Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Anonymní píše:
Samozřejmě
ano a jakou? jinou nes vybrator? zajimalo by me i neco jineho nes vybrator
![]()
Anonymní píše:Anonymní píše:ano a jakou? jinou nes vybrator? zajimalo by me i neco jineho nes vybrator
Samozřejmě![]()
Já asi vím, kdo to píše ![]()
Jinak ano, hračky máme, vibrátor a kolíček ![]()
pikola píše:Anonymní píše:Anonymní píše:ano a jakou? jinou nes vybrator? zajimalo by me i neco jineho nes vybrator
Samozřejmě![]()
Já asi vím, kdo to píše
Jinak ano, hračky máme, vibrátor a kolíček
vis jo??
![]()
Anonymní píše:pikola píše:vis jo??Anonymní píše:Anonymní píše:ano a jakou? jinou nes vybrator? zajimalo by me i neco jineho nes vybrator
Samozřejmě![]()
Já asi vím, kdo to píše
Jinak ano, hračky máme, vibrátor a kolíček![]()
Nevím, tuším. Jinak hračky u nás kupuje muž, stačí naznačit, co bych chtěla a může se přetrhnout
A pak má radost, že já mám radost ![]()
pikola píše:Anonymní píše:Nevím, tuším. Jinak hračky u nás kupuje muž, stačí naznačit, co bych chtěla a může se přetrhnoutpikola píše:vis jo??Anonymní píše:Anonymní píše:ano a jakou? jinou nes vybrator? zajimalo by me i neco jineho nes vybrator
Samozřejmě![]()
Já asi vím, kdo to píše
Jinak ano, hračky máme, vibrátor a kolíček![]()
A pak má radost, že já mám radost
u nas je to take tak ale vybrator us mne po tom tydnu nejak omrzel a premyslim co koupit dalsiho
a zatim vubec netusim co mas nej vybrator nebo kolik? ![]()
Měla jsem dva, teď už jen jeden. Od Fun factory, přemýšlím nad dalším, něco do nabíječky, malinkého pro mě.
Buď v klidu - dneska je to úplně normální a sex tím lepší
nedávno jsem vyhrála erotický balíček z časopisu za 6,90 Kč
super holky ![]()
No jasně, vibrátor, bičík, kolíčky, lano, svíčky, roubík, pouta, proutek, šátek…
, nebo třeba nafukovací anální kolíček
, záleží jen na fantazii
Ahoj, nebudu psát absolutně pod anonymitou, není se nejspíš za co stydět. Když už jsme u těch hraček. Všude čtu, že existují lubrikanty, které napomáhají vzrušení ženy. Je to možné? Že by to podporovalo vzrušení? Netvrdím, že nejsem spokojená v sexu, ale chtěla bych něco takového vyzkoušet. S naprosto obyčejným lubrikantem se mi to líbí víc, než „přirozeně“, má to svou logiku. Ale máte někdo zkušenost i s nějakým „speciálním“, který umocňuje ženské vzrušení? A nebo se jedná pouze o marketing, jak nejlépe uvést obyčejný lubrikant? Četla jsem už o mnoha lubrikantech, ale nechci zbytečně vyhazovat peníze, když by to mělo stejný účinek, jako obyčejný.
![]()
Děkuji za odpovědi.
Ahoj, já mám nejradši hřejivý…
je to fakt super. Rozdíl je velký a pro partnera taky super
ahoj omlouvam se za utajeni
chci se zeptat, pouziva nektera z vas nejake hracky pri sexu? klidne i tajne hracky
zajimalo by me to, ja sama si koupila minuly tyden vibrator