Nový partner...

Anonymní
29.5.11 23:23

Nový partner..

holky nonymne snad pochopite :-? Takze nejak strucne..jsem svobodna mamina,mam dve male deti…jsem sama neco prez dvaroky,samota me tizi,tim vic ze deti nemaji otce(jejich bio nekomunikuje,sem tam se objevi a zase zmizi)..nekolikrat jsem brecela do polstare ze chci mit taky chlapa..a ted ten muj orisek:(pred nedavnem jsem se potkala se svym bejvalym partnerem(ne otec deti),a slovo dalo slovo a my skoncily v postely,bylo to nadherne,on priznal ze me stale miluje, chtel by me zpatky(i s detma coz je dost podstatne)..neco o nem:je pracovity,hodny,opravdu se da rict ze ideos chlap..ale k memu problemu…holky tak kyz uz jsem konecne nekoho potkalam…kdo by mel rad me i deti,a postaral se o nas,tak se cukam jak magor fakt..proste mam ze vseho strach a navic ta nejak nejsem zalaskovana jako on.mam to zkusit?nebo hodit flintu do zita,poradte jsem zoufala..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10052
29.5.11 23:29

rozhodně tomu dej šanci, co ty víš, bude Vám to klapat a zabouchneš se až po uši

moc ti držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
29.5.11 23:29

ja bych nezkousela…bud s nim chces byt nebo ne…nejaky zkouseni mi prijde naprd…proc si se s nim rozesla kdyz pises ze je byvaly? asi byl nejakej problem ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.5.11 23:31

Rozesla jsem se v sestnacti letech uz je to devet let zpatky..proste prvni laska.chpes??? :wink:

• Citovat
  • Upravit
3544
29.5.11 23:47

ja bych do toho sla v pripade, ze v tom vidis nejakou budoucnost, ze bysme mohli dobre fungovat jako rodinka a ze ho mas rada........pokud uz ted mas pocit, ze by to nebylo ono, asi bych to nepokousela, i kvuli detem, ktere by si na nej zvykly a potom by jim chybel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
30.5.11 07:17

Být tebou tak bych to zkusila. Ale nenutila se do toho vztahu jen proto, abych nebyla sama. A dokud bych si nebyla jistá, netahala bych do toho děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
30.5.11 07:25

Bude to ode mě asi hodně hustý… jsi s dvěma dětma sama a najdeš ideálního chlapa, jak píšeš a není to ono!!!! Ono to nikdy a nikde není ono. I když jsi zaláskovaná… hlavně děti máš asi s někým do koho jsi byla zaláskovaná ..... a jak to dopadlo! Život není jednoduchej a vztahy taky ne. Pokud je opravdu v pohodě, chyť ho za pačesy a nepouštěj! Dnes se špatně hledá chlap pro svobodnou, bezdětnou tatož pro ženskou se dvěma dětma!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.11 08:05

Určitě bych do toho šla :wink: . Nejprve se více poznejte, ono v posteli se může zdát všechno krásné :lol: , ale realita běžného života je o něčem jiném…děti seznámit, až si budeš více jistá a postupně se začít vzájemně „oťukávat“, ono hodně napoví, i jak se bude chovat k dětem a jak ony k němu :kytka: A pokud jsou děti malé, tak tím líp :hug:
Přeji hodně štěstí a ať je přítel ten pravý pro život :palec: :srdce:

PS: Já také potkala po rozvodu s ročním prckem partnera pro život, dnes již manžel si syna osvojil /otec bio nejevil žádný zájem,neplatit,takž soud byl velmi rychlý,navíc ex souhlasil s osvojením/.

Takže i sny se v životě plní :andel: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1762
30.5.11 08:17

Já bych do toho šla. Já třeba nejsem typ co se zamilovává na první pohled. Taky jsem byla sama se synem a kamarádka mi dohodila rande. Petr se mi líbil, byl to chlap, který měl všechny kvality, které jsem u muže hledala. Ale láska to nebyla. Asi je to blbý, ale já si řekla, že na tom nezáleží, že to přijde časem.Bylo mi s ním dobře, se synem vycházeli skvěle a sex byl taky ok. Milovat jsem ho začala za pár měsíců a miluji ho každým dnem víc a víc. Dnes máme 8 měsíční holčičku, synovi je 7 a půl a klape nám to skvěle.
Tím chci říct, že tu když mu šanci dáš nemůžeš nic stratit. V nejhorším se rozejdete a ty budeš o zkušenost bohatší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
30.5.11 08:46

Já bych tomu šanci rozhodně dala, neházela flintu do žita..
Nemusíte se hned sestěhovávat, nemusíte hned na vážno, ale nejdřív chození ,společné rodinné akce, užít si i ten předmanželský vážný stav, kdy si člověk užívá..
Navíc vám to funguje v posteli, takže přestože to není zamilovanost jako trám, tak jiskra přeskočila.. :mavam:
Za to nic nedáš.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.11 10:11

Holky dekuji jste zlaticka :hug: ja vim ze se spatne hleda chlap,navic takovej aby miloval HLAVNE me deti..proto to vyzkousim a uvidim :nevim: je pravda ze pro me jsou deti na prvnim miste,tak jim potrebuji najit tatku,ktery je bude milovat,a plne nahradi toho bio :lol: A vim ze on to dokaze…je strasne hodny,mozna az moc :roll: nicmene mit zase nejakeho alkoholika co by nas mlatil? :-? Holt mam obavy,neni to jako v sednacti :lol:

• Citovat
  • Upravit
5077
30.5.11 10:41

Ahoj,
taky bych tomu dala šanci, třeba to vyjde. Však spolu hned nemusíte bydle a brát se, ne? Můžete se potkávat, poznávat, společné výlety. A když to nepůjde, tak to nepůjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SayaSt
30.5.11 14:27

ja bych do toho sla.
byla jsem v podobne situaci, jen mam pouze jedno ditko a sama jsem byla pres pul roku. potkala jsem pritele, hodny, pracovity, nevadilo mu ze mam malinkou :-). sla jsem do toho, ze zacatku jsem mela pocit jestli jsem se neunahlila, svym zpusobem se nejak vnitrne branila zamilovat a vubec zacit novy vztah abych se zas nespalila. no, preckala jsem a ted vim ze jsem udelala moc dobre! laska prisla casem a ja mam uzasneho pritele na ktereho se muzu spolehnout a ktery i male svym zpusobem nahrazuje tatu, muzsky vzor :srdce: . biootec totiz nefunuje :cry:
moc drzim palce!!!

• Citovat
  • Upravit
etatinek
30.5.11 21:03

Tak zakladatelko hodně štěstí a hlavně nespěchat!! Držím palce, ať vám to výjde… :wink: :oops:

Ale jen rada na závěr, nedéj na slova, ale na činy, chlap toho dokáže nakecat taky spoustu a oblbnout ještě víc… :think: :roll:

• Citovat
  • Upravit
12571
30.5.11 21:10

Rozhodne kdyz to nezkusis, nebudes nikdy vedet, jestli to bude fungovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí