Sex a hračky

Anonymní
30.5.11 23:09

sex a hracky,

ahoj omlouvam se za utajeni :lol: chci se zeptat, pouziva nektera z vas nejake hracky pri sexu? klidne i tajne hracky :lol: zajimalo by me to, ja sama si koupila minuly tyden vibrator :oops: :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
30.5.11 23:15

Samozřejmě :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.5.11 23:17
Anonymní píše:

ano a jakou? jinou nes vybrator? zajimalo by me i neco jineho nes vybrator :kytka: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
36180
30.5.11 23:49
Anonymní píše:
Anonymní píše:
ano a jakou? jinou nes vybrator? zajimalo by me i neco jineho nes vybrator :kytka: :mavam:

Já asi vím, kdo to píše :mrgreen:

Jinak ano, hračky máme, vibrátor a kolíček :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.11 23:57
pikola píše:
Anonymní píše:
Anonymní píše:
ano a jakou? jinou nes vybrator? zajimalo by me i neco jineho nes vybrator :kytka: :mavam:

vis jo?? :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
36180
31.5.11 00:02
Anonymní píše:
pikola píše:
Anonymní píše:
Anonymní píše:

Nevím, tuším. Jinak hračky u nás kupuje muž, stačí naznačit, co bych chtěla a může se přetrhnout :srdce: A pak má radost, že já mám radost :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.5.11 00:04
pikola píše:
Anonymní píše:
pikola píše:
Anonymní píše:
Anonymní píše:

Nevím, tuším. Jinak hračky u nás kupuje muž, stačí naznačit, co bych chtěla a může se přetrhnout :srdce: A pak má radost, že já mám radost :huban:

u nas je to take tak ale vybrator us mne po tom tydnu nejak omrzel a premyslim co koupit dalsiho :oops: :think: :-D a zatim vubec netusim co mas nej vybrator nebo kolik? :oops:

• Citovat
  • Upravit
36180
31.5.11 00:08

Měla jsem dva, teď už jen jeden. Od Fun factory, přemýšlím nad dalším, něco do nabíječky, malinkého pro mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3929
31.5.11 00:59

:-)

Buď v klidu - dneska je to úplně normální a sex tím lepší :-) nedávno jsem vyhrála erotický balíček z časopisu za 6,90 Kč :-) :mrgreen: super holky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
31.5.11 07:43

,,,

Příspěvek upraven 07.08.15 v 22:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5771
31.5.11 08:42

mám a ne jednu hračku :mrgreen: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.5.11 08:48

No jasně, vibrátor, bičík, kolíčky, lano, svíčky, roubík, pouta, proutek, šátek… :mrgreen: , nebo třeba nafukovací anální kolíček :wink: :andel: , záleží jen na fantazii

• Citovat
  • Upravit
5345
31.5.11 08:52

taky máme :lol: kupuje to muž a není rok abych něco nedostala… :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
12.1.13 01:43

NOVÝ DOTAZ

Ahoj, nebudu psát absolutně pod anonymitou, není se nejspíš za co stydět. Když už jsme u těch hraček. Všude čtu, že existují lubrikanty, které napomáhají vzrušení ženy. Je to možné? Že by to podporovalo vzrušení? Netvrdím, že nejsem spokojená v sexu, ale chtěla bych něco takového vyzkoušet. S naprosto obyčejným lubrikantem se mi to líbí víc, než „přirozeně“, má to svou logiku. Ale máte někdo zkušenost i s nějakým „speciálním“, který umocňuje ženské vzrušení? A nebo se jedná pouze o marketing, jak nejlépe uvést obyčejný lubrikant? Četla jsem už o mnoha lubrikantech, ale nechci zbytečně vyhazovat peníze, když by to mělo stejný účinek, jako obyčejný. :oops: :lol:
Děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bara 1
12.1.13 05:36

Ahoj, já mám nejradši hřejivý… :palec: je to fakt super. Rozdíl je velký a pro partnera taky super

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky