Přehnaná partnerova láska

Anonymní
30.5.11 10:26

Přehnaná partnerova láska

Holky já se omlouvám, nevím co se to se mnou děje. Mám asi nějaké blbé období nebo co. Strašně mi leze na nervy chlap. Moc mě miluje, rozkrájel by se pro mě i mé děti, které nejsou jeho, ale někdy je to až moc. Já vlastně ani nevím co mi vadí :zed: Pořád dokola mi opakuje, že mě miluje, budí mě ze slovy „vstávej moje lásko, ty jsi tak nádherná že se mi ani nechce do práce“, 100× mě líbá než odejde, pořád mě objímá, hladí, pořád dětem opakuje, že mě moc miluje a že jsem krásná a že na mě mají být hodní a a a a… Když něco nechci, tak nemusím, když chci tak to mám. Bože já jsem blbá, asi bych potřebovala zleva zprava ať se vzpamatuju, ale když toho ťuťumuťu je už na mě moc. Cítím se hýčkaná a rozmazlovaná, ale leze mi to na nervy :zed: :zed: :zed: Jsem asi debil nebo nevím :roll: Teď o víkendu jsem na něho byla tak protivná. Holka mu skákala po hlavě když seděl na gauči a díval se na film, tak ji okřikl, že ho má nechat na pokoji, že se chce v klidu dívat a já se do něho hned pustila, že s námi nemusí být, když mu děti vadí. Přitom jim čte pohádky(děti jsou školního věku) vozí je v káře po dvoře, hraje s nima hry a do toho ho nutit nemusím, dělá to z vlastní iniciativy :cry: Ach jo, přijďte mi jednu vlepit ať se vzpamatuju :-?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
say
1461
30.5.11 10:30

Buď ráda že máš takového chlapa, třeba je to jen takové období, nebo mu jen prostě řekni že toho ťuťu ňuňu je moc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
30.5.11 10:30

Máýš úžasnýho chlapa kterýho ti kdekdo může závidět,takový tě bude milovat pořád.Ale na druhou stranu chápu že už ti to leze krkem..jedině si snim promluvit.Ale jinak k takovýmu chlapovi ti gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
30.5.11 10:35

Tak mi ho pujč, mě by to nevadilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
30.5.11 10:35

je to závislost na tobě a zdravý vztah to není, o tom žádná.
Jak řešit, nevím, na to teď nemám myšlenky ani prostor…

jen mě napadá rozkrájet ho a podarovat kamarádky…;-)
 NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.11 10:36

ZDAREC :mrgreen: vim o cem mluvis!muzeme si vyliskat obedve navzajem :lol: :lol: taky jsem si nasla pritele,ktery je uzasny miluje me deti..atd atd…aůe to jeho berusko,milacku,slunicko,ty si tak nadherna,a nebo kdyz v noci usiname tak se na me furt diva,a mele jak jsem uzasna a nadherna,adi me brzo jebne,nejak to nedokazu prekousnout :mrgreen: az takovou nehu :lol: :lol: :lol: taky by me zajimalo co holky poradi,jsem teda zvedava :pocitac: protoze uz si taky pripadam jako vyvrhel,a je mi blbe mu rict ze me to vadi to jeho tutunununu :lol:

• Citovat
  • Upravit
693
30.5.11 10:36

Já tě chápu, mě by to taky lezlo na nervy… :mrgreen: . Tohle mi přišlo fajn možná v 16, ale teď už mám ráda „svůj prostor“.
Někdy se to bohužel stává, že v páru má někdo větší potřebu projevovat lásku a někdo nemá potřebu žádnou, ač miluje sebevíc…
Zkus si s ním narovinu promluvit :nevim: , jiné řešení nevidím. Ale „jemně“, chlapi jsou ješitní a tohle se ho může dotknout.

Jinak si myslím, že bys neměla říkat takové věci před dětma /teď myslím, když jsi se rozčílila a řekla, že s vámi být nemusí/. Takovéhle věty si totiž děti přeberou po svém a mohou pak mít zbytečně strach, že vás opustí, když si s ním tak hezky rozumí. /ačkoliv jsi to tak nemyslela/. Ber to tak, že jste rodina a je jedno, jestli je to tatínek bio či ne :wink: . … a třeba právě proto on tě stále ujišťuje, jak tě má rád, neboť se bojí, že se s ním rozejdeš - a nebo taky proto, že sám potřebuje být ujišťovaný o Tvé lásce : ono když ti někdo řekne „mám tě rád“, tak většinou očekává ono „já tebe taky“… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
30.5.11 10:39

Noo, tak nemusí být pravda, že ji bude milovat napořád. A já se anonymce ani nedivím, tohle jsem kdysi zažila s jedním přítelem a rozešla se s ním. Obskakoval mě jak malovaný vejce - ano, je to fajn, ale musí tam být i něco jinýho. Čokoláda je taky mňam ale jíst ji denně celou…?
Je nádhera mít chápavýho muže, ale fakt to někdy může být až obsedantní chování a to už nádhera teda není. Kdo nezažil, nepochopi.
Anonymko chápu Tě, já potřebuju chlapa s velkým CH, kterej umí být něžnej v pravé chvíli, ale taky normální ve chvílích ostatních… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bin
465
30.5.11 10:40

nojo…když my ženy prostě potřebujeme ty chlapáky, který nás i trochu potrápí a musíme o ně a jejich přízeň i bojovat…a trochu toho zdravýho „trápení“ by ve vztahu mělo být…když nám někdo bude jen ležet u nohou a snášet modré z nebe, tak nás prostě omrzí…a nemáme to jen my ženy, ale i chlapi totak maj…musíme si být trochu vzácní a slovama muluji Tě by se plýtvat nemělo…ono přehnaná láska…ať už partnerská nebo třeba i rodičovská dusí!! takže já bych Tě nefackovala ani Ti neříkala, že si toho máš vážit…samozřejmě buď ráda, že nemáě alkoholika, tyrana a ignoranta, ale beztak bych s ním narovvinu promluvila…že ho máš moc ráda a nechceš, aby se Ti omrzel, tak jestli může trochu ubrat… :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
30.5.11 10:41

A jak dlouho jste spolu? Užij si to teď, tak rok dva takový bude a časem ho to přejde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
30.5.11 10:57

Vyměníme si je třeba na týden s tím mým… Ten je úplně pravý opak. Kdybych ležela chcíplá mezi dveřma tak mně překročí…Kam ti ho mám dopravit??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
30.5.11 10:57

milá zlatá anonymní,
chováš se jak unuděná hysterická ženská - to co má, nechce, a chce to co nemá - ať je to cokoliv.

být tebou, vážím si toho co mám právě v ten okamžik, kdy to mám… protože lidé si často až pozdě uvědomí, o co vlastně přišli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
30.5.11 10:58

to znám, čím víc „ťuťuňuňu“ je na mě chlap, tím víc jsem já zlá a protivná :mrgreen: ale já už moc dobře vím, že s takovým člověkem nevydržím být (že musím mít svůj „prostor“), tak nevím co ti poradit… dát si voraz, někam na chvíli odjet jen s dětma :nevim:

Příspěvek upraven 30.05.11 v 11:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
30.5.11 11:00

přečti si pár diskuzí na téma rozvod, nevěra…třeba přehodnotíš názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5044
30.5.11 11:01

Nefackuj si, já ti rozumím. Všeho moc škodí, i příliš projevované lásky. Samozřejmě je báječné, že máš chlapa, který tě miluje, ale tímhle ubírá osobní prostor sobě i tobě.
Mně by to taky lezlo na nervy. Jsem tak trošku samotář a potřebuju mít chvíle a prostor pro sebe.

Vím, že se říká moc těžko - neprojevuj mi tolik lásky, ale snad vymyslíš nějaký elegantní způsob, jak to příteli říct :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí