Manžel nemluví

736
29.5.11 17:11

manžel nemluví

ahoj holky, manžel přestal najednou komunikovat před 3 dny se mnou naprosto bez příčiny (s malou, má 5 týdnů občas mluví)to ano, a je to horší a horší. co se s ním děje? jen tak ještě mezi komunikační pauzou prohlásil, že mateřství nezvládám a o něj se nestarám) nerozumím, vše je téměř jak dřív, jen menší servis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17310
29.5.11 17:15

Asi se nedokáže smířit,že máte miminko.Ikdyž se na něj těšil a máho rád,tak prostě nečekal,že to bude takové :?: bere ho jako „vetřelce“?

Jinak píšeš že nic jiného se nezměnilo.Viděla bychto takhle,zkus mu projevit trochu láky ať cítí,že nejsi jenom matka,ale zůstala jsi i jeho žena :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653

ja nevim ,ale asi trosu zarli, ze ted cela pozarnost je na malou, asi je to sobec :cert: treba se mylim.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190

Ahojky,
asi ho samotného překvapilo, jak velkou změnou příchod nového človíčka je…
Sama píšeš, že má menší servis…proto možná i ta hloupá narážka na to,že nezvládáš mateřství…
Zkus si s ním o tom promluvit, snažit se musí oba…
Držím palečky, aby bylo všechno zase brzo v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
29.5.11 17:36

za takoveto kecy o nezvladani materstvi bych mileho manzela bacila necim po palici, aby se probral - nechala bych mu mimco na pul dne, aby se frajirek ukazal a jeste jak by zvladal domacnost a sebe.

Mam dve deti a zaplatpambu normalniho chlapa, ktery se jako chlap projevil uz jen tim, ze si vzal dovolenou po mem navratu z porodnice u kazde dcery - jsou obe narozene v cervnu a zustal s nama tri tydny doma :potlesk:

Ja jsem na tyhlety „jájínky“, ktere naucily tchyne obskakovat dost alergicka :evil: - beda jak se jim trochu snizi servis tak jedinym priblblym argumentem je to, ze nezvladas materstvi… :poblion:

• Citovat
  • Upravit
22258
29.5.11 17:44

Holky, klídek 8-o - i chlap se přece potřebuje s příchodem miminka srovnat. Že ho neporodil, neznamená, že z toho není mimo. Mluvit o „sobcích“ a „frajírcích“ po jedné hozené hlášce je dost přehnané - uletět může každý. Zakladatelko, důležité je, jak se manžel k Tobě choval dříve - jestli jste předtím neměli problémy a vycházeli spolu v pohodě, možná teď opravdu jenom normálně lidsky nezvládá… Neví, co má dělat, na co sáhnout, co říct, je nevyspalý, má pocit, že Tě ztrácí jako svou ženu, prostě může mít normální „tatínkovskou poporodní depku“.

Vydrž, zkus ho trošku naťuknout, zklidnit doma atmosféru, třeba to nebude tak horké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
29.5.11 17:47

a je malá hodná anebo pláče? nám první syn dal trošku zabrat, kolika, zuby a uřvané noci, takže to otřáslo naším vztahem…
nechej ho, on si to v hlavě srovná a začne mluvit, jak bude malá větší, už to bude zase jako dříve…no jo, je to jenom chlap, co taky od nich někdy čekat, že :roll: :roll: držím palce :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
29.5.11 17:50
Hanka1 píše:
za takoveto kecy o nezvladani materstvi bych mileho manzela bacila necim po palici, aby se probral - nechala bych mu mimco na pul dne, aby se frajirek ukazal a jeste jak by zvladal domacnost a sebe.

Mam dve deti a zaplatpambu normalniho chlapa, ktery se jako chlap projevil uz jen tim, ze si vzal dovolenou po mem navratu z porodnice u kazde dcery - jsou obe narozene v cervnu a zustal s nama tri tydny doma :potlesk:

Ja jsem na tyhlety „jájínky“, ktere naucily tchyne obskakovat dost alergicka :evil: - beda jak se jim trochu snizi servis tak jedinym priblblym argumentem je to, ze nezvladas materstvi… :poblion:

to že to tvůj chlap zvládnul,neznamená,že to zvládnou další :wink: Takových případů bylo,je a bude…Chlapi jsou z Marsu a ženy z Venuše :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
29.5.11 17:55
verenika píše:
Hanka1 píše:

Ja jsem na tyhlety „jájínky“, ktere naucily tchyne obskakovat dost alergicka :evil: - beda jak se jim trochu snizi servis tak jedinym priblblym argumentem je to, ze nezvladas materstvi… :poblion:
to že to tvůj chlap zvládnul,neznamená,že to zvládnou další :wink: Takových případů bylo,je a bude…Chlapi jsou z Marsu a ženy z Venuše :mrgreen:

to je sice hezky, ale nemyslis, ze v sestinedeli ma zenska na starosti dost sama sebe a mimco a jeste resit, ze chlap se citi ublizene, nemluvi a jeste jedovate keca - myslim, ze srovnat se s roli otce ma minimalne pul roku predem od druheho trimestru, kdy zene roste brisko a alespon v sestinedeli dat pokoj?

Ale asi kazda mame ty parametry na „chlapa“ jine. Uknouranek, kteremu chybi full servis doma pro mne chlap neni, at si kdo chce co chce rika a at ma depky u prvniho nebo pateho mimina :-P

Muj manzel zase resil existencni problemy - ne ze bychom na tom byli spatne, ale proste muj plat dost citelne v rozpoctu chybel, ale rekl mi to cca pul roku pote - rozhodne mne tim „nezatezoval“ protoze videl, za sama toho mam s prvni dcerou, ktera v sestinedeli nejedla a nepribirala, plny pecky :roll:

• Citovat
  • Upravit
17310
29.5.11 18:00

Hanka1- no tak to si můžeš gratulovat :roll: :mrgreen: Nechápu,proč sem pleteš tvého super muže.Jak už jsem napsala,takovéhle problémy řeší spousty párů.A že řekl jednou něco ošklivého :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
29.5.11 18:03
verenika píše:
Hanka1- no tak to si můžeš gratulovat :roll: :mrgreen: Nechápu,proč sem pleteš tvého super muže.Jak už jsem napsala,takovéhle problémy řeší spousty párů.A že řekl jednou něco ošklivého :think:

ja ale nepsala, ze mam super muze - nemam - mam normalniho chlapa, ktery ma jako kazdy sve mouchy, ale chlap je to pro mne tim, ze po narozeni ditka neknoura, ze ho neobskakuji, naopak mi s mimcem dost pomohl…

a uz prosim te neslovickarme - ty si vyctes z meho nevyrcene a diskuse se pak otoci smerem kdo ma a nema super chlapa 8-o Ja ho nemam a ani ho nechce, protoze super chlapa neexistuje, nebo az nejakeho najdes a bude volny, tak dej vedet… 8-) :wink: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
20296
29.5.11 18:04

Hanko můj muž není žádný ukňouránek, tím víc né maminčin - fakt měl tvrdou školu…spíš vojnu než výchovu a příchod mimina byl pro něj myslím daleko těžší než pro mě, i když já byla s nervama na štíru…je to prostě změna i pro toho chlapa obrovská a nemusí to být frajírek a nevím co ještě

Je pěkný, že máš doma evidentně dokonalého chlapa, ne všechny mají takový štěstí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22258
29.5.11 18:06

Hanko, nezlob se, ale to si snad děláš legraci, ne? To jsi snad nemohla napsat s rozmyslem, že „srovnat se s roli otce ma minimalne pul roku predem od druheho trimestru, kdy zene roste brisko“ 8-o 8-o 8-o Jestli to bereš tímhle způsobem, potom bychom my ženské měly celých devět měsíců na to, abychom se srovnaly s rolí matky - nějaké poporodní deprese, šestinedělí, na co, nic takového, vždyť se na to připravujeme celé těhotenství, ne? :roll:

Pro chlapa je narození dítěte přece stejná změna jako pro ženu - prožívá to psychicky jinak, protože dítě nenosil, ale přesto se na to přece nemohl nijak připravit. Copak si bezdětný chlap může jen tak představit, co obnáší život s dítětem??? To musí zažít, všechny ty emoce, všechnu zodpovědnost, celý život naruby. No a zakladatelky muž to zřejmě zažívá - to přece neznamená automaticky, že je špatný, neschopný ani nic podobného (samozřejmě, pokud se tak nechoval už dříve, ale to by zakladatelka snad napsala), prostě má možná jenom hodně velký problém sám se sebou.

Jako víš co - já taky neuznávám muže, kteří se chovají sobecky. Ale v tomhle případě nemáme k takovým soudům právo, na to toho víme hodně málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
29.5.11 18:07
Hanka1 píše:
verenika píše:
Hanka1- no tak to si můžeš gratulovat :roll: :mrgreen: Nechápu,proč sem pleteš tvého super muže.Jak už jsem napsala,takovéhle problémy řeší spousty párů.A že řekl jednou něco ošklivého :think:

ja ale nepsala, ze mam super muze - nemam - mam normalniho chlapa, ktery ma jako kazdy sve mouchy, ale chlap je to pro mne tim, ze po narozeni ditka neknoura, ze ho neobskakuji, naopak mi s mimcem dost pomohl…

a uz prosim te neslovickarme - ty si vyctes z meho nevyrcene a diskuse se pak otoci smerem kdo ma a nema super chlapa 8-o Ja ho nemam a ani ho nechce, protoze super chlapa neexistuje, nebo az nejakeho najdes a bude volny, tak dej vedet… 8-) :wink: :pankac:

Jenže já neslovíčkařím :-P jen jsem se snažila nrozdíl od tebe zakladatelku povzbudit,že tohle má doma spoust maminek a ne hned vytahovat že jsi na „jájínky“, ktere naucily tchyne obskakovat dost alergicka  – beda jak se jim trochu snizi servis tak jedinym priblblym argumentem je to, ze nezvladas materstvi…

Příspěvek upraven 29.05.11 v 18:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
29.5.11 18:07
RyBANA píše:
Hanko můj muž není žádný ukňouránek, tím víc né maminčin - fakt měl tvrdou školu…spíš vojnu než výchovu a příchod mimina byl pro něj myslím daleko těžší než pro mě, i když já byla s nervama na štíru…je to prostě změna i pro toho chlapa obrovská a nemusí to být frajírek a nevím co ještěJe pěkný, že máš doma evidentně dokonalého chlapa, ne všechny mají takový štěstí :lol:

jj,já si tedy na chlapa taky stěžovat nemůžu,ale smutné,když chlap nevidí,jak dá novorozené mimi zabrat,navíc,když je ženská v šestinedělí,a musí se sama srovnat,ještě aby řešila chlapa,který se nedokáže smířit s tím,že o něj není dokonale postaráno :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí