mužu byt těhotna?

1
5.3.07 20:04

mužu byt těhotna?

dostala jsem měsičky v den očekavane ms.přesto se mi ukazal těhotensky test pozitivni.napiste mi kdo ma stim skušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1268
5.3.07 20:18

ahoj,

zkušenost s tím nemám, ale vím, že ženy mohou mít menstruaci třeba do půlky těhotenství. Zkus si test udělat znovu třeba za týden a pokud bude znovu pozitivní, tak bych se na tvém místě objednala k doktorce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
6.3.07 09:13

Ahojky,

nevím zda je normální menstruovat do půlky těhotenství, to asi ne, protože by nemělo dochazet k ovulaci, ale prní měsíčky po otěhotnění mít klidně můžeš. Zkus si udělat znovu testik ja mam nejlepší zkušenost s testy for you od http://www.tehotenskytest.cz/. Ten mi ukazal // už po 10 dnech od ovulace…

Držím pěsti Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
6.3.07 09:27

Ahoj,

a měla jsi tu druhou čárku silnou nebo jen slaboučkou? Testy někdy kolem menstruace vycházejí falešně. Mi se to párkrát stalo a potvrdil mi to i dr.

Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
6.3.07 10:10

Ahoj,já měla při prvním těhotenství ještě jednu menstruaci-krvácení.Protože jsem ale neměla pravidelný cyklus,neřešila jsem to .Těhotenství mi zjistili až po 10týdnu.Radím udělat si ještě jeden test,prodávají balení kde jsou 2ks(ccaa 40kč) a pak uvidíš.
Někdy ale testy ukazují falešné výsledky,nic není dokonalé :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
6.3.07 10:25

TAk ja kolikrat mela v DEN MS slabou carku na TT a presto jsem MS dostala a tehotna nebyla.......

Muze se jednat o ranni potrat, vetsina zen testuje az po vynechani, a ne v den MS........

Ja jsem extrem, testovala jsem i 3-4 dny pred MS a pak byla zklamana, kdyz MS i po pozit. testu prisla......

Jednou to vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
6.3.07 10:43

ka-tka má pravdu,já taky testovala 2-3 dny před MS,utratila jsem za to hrozně peněz! Bylo z toho akorát zklmání. :cry:
Jestli můžu doporučit,testuj až po týdnu absence menstruace.Ušetříš si smutný chvilky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.3.07 17:10

Krvácet klidně můžeš i 3 měsíce těhu, ale je to slabší, nebo jiné než normální MS. Jinak ovulovat nemusíš abys měla MS. I bez ovulace ti působením hormonů naroste sliznice, která se zas změnou hormonů odloučí tzv.menstruační krví. Jinak bych si taky udělala test za týden a pokud by byl posit., tak šla k lékaři.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
16.3.07 12:08

chtěla bych se vás zeptat jestli si myslíte že budu těhotná, když mám 4 testy od různých značek a všechny pozitivní. K doktorovi půjdu asi až za týden nebo čtrnáct dní, stejně by ještě nic neviděl, mám 9 dní zpožení a níkdy se mi menstruace nezpozdila, mimi moc chceme. :?:

• Citovat
  • Upravit
22315
16.3.07 12:13
barca1 píše:
chtěla bych se vás zeptat jestli si myslíte že budu těhotná, když mám 4 testy od různých značek a všechny pozitivní. K doktorovi půjdu asi až za týden nebo čtrnáct dní, stejně by ještě nic neviděl, mám 9 dní zpožení a níkdy se mi menstruace nezpozdila, mimi moc chceme. :?:

NEBUDES!!!!

Uz jsi :-D Gratuluji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5430
16.3.07 12:13
barca1 píše:

Tak to myslim ze na 100% ked ti vysli 4 pozitivne :D gratulujem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.3.07 02:33

muzu byt tehotna?

Ahoj holky,
nejsem si jista jestli nejsem tehotna, tak jsem se chtela zeptat na radu.
Vcera me zacali bolet bradavky a boli a boli. Mam za sebou dva potraty (posledni pred sesti tydny) a doktori mi rekli, ze pravdepodobny duvod je nevyvinuta deloha (mam ji prilis malou). Menstruace mi skoncila pred dvanacti dny a takze mam jeste dost casu do dalsi… beru hormonalni antikoncepci (protoze nemuzu otehotnet minimalne pulroku). Problem je v tom, ze me v zivote jen dvakrat bolely bradavky a v obouch pripadech jsem byla tehotna. Takze mam strach, i kdyz si miminko moc prejem, aby to nebylo moc brzy a taky ta antikoncepce… Nemate nekdo podobnou zkusenost.
Moc diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
19.3.07 08:34

Děkuji za povzbudivé odpovědi. Doufám, že to tak bude a budu těhu. Už jsem to nevydržela a odjednala se k doktorovi, takže ve středu vyrážím. Je mi akorát divné, že nic necítím, žádnou změnu, možná jen trochu bolí prsa, ale není to nic hrozného a jinak je mi úplně fajn. Vždycky jsem si myslela že to poznám, že se se mnou něco děje. Ještě se nechci předčasně radovat, když jsem si pročetla diskuzi o těhotenských testech, tak bych řekla že tt nejsou na 99% ale je to 50 na 50. Tak hodně úspěchů všem snažilkám.

• Citovat
  • Upravit
2263
19.3.07 12:05

Anonymní - určitě jsi těhotná! Nemusíš na sobě vůbec nic cítit, já byla taky na rozpacích. Příznaky byli podobné jako u MS, bolesti prsou a nohou, jsem měla vždy u těhu, ale jinak nic, nevolnosti se u mě neobjevily vůbec. Přeji hodně štěstí na kontrole! Pokud už jsi skoro 14 dní od termínu MS, tak to půjde vidět dutinka! A v 7tt už by mělo tlouci srdíčko! Hodně štěstí!

Zdenka- určitě tvé zkušenosti v tobě probouzí obavy. Pokud budeš těhu, třeba to bude konečně to pravé! Byla jsi na laparoskopii? Tak zjistí míry jak dělohy, vejcovodů apod., ale mohli potvrdit, jestli můžeš donosit miminko. Je zvláštní, že ti to říkají jen jako pravděpodobnou příčinu potratů.
Hodně štěstí, snad se brzy dočkáš miminka!

Kati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
22.3.07 11:55

Tak už jsem byla u doktora a myslela jsem, že ikdybych těhu byla, tak to ještě neuvidí, ale on mi těhu potvrdil a prý jsem tak 4. až 5. týden. Je to opravdu v začátku, ale snad to dobře dopadne. Je to opravdu ještě malinký, ale je tam. Hned jsem dostala průkazku a v pondělí jdu na krev a za ctrnáct dní na kontrolu a to už uvidí zase víc. Jsem moc šťastná.

držím palečky všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky