Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, chtela jsem se zeptat, kdyz spim s mim pritelem tak si davame pozor ale pred menstruaci se do me udelal… potom mi jsem mesic nic necitila a potom pred dalsi menstruaci se to opet stalo (udelal se do me )… potom jsem dostala menstruaci ale dalsi den mi prestala, pote mi zase zacala a potom uz nic, nikdy se mi to nestalo… posledni dobou mam krece v brise, je mi po kazdem jidle spatne..a citim se nejak divne, jsem porad unavena a nastvana a nervozni… hrozne me boli prsa na stranach…nevim co mam delat co to muze byt? myslite ze jsem tehotna…
Ahoj, to víš, že můžeš být těhotná, ale jistotu budeš mít jen, když si uděláš TT. Ta přerušovaná MS může být usazování vajíčka ( tzv. špinění ) a to, jak se cítíš…to jsou příznaky
a kdyby jsi byla těhotná, tak by to bylo dobře, nebo ne?
Ja bych byla moc rada, ale nevim co by mi na to rekl pritel… ale nakonec by byl urcite rad
no jak to myslis usazovani vajicka? Protoze tohle se stalo oba dny pred menstruaci, a potom jsem to mela jeden den a potom dalsi nic a pak jeden ano a pak nic… myslis ze se vajicko oplodnilo? jinak dekuju moc zes odepsala ![]()
Přítel řekne " Hurá, budu táta
" v klidu, udělal se do tebe, tak je to i jeho zásluhou
Vajíčko se musí nějakou dobu usazovat, teď přesně nevím kolik je to dní od oplodnění, tak 3 nebo 5 a tím, jak se vajíčko usazuje, tak můžeš " špinit ". Ale jestli se to stalo před MS…
Na to ti tu odpoví zkušenější uživatelky
V každém případě to není normální, udělej si test a i kdyby měl vyjít negativní, skoč na gyndu, ať máš jistotu. Hele za málo, já sama jsem ráda, když mi taky někdo odepíše. Ale tady se vždy dočkáš nějaké odpovědi. Hned zítra si skoč pro test a držím palce, ať je vše ok ![]()
Tak jo, dekuju moc urcite dam vedet jak to dopadlo… ale ja asi nebudu takovej stastlivec… spis sem smolar, takze podle me tehotna nebudu… ale doufejme ze jo ![]()
Ahoj zakladatelko,
nějak jsem narazila na tuto diskusi a koukám, že hodně let stará. Jak to vlastně s druhým miminkem dopadlo?? Sama mám děti „rok od sebe“ a když člověk „přežije“ prvních pár let
, pak je to boží!! Napiš, díky. ![]()