Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
rozhodně tomu dej šanci, co ty víš, bude Vám to klapat a zabouchneš se až po uši
moc ti držím palce ![]()
ja bych nezkousela…bud s nim chces byt nebo ne…nejaky zkouseni mi prijde naprd…proc si se s nim rozesla kdyz pises ze je byvaly? asi byl nejakej problem ne…
Rozesla jsem se v sestnacti letech uz je to devet let zpatky..proste prvni laska.chpes??? ![]()
ja bych do toho sla v pripade, ze v tom vidis nejakou budoucnost, ze bysme mohli dobre fungovat jako rodinka a ze ho mas rada........pokud uz ted mas pocit, ze by to nebylo ono, asi bych to nepokousela, i kvuli detem, ktere by si na nej zvykly a potom by jim chybel
Být tebou tak bych to zkusila. Ale nenutila se do toho vztahu jen proto, abych nebyla sama. A dokud bych si nebyla jistá, netahala bych do toho děti.
Bude to ode mě asi hodně hustý… jsi s dvěma dětma sama a najdeš ideálního chlapa, jak píšeš a není to ono!!!! Ono to nikdy a nikde není ono. I když jsi zaláskovaná… hlavně děti máš asi s někým do koho jsi byla zaláskovaná ..... a jak to dopadlo! Život není jednoduchej a vztahy taky ne. Pokud je opravdu v pohodě, chyť ho za pačesy a nepouštěj! Dnes se špatně hledá chlap pro svobodnou, bezdětnou tatož pro ženskou se dvěma dětma!
Určitě bych do toho šla
. Nejprve se více poznejte, ono v posteli se může zdát všechno krásné
, ale realita běžného života je o něčem jiném…děti seznámit, až si budeš více jistá a postupně se začít vzájemně „oťukávat“, ono hodně napoví, i jak se bude chovat k dětem a jak ony k němu
A pokud jsou děti malé, tak tím líp ![]()
Přeji hodně štěstí a ať je přítel ten pravý pro život
![]()
PS: Já také potkala po rozvodu s ročním prckem partnera pro život, dnes již manžel si syna osvojil /otec bio nejevil žádný zájem,neplatit,takž soud byl velmi rychlý,navíc ex souhlasil s osvojením/.
Takže i sny se v životě plní
![]()
Já bych do toho šla. Já třeba nejsem typ co se zamilovává na první pohled. Taky jsem byla sama se synem a kamarádka mi dohodila rande. Petr se mi líbil, byl to chlap, který měl všechny kvality, které jsem u muže hledala. Ale láska to nebyla. Asi je to blbý, ale já si řekla, že na tom nezáleží, že to přijde časem.Bylo mi s ním dobře, se synem vycházeli skvěle a sex byl taky ok. Milovat jsem ho začala za pár měsíců a miluji ho každým dnem víc a víc. Dnes máme 8 měsíční holčičku, synovi je 7 a půl a klape nám to skvěle.
Tím chci říct, že tu když mu šanci dáš nemůžeš nic stratit. V nejhorším se rozejdete a ty budeš o zkušenost bohatší.
Já bych tomu šanci rozhodně dala, neházela flintu do žita..
Nemusíte se hned sestěhovávat, nemusíte hned na vážno, ale nejdřív chození ,společné rodinné akce, užít si i ten předmanželský vážný stav, kdy si člověk užívá..
Navíc vám to funguje v posteli, takže přestože to není zamilovanost jako trám, tak jiskra přeskočila.. ![]()
Za to nic nedáš.. ![]()
Holky dekuji jste zlaticka
ja vim ze se spatne hleda chlap,navic takovej aby miloval HLAVNE me deti..proto to vyzkousim a uvidim
je pravda ze pro me jsou deti na prvnim miste,tak jim potrebuji najit tatku,ktery je bude milovat,a plne nahradi toho bio
A vim ze on to dokaze…je strasne hodny,mozna az moc
nicmene mit zase nejakeho alkoholika co by nas mlatil?
Holt mam obavy,neni to jako v sednacti ![]()
Ahoj,
taky bych tomu dala šanci, třeba to vyjde. Však spolu hned nemusíte bydle a brát se, ne? Můžete se potkávat, poznávat, společné výlety. A když to nepůjde, tak to nepůjde.
ja bych do toho sla.
byla jsem v podobne situaci, jen mam pouze jedno ditko a sama jsem byla pres pul roku. potkala jsem pritele, hodny, pracovity, nevadilo mu ze mam malinkou
. sla jsem do toho, ze zacatku jsem mela pocit jestli jsem se neunahlila, svym zpusobem se nejak vnitrne branila zamilovat a vubec zacit novy vztah abych se zas nespalila. no, preckala jsem a ted vim ze jsem udelala moc dobre! laska prisla casem a ja mam uzasneho pritele na ktereho se muzu spolehnout a ktery i male svym zpusobem nahrazuje tatu, muzsky vzor
. biootec totiz nefunuje ![]()
moc drzim palce!!!
Tak zakladatelko hodně štěstí a hlavně nespěchat!! Držím palce, ať vám to výjde…
![]()
Ale jen rada na závěr, nedéj na slova, ale na činy, chlap toho dokáže nakecat taky spoustu a oblbnout ještě víc…
![]()
Rozhodne kdyz to nezkusis, nebudes nikdy vedet, jestli to bude fungovat.
holky nonymne snad pochopite
Takze nejak strucne..jsem svobodna mamina,mam dve male deti…jsem sama neco prez dvaroky,samota me tizi,tim vic ze deti nemaji otce(jejich bio nekomunikuje,sem tam se objevi a zase zmizi)..nekolikrat jsem brecela do polstare ze chci mit taky chlapa..a ted ten muj orisek:(pred nedavnem jsem se potkala se svym bejvalym partnerem(ne otec deti),a slovo dalo slovo a my skoncily v postely,bylo to nadherne,on priznal ze me stale miluje, chtel by me zpatky(i s detma coz je dost podstatne)..neco o nem:je pracovity,hodny,opravdu se da rict ze ideos chlap..ale k memu problemu…holky tak kyz uz jsem konecne nekoho potkalam…kdo by mel rad me i deti,a postaral se o nas,tak se cukam jak magor fakt..proste mam ze vseho strach a navic ta nejak nejsem zalaskovana jako on.mam to zkusit?nebo hodit flintu do zita,poradte jsem zoufala..