Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mo.Fe spíš bych to viděla na ten planý poplach a rozjíždí se ti MS. ![]()
Červená krev je bohužel vždycky špatně. Samozřejmě některá krvácí, je těhotná a prosperuje, ale to je hodně výjimečné… Je mi líto ![]()
@Amelie30 píše:
@Mo.Fe spíš bych to viděla na ten planý poplach a rozjíždí se ti MS.
Bohužel mám ten pocit opět taky.. ![]()
@Ba-stet píše: Červená krev je bohužel vždycky špatně. Samozřejmě některá krvácí, je těhotná a prosperuje, ale to je hodně výjimečné… Je mi líto
Tak se zřejmě asi nedočkáme.. 😪
@Mo.Fe A kolik Ti je? Máte nějaké problémy? Neházej flintu do žita, i když se Ti to teď zdá jako věčnost, tři čtvrtě roku zas tolik není… Už příští měsíc se to může podařit ![]()
@Mo.Fe krátká doba, buď rada ze se vůbec můžete snažit a neřeš to
@Ba-stet píše:
@Mo.Fe A kolik Ti je? Máte nějaké problémy? Neházej flintu do žita, i když se Ti to teď zdá jako věčnost, tři čtvrtě roku zas tolik není… Už příští měsíc se to může podařit
25.. Nevíme o žádných..
Doufám v to.. Když člověk vidí, jak všichni okolo 3m po vysazení hned v tom.. ![]()
@Mo.Fe Tak to je úplně v klidu, buď trpělivá. Dej tomu rok. Někomu holt stačí „otřít se o trenky“, jiný potřebuje trochu času, žádná rovnost ani spravedlnost v tom není. Užívejte si svobody a šetřete, ať vás pak ta radostná zpráva nezaskočí ![]()
Jste mladi, tak neni duvod stresovat, ze se zatim nedari. Jsem o kapku starsi nez ty a neresim to, proste si uzivejte zivota, cestujte, bavte se a uzivejte toho, ze se nemusite chranit, mejte sex pro radost a ne za ucelem splodit dite a uvidis, treba to pujde hned v dalsim cyklu az se na to uplne vykaslete. Mam ve svem okoli spoustu mladych holek, co se cilene snazily a proste to xy mesicu neslo, no a pak zacly myslet na neco jineho (ztratil se jim pes, dalsi zarizovali svatbu) a najednou to slo samo. Takze ja bych se na nejaky snazeni uplne vybodla ![]()
@Ernais píše:
Jste mladi, tak neni duvod stresovat, ze se zatim nedari. Jsem o kapku starsi nez ty a neresim to, proste si uzivejte zivota, cestujte, bavte se a uzivejte toho, ze se nemusite chranit, mejte sex pro radost a ne za ucelem splodit dite a uvidis, treba to pujde hned v dalsim cyklu az se na to uplne vykaslete. Mam ve svem okoli spoustu mladych holek, co se cilene snazily a proste to xy mesicu neslo, no a pak zacly myslet na neco jineho (ztratil se jim pes, dalsi zarizovali svatbu) a najednou to slo samo. Takze ja bych se na nejaky snazeni uplne vybodla
Taky to na to nemyslím, mám toho hodně v práci, do toho zarizujeme svatbu u toho je nehorázně moc starostí, takže že bych byla upnuta přímo na miminko to nee 😊 spíš jen když člověk mrkne okolo a vidí, že ta otěhotněla přes anti, ta hned za 3m po vysazení.. Tak už jsem doufala, že by se to po 9m mohlo povést 😊
@Mo.Fe no me trosku prijde, ze kdyz je to neplanovane, tak je to co by sup a kdyz uz si clovek rekne „ted se budeme snazit“, tak se to trochu vlece. Asi zakon schvalnosti nebo nevim
Ale je dobry, ze na to nejsi upnuta. Chapu, ze 9 mesicu ti prijde jako strasne dlouha doba, ale kdyz si proctes par diskuzi, zjistis, ze to nic neni. Ja na tvem miste bych si uzila svatbu a venovala se zrealizovani vsech snu, které uz s ditetem tolik dohromady nejdou. A dala bych si limit treba, kdyz se nam to nepovede do 27, tak to zacneme pomalu resit a do te doby bych to neresila ani minimalne
nekde jsi se zminovala o antikoncepci, brala jsi ji a pred temi 9 měsíci vysadila?
@Mo.Fe píše:
25.. Nevíme o žádných..
Doufám v to.. Když člověk vidí, jak všichni okolo 3m po vysazení hned v tom..
My se snažíme s přítelem taky už 7 měsíců (23 let ) a také se nám nedaří.. mám nepravidelně dlouhé cykly a teď posledně se zadařilo.. duch na testu, HCg potvrzené v krvi a za dva dny přišla červená krvička a vše bylo pryč.. nechci tě strašit… Držím palečky ![]()
Ahojte, chcem sa opytat na vaše skusenosti. Uz 7 rokov sa snažíme o babätko pred tromi rokmi som potratila v 19+1tt odvtedy som bola na troch IVF a tento mesiac sa mi stala taka vec ktora ma trošku nahlodala… na 20- 22 den cyklu som dostala špinenie (hnede). Mam trochu krče v podbrušku ale inak žiadne priznaky dnes mam 27dc skušala som test ale negativny asi este skoro… myslite ze by som mohla byt tehotna?
@Bubu23T píše:
My se snažíme s přítelem taky už 7 měsíců (23 let ) a také se nám nedaří.. mám nepravidelně dlouhé cykly a teď posledně se zadařilo.. duch na testu, HCg potvrzené v krvi a za dva dny přišla červená krvička a vše bylo pryč.. nechci tě strašit… Držím palečky
Zkoušela jsem test znovu za dva dny a už se nezjevil ani ten duch 😧
Tak snad se Vám brzy zadari. 😍 Ono ikdyz na to člověk nemysli a není na to úplně fixovany, tak to i tak trošku zamrzí sem tam, že ještě nic.
@Mo.Fe píše:
Zkoušela jsem test znovu za dva dny a už se nezjevil ani ten duch 😧
Tak snad se Vám brzy zadari. 😍 Ono ikdyz na to člověk nemysli a není na to úplně fixovany, tak to i tak trošku zamrzí sem tam, že ještě nic.
Tak to mě mrzí
snad se brzy zadari
.. no ono na to nejde úplně nemyslet ![]()