Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
1. nauč se taky masturbovat, budeš pak milejší.
2. proč není taky v práci?
3. domluv se se sousedkiu, ať za ním vždycky zaskočí a vypomůže, pak to nebude masturbace.
4. určitě přitom myslí na tebe a dělá to jen proto že se mu stráášně stejská!
@Anonymní píše:
@Ou většinou je v praci kdy já, ale někdy je výjimka
no tak tím pádem ti hodně hrabe. Žárlivost na to že si to někdo dělá sám? Promń, ale máš v hlavě hodně velký bordel.
A žárlis na koho, na jeho ruku?
Sex máte pravidelný, tak kde vidíš problém?
No bóže tak si honí šaška no…tobě by to taky neuškodilo, aspoň bys nebyla tak zakyslá a nežárlila na anču dlaňovku… ![]()
@Anonymní píše:
Zdravim, mám takový problem, straně mi vadí když si to chlap děla sám, vím ze je to normální, ale jak jdu do práce a on je doma sám hned mám představy, že si to dělá, pak prijdu domu a vidim jeho spokojený úsměv a já hned myšlenku že to dělal, trvá to už 5 let a strašně mě to sere, když nemusím tak nikam nejdu když by byl doma sám, přítom máme sex snad každý den, nějak nápad jak nato aby mi to nevadilo?
Při odchodu z domu bych mu dala pás cudnosti nebo zavázala ruce za zády.
Taky by bylo dobré vypnout elektřinu a Wi-Fi. ![]()
Prostě ho nech žít, no. Co jiného bys chtěla dělat?
@Anonymní píše:
Zdravim, mám takový problem, straně mi vadí když si to chlap děla sám, vím ze je to normální, ale jak jdu do práce a on je doma sám hned mám představy, že si to dělá, pak prijdu domu a vidim jeho spokojený úsměv a já hned myšlenku že to dělal, trvá to už 5 let a strašně mě to sere, když nemusím tak nikam nejdu když by byl doma sám, přítom máme sex snad každý den, nějak nápad jak nato aby mi to nevadilo?
Tak mu usekni obě ruce anebo přímo…
O tom jsem četla že tohle vadí hodně ženám…že nechápou proč to chlap dělá i když má sex často… ![]()
A jak víš, že si ho honí? Ty tam máš kamery? Pokud máte sex denně tak mu to třeba stačí, ne?