Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dali jsme si slib přátelství, klapalo to, ale já zblbla díky bývalce, totálně. Ne, že bych mu přestala věřit, ale zachvátila mě nejistota, proto furt pitomý smsky, hádky, výčitky a pak už i nadávky. Měla jsem totální stres, všechno na nás bylo moc ( policie, úřady, furt šetření, furt pitomý kecy od ní … ) nevydržela jsem to, emoce zvítězily a zasáhly jeho, on byl první na ráně. LITUJU.
Chci být jeho kamarádka, nechci o něj přijít, ale on řekl KONEC, A ŽE NIKDY SE TO U NĚJ NEZMĚNÍ.
Chápete jak já se cítím ? Rok mu pomáhám, nasazuju krk a on mě odkopne.
Katrinka píše:kendy88 píše:Když on sám nechce, nedonutíš ho! A věř, že to se chlapů fakt nelíbí, když je ženská uhání…
Holky, pochopíte, že já se na něj vykašlat nechci, alespoň NE momentálně ? To co jsem s ním zažila, co mi dával, to se nedá popsat. ŽILA JSEM.
Máš přece svoji hrdost
100% souhlas…
kendy: podle mě to není o znamení, prostě si ho uháněla, scénkovala, smskovala jak vzteklá, vyčítala, hádala se…málokterý chlap to překouše, tím spíše u „milenky“…
promiň ale když to řeknu natvrdo, tak to, že si se chovala jak blbka nezachráníš tím, že jeho reakce budeš házet na jeho znamení…
mmch, můj partner je také vodnář (a jsme spolu 11 let), je asi pravda to o té potřebě nezávisloti, ale to se taky s chlapem musí umět, že… ![]()
Holky to je mi jasný, ale … Ještě v dubnu jsme spolu seděli a já mu řekl: " Měj normální život, na mě zapomeň, buď jen s Mirkou, smaž si mý číslo, zapomeň. " Skřípal zubama a jeho slova byla, že ne, že to nechce ukončit a už vůbec ne takhle, že zůstaneme přátelé.
Vzala jsem to smrtelně vážně a co potom ? Podělám VŠECHNO pitovou hádkou a výčitkama ( za nic nemohl ), nedivím se, že mu došly nervy.
Promin, tak to jsi mě vůbec nepochopila. NIC neházím na něj a už vůbec ne na jeho znamení.
kendy: no tak to asi ne…mě to tak v tom úvodu přišlo, když se ptáš, jestli se vodnář vrátí…
Pokud tě fakt miluje, tak se to srovná vodnář nevodnář, pokud si mu tím cos udělala natolik nabourala jeho hrdost, tak by to bylo složité, a možná taky jen využil situace, jak se tě zbavit. Do hlavy mu nevidíme…
Mě osobně už třeba jen to, že se jdeš zeptat dvou kartářek, jestli se náhodou nevrátí přijde … jak to říct, nechci tě urazit, ale … posedlé?
nebo o co vlastně jde?
kendy88 píše:
Dali jsme si slib přátelství, klapalo to, ale já zblbla díky bývalce, totálně. Ne, že bych mu přestala věřit, ale zachvátila mě nejistota, proto furt pitomý smsky, hádky, výčitky a pak už i nadávky. Měla jsem totální stres, všechno na nás bylo moc ( policie, úřady, furt šetření, furt pitomý kecy od ní … ) nevydržela jsem to, emoce zvítězily a zasáhly jeho, on byl první na ráně. LITUJU.Chci být jeho kamarádka, nechci o něj přijít, ale on řekl KONEC, A ŽE NIKDY SE TO U NĚJ NEZMĚNÍ.
Chápete jak já se cítím ? Rok mu pomáhám, nasazuju krk a on mě odkopne.
asi si dovedu představit, jak ti je…nechci ho hájit, ale pokud Vodnář řekne konec a že se to nikdy nezmění, tak nejspíš nekecá… Mám to stejně, jsem vodnář, jsem schopna se s určitými lidmi nebavit roky, když se zařeknu.
obávám se, že dalšíma smskama a jinými pokusy o vysvětlení a jiné kontaktování se mu jen víc zprotivíš…
dala bych tomu čas 2-3 měsíce, a pak - pokud tě to nepřejde, bych se mu ozvala s něčím nezávazným… Vodnáři se obecně neradi vrací do minulosti a nechtějí řešit staré křivdy. Může se stát, že váš vztah (ať už v jakékoliv formě) začne znovu.
Mar__tanka1983 píše:
kendy: podle mě to není o znamení, prostě si ho uháněla, scénkovala, smskovala jak vzteklá, vyčítala, hádala se…málokterý chlap to překouše, tím spíše u „milenky“…promiň ale když to řeknu natvrdo, tak to, že si se chovala jak blbka nezachráníš tím, že jeho reakce budeš házet na jeho znamení…
mmch, můj partner je také vodnář (a jsme spolu 11 let), je asi pravda to o té potřebě nezávisloti, ale to se taky s chlapem musí umět, že…
Nevim ,jestli je to znamení, ale problém je podle mě v tom, že to, co můj ex bral jako omezování a otravování, můj manžel bere jako normální komunikaci ve vztahu… Prostě mýmu ex přišlo divný, že jsem chtěla vědět, co má v plánu… Manžel mi to odjakživa říkal sám od sebe, ani jsem to po něm vyloženě nechtěla (protože jemu jsem věřila, zatím co u ex jsem xkrát zjistila oklikou, že prostě kecá… Nebo nekecá, ale neříká úplnou pravdu…
)
To je ale podle mě fakt o člověku…manžel mi od začátku říká detailně, co bude dělat (i třeba, že jde na záchod
), píše mi stále sms, a když mu chvilku neodepíšu, už je nervózní…
To, jak tu psala Black_Orchids, že se neradi vrací ke starým křivdám to jo, to je pravda, ale kdo se rád vrací ke starým křivdám? ![]()
Muj manzel je vodnar a je chytry, milujici, laskavy, splehlivy, rodina je pro nej vse a v nicem se nepodoba vodnari co ho popisuje zakladatelka.
Myslim, ze svadet povahu na znameni je trochu alibisticke.
Takovym vecem ja neverim.
tak jak berusa… ten můj taky…jen s tou spolehlivostí to trochu pokulhává, ve smyslu toho, že je o dost jednodušší tu složenku zaplatit sama, než předpokládat, že jí on někde nezašantročí…
ale to je zase dáno i výchovou jeho matky, která mu ještě v sedmnácti podstrojovala až pod nos, sladila a míchala mu kafe a pod.
a k ničemu ho nepustila, takže když se mi dostal „do ruky“ tak samostatnost nulová ![]()
ale i v tom se srovnává věkem, zkušenostmi a troufám si tvrdit, že částečně i mým vlivem ![]()
jo a jinak, já jsem býk…
takže vlastně:on má hlavu v oblacích, já tvrdě při zemi, on nezávislost a já materiální statky a potřebu stability, navíc oba hrdí a neústupní…
teoreticky bysme se měli už dávno zabít, prakticky je to velice obohacující vztah dvou lidí, co se milujou „až za hrob“ ![]()
a dle horoskopů bych měla mít nelepší vztahy s kozorohem, což je moje matka. Nemám mnoho horších a komplikovanějších vztahů než ten s ní… ![]()
No já si hlavně myslím, že to není o umění jednat s chlapem. Málokterého normálního a dospělého člověka, který nemá zastydlou pubertu a chce normální, zdravý vztah baví věčně si hrát na kočku a myš a dávat partnerovi pocit nezávislosti. Protože zdravý vztah je o tom, že je tu pro nás partner ve chvíli, kdy ho potřebujeme a ne ve chvíli, kdy on má na nás milostivě náladu. Takže si prosím nech ty své rádoby chytré řeči o tom, jak se to s chlapem musí umět. Působíš totiž akorát hloupě. ![]()
Nějaké nové poznatky o mužích vodnářích? Teď se kolem mě jeden točí a laškuje, ale je to spíš flirt. Jací jsou? Pečující proutníci? Znám 2 z vyprávění od kamarádek a vztahy jsou jejich slabá stránka anebo vlastně možná silná. Jsou tu prý pro všechny.