Mužská neplodnost

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1
20.2.26 11:35

Mužská neplodnost

Chci se podelit a zaroven pomoct vsem ostatnim parum, kteri maji problem s pocetim, kdy je chyba na strane muze. Po 10 letech snazeni, nezdarilych umelych oplodneni, hruzostrasnych vysledcich spermiogramu apod se nam podarilo prirozenou cestou otehotnet. Zkousel jsem vsemozne varianty vitaminu, produktu a vzdy bez uspechu. Pri poslednim experimentu, kdy jsem se docetl na nejakem webu, jak velke ucinky muze mit obycejna mrkev, jsem nasadil proceduru mrkev+Fertilan+bloom robins. Tyto jedine tri veci jsem uzival pul roku v kuse bez jakychkoliv dalsich produktu. Tzn denne mrkev 100g, fertilan denne 2 kapsle, bloom robins denne 2 gumove medvidky. Nevim, co presne z toho zabralo, nebo to byla soucinnost vseho dohromady, ale po pul roce se zadarilo, prirozene, po 10 letech zmaru. A chci podotknout, stravu jsem nejak neresil, piti piva nijak omezovano nebylo. Takze pokud nekomu pomuze, budu jen a jen rad. Sam vim, jak je tohle psychcicky narocny a jaka tohle dokaze byt bezmoc. Proto jsem se rozhodl o tohle podelit verejne a pomoct tak ostatnim. Vsem, co tohle resi, preji uspech :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36679
20.2.26 14:38

Zde prosím:
https://www.emimino.cz/…muze-279505/
Vlákno pro plodnost muže s receptíkem a zkušenostmi.
:mavam:

Příspěvek upraven 29.03.26 v 09:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
28.3.26 23:59

U nás to bylo dost podobný. Manžel měl taky nic moc výsledky a nakonec nám nejvíc pomohlo fakt překopat celej životní styl. Žádnej zázračnej elixír bohužel neexistuje… spíš kombinace všeho dohromady. Nakonec nám nejvíc pomohlo fakt kompletně překopat životosprávu. víc spánku, lepší jídlo, omezil alkohol, začal se víc hýbat… prostě všechno dohromady. Ten můj bral Reproman na podporu plodnosti. Bral to pravidelně ráno a večer a upřímně si myslím, že mu to fakt pomohlo, protože po nějaký době šly výsledky nahoru. Hlavně je potřeba vydržet to brát aspoň ty tři měsíce, protože ty spermie se obnovujou fakt pomalu, takže výsledky nejsou ze dne na den. Je to běh na delší trať, no… ale když se tomu dá čas dá se s tím něco dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36679
29.3.26 09:33

Než je spermie připravená k odeslání trvá to 78 dní. Reproman tu nečtu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie