Mužská masturbace

Anonymní
13.2.23 23:47

Mužská masturbace

Zdravim, mám takový problem, straně mi vadí když si to chlap děla sám, vím ze je to normální, ale jak jdu do práce a on je doma sám hned mám představy, že si to dělá, pak prijdu domu a vidim jeho spokojený úsměv a já hned myšlenku že to dělal, trvá to už 5 let a strašně mě to sere, když nemusím tak nikam nejdu když by byl doma sám, přítom máme sex snad každý den, nějak nápad jak nato aby mi to nevadilo?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
13.2.23 23:50

1. nauč se taky masturbovat, budeš pak milejší.
2. proč není taky v práci?
3. domluv se se sousedkiu, ať za ním vždycky zaskočí a vypomůže, pak to nebude masturbace.
4. určitě přitom myslí na tebe a dělá to jen proto že se mu stráášně stejská!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.2.23 23:55

@Ou většinou je v praci kdy já, ale někdy je výjimka

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
13.2.23 23:59
@Anonymní píše:
@Ou většinou je v praci kdy já, ale někdy je výjimka

no tak tím pádem ti hodně hrabe. Žárlivost na to že si to někdo dělá sám? Promń, ale máš v hlavě hodně velký bordel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1046
14.2.23 00:12

:roll:
Bud rada, ze jen honi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30729
14.2.23 00:14

A žárlis na koho, na jeho ruku? :mrgreen: Sex máte pravidelný, tak kde vidíš problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
14.2.23 00:32

No bóže tak si honí šaška no…tobě by to taky neuškodilo, aspoň bys nebyla tak zakyslá a nežárlila na anču dlaňovku… :P

• Citovat
  • Upravit
3121
14.2.23 00:39
@Anonymní píše:
Zdravim, mám takový problem, straně mi vadí když si to chlap děla sám, vím ze je to normální, ale jak jdu do práce a on je doma sám hned mám představy, že si to dělá, pak prijdu domu a vidim jeho spokojený úsměv a já hned myšlenku že to dělal, trvá to už 5 let a strašně mě to sere, když nemusím tak nikam nejdu když by byl doma sám, přítom máme sex snad každý den, nějak nápad jak nato aby mi to nevadilo?

Při odchodu z domu bych mu dala pás cudnosti nebo zavázala ruce za zády.
Taky by bylo dobré vypnout elektřinu a Wi-Fi. :mrgreen:

Prostě ho nech žít, no. Co jiného bys chtěla dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
14.2.23 05:10
@Anonymní píše:

Tak mu usekni obě ruce anebo přímo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
14.2.23 05:53

Začni se léčit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12599
14.2.23 06:04

To je obsese, hura na terapii, samozrejme ty, ne chlap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
14.2.23 06:45

O tom jsem četla že tohle vadí hodně ženám…že nechápou proč to chlap dělá i když má sex často… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
14.2.23 07:19

A jak víš, že si ho honí? Ty tam máš kamery? Pokud máte sex denně tak mu to třeba stačí, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11578
14.2.23 07:30

Ctvrt hodinka onanismu neuskodi organismu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
boricmytu
14.2.23 07:45

Ty máš nějaký problém :)