Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No možné to určitě je.. A zpoždění také.. Mazej si koupit test ![]()
Koukám tady do křišťálové koule a vidím, že když nepoužíváš antikoncepci a máš pohlavní styk a měsíční zpoždění menstruace, tak koule říká, ANO, můžeš být těhotná a taky říká, že to někdy dostaneš, ale může to být až po porodu a že je to, nechce být koule zlá, hloupý dotaz. Běž si koupit za 30,– test nebo zajdi k doktorovi
Mimnko neplánujeme mám 4letou dceru a 14měsíčního syna a myslím,že po finanční strance by nám to nevycházelo
Chci dětem trošku dopřávat a o to se snažím.Tak koupím test a doufám,že bude negativní
Anonymní píše:škoda že neexistujou kondomy, že??
Mimnko neplánujeme mám 4letou dceru a 14měsíčního syna a myslím,že po finanční strance by nám to nevycházeloChci dětem trošku dopřávat a o to se snažím.Tak koupím test a doufám,že bude negativní
Anonymní píše:
Mimnko neplánujeme mám 4letou dceru a 14měsíčního syna a myslím,že po finanční strance by nám to nevycházeloChci dětem trošku dopřávat a o to se snažím.Tak koupím test a doufám,že bude negativní
terinka4444 píše:
Koukám tady do křišťálové koule a vidím, že když nepoužíváš antikoncepci a máš pohlavní styk a měsíční zpoždění menstruace, tak koule říká, ANO, můžeš být těhotná a taky říká, že to někdy dostaneš, ale může to být až po porodu a že je to, nechce být koule zlá, hloupý dotaz. Běž si koupit za 30,– test nebo zajdi k doktorovi
eVerča píše:Anonymní píše:škoda že neexistujou kondomy, že??
Pak napiš jak
Chudák holka, je z toho vyplašená a vy si zní děláte prdel
Mazej si pro test, a pro jistotu ještě zajdi na gyndu,a pak uvidíš…:-) ![]()
Anonymní píše:
Díky za výsměchy to jsem zrovna potřebovala
Buď hlavně v klidu, skoč do lékárny, udělej si ho a uvidíš.. já jsem to třeba taky nedostala půl roku, a těhotná jsem nebyla… Tak uvidíš… ted jsem to nedostala zas a už jsem ve 32tt
Hlavně z toho nebuď na nervy
![]()
jen takovej hloupej dotaz doufáš že bude negativní…a když nebude ?
![]()
Ahoj jsem tak zmatená neberu prášky a ještě jsem to nedostala.
27.9.2011-3.10.2011
Napíšu jak jsem to měla posledně a jestli jen špatně púočítám
28.10.2011-1.11.2011
Myslíte že to ještě dostanu?