.
To mě neskutečně dere :cert:

• Citovat
  • Upravit
4118
20.7.10 08:03

Můj chlap se naučil super věc. Nejen že mi u „důležitých“ rozhovorů neusíná, on se naučil dokonale předstírat pozornost a dokonce zvládá odpovídat na mnou záludně položené otázky :pankac:
Jinak mě vždycky dokáže naštvat svou pomalostí. Vstane, musí minimálně na půlhodiny na záchod, do sprchy, pak kdo ví co ještě … Já vstanu o půl hodiny později, obstarám sebe, malého, připravím snídani, nachystám věci na výlet/plavání, uklidím byt a ještě na chlapa čekáme mezi dveřma :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
20.7.10 08:08
  • odpovídá, když neposlouchá (ale už to většinou poznám)
  • kecá do vaření nebo jiných věcí, kterým nerozumí
  • nechce se o něčem bavit, že je to předčasné, já to vymyslím a on to pak takto nechce, protože si to představuje jinak :cert:
  • myje nádobí, když potřebuju vařit :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
20.7.10 08:08

Myslím, že podobná diskuze proběhla před nějakou dobou a pěkně se rozvětvila :lol:

Já nenávidím:

• když na něj mluvím, on mě zezačátku poslouchá a když to dořeknu, odpoví: „Promiň, cos říkala? Já jsem tě teď vůbec neposlouchal“ :pocitac: :pocitac: :pocitac:
  • idiotská hláška po příchodu z práce (každý den): „Co máme k jídlu? Já jsem od včerejška nejedl“ :pocitac: :pocitac: :pocitac:
  • jak mi staví komíny z nádobí do dřezu :zed: :pocitac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
20.7.10 08:10
Angua píše:

Angu aspoň že ho někdy umyje :wink:. Nemůžeš být tak zhýčkaná a chtít po něm ještě odpovídající harmonogram ladící s tvým programem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
20.7.10 08:17
Bayuska píše:
Angua píše:
Angu aspoň že ho někdy umyje :wink:. Nemůžeš být tak zhýčkaná a chtít po něm ještě odpovídající harmonogram ladící s tvým programem :mrgreen:

No my máme dohodu „já vařím, ty myješ“, která střídavě upadá a je znovu obnovována (teď zrovna prožívá období renesance :lol: ). Dle znění této dohody bych čekala, že bude nádobí umyto po dovaření, tedy po obědě, případně po včeři a ne v 10:00 dopoledne další den, kdy tam potřebuju něco dělat :lol: Ale umyje, to zas né že né…

Jooo - „máme něco k jídlu?“ řečeno tónem - nic jsem tam neviděl, určitě nic není, mě taky dostává do varu :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
20.7.10 08:20

Angu mě na tom spíš štve ten dovětek, že od včerejška nejedl :cert:. Říká to fakt každej den :zed:. To zní jako kdyby neměl pusu a ruce. Copak já jsem zodpovědná za jeho stravovací režim i když je třeab 50km od domova?
ggrrrrr :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
20.7.10 08:23

Nesklápí prkýnko u WC :mrgreen:
Ponožky hází do koše na prádlo, aniž by je vyklepal např. od písku, trávy atd. když řeknu, ať si ten svůj humus vypere sám, jen to hodí do pračky, nevyklepe a pak se diví, že tam ten písek zůstal.
Vysvětluje mi věci, kterým nerozumí (zejména ekonomické teorie :twisted: ) a tváří se u toho děsně důležitě. Když chci, aby mi vysvětlil něco ze svého oboru, tak se vymlouvá, že takhle od stolu to vysvětlit nejde :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3751
20.7.10 08:26

Namátkově jsem přečetla příspěvyk a musím říct, že všichni chlapi jsou si trošičku podobný :mrgreen:.
1. štve mě, že když já chci řešit nějaký i sebemenší problém a jemu se nechce tak se nic řešit nebude. Pánovi se nechce :cert:
2. neumí mluvit na rovinu, prostě na všechnou jde oklikou, neřekne rovnou co mají má srdci, všechno okecá až hrůza :cert:
3. LŽE a myslí si, že to nepoznám :cert: , to mě štve asi nejvíc ale lež má krátky nohy a vždycky v právý čas vyplave nahrou :mavam:
Jinak mě štve hodně věcí ale něco jste už tu popsaly :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3960
20.7.10 08:36

Nezeptá se na cestu, když zabloudíme. Raději stojí i 10 minut a naštvaně studuje mapu. Naštve se, když sundám okénko a někoho se zeptám :mrgreen: A nutí mi mít mapu na klíně a navigovat, i když ví, že ji budu mít klidně obráceně a nepoznám to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová