PCOS a Clostilbegyt ve vysoké dávce – podobné zkušenosti

19
3.2.26 18:45

Clostilbegyt vysoká dávka

Dobrý den, mám PCOS a od zítra mám začít užívat clostilbegyt, 3× denně 1 tabletu.
Už mám za sebou tři cykly s dávkou 2 tablety denně a bez úspěchu.
Jsem z toho docela nervózní, není prý potřeba ani žádná kontrola a pokud to nevyjde, doktor mě pošle do CARu.
Nechci si zbytečně „vyčerpat“ možnost užívání tohoto léku aniž bych věděla, zda se něco děje.
Měla jste to taky některá tak? Vysoká dávka, bez kontroly? A ještě jsem četla že by se pro „spuštění“ ovulace měla píchnout nějaká vyvolávací injekce. Máte s tím někdo zkušenosti? Nebo stačí ten samotný clostilbegyt? Pomohl někomu v takové dávce?

Děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6914
3.2.26 19:59

Můžeš být opět bez reakce. Ale bez kontroly? K čemu to potom je? Vždy jsem to absolvovala s kontrolami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2846
3.2.26 21:17

Mam pcos a mela jsem stejnou davku, fungovalo mi to cca 50:50, tedy jen pulku cyklu. Ale mela jsem ho az v car, tedy sledovali ovulaci a planovali inseminaci. Stejne se nepodarilo. Ale to ze nemas potvrzeni ovulace je k prdu, dulezity jestli alespon k ni dochazi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69016
3.2.26 22:34

Ne, bez kontroly bych dotohonešla. Krom toho, že to dost dobře možná nemusí fungovat vůbec, to taky může zafungovat v jinak než plánovanou dobu a hůř to načasujete, a v nejhorším případě se tělo zblázní a zafunguje to moc a pak můžeš řešit redukci čtyřčat. Vykašlala bych se na to a šla rovnou k odborníkům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6914
3.2.26 22:39
@ugluk píše: Více

Udělala bych to stejně. Naprosto zbytečný vyklus a riziko k tomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí