Můžu být těhotná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
1.12.11 11:46
To není výsměch, to je reakce na tvůj dotaz, copak pane bože někdo z nás tady od internetu přes obrazovku může vědět, jestli jsi nebo nejsi těhotná? Je snad pro tvé případné těhotenství jakkoliv směrodatné, jestli si někdo cizí přes monitor myslí že jsi nebo nejsi? Pokud jste souložili a máš měsíční zpoždění, doma dvě děti, tak je ti asi zcela jasné, co to může znamenat. Takže dotazy tipu jestli můžeš být těhotná v tvém případě vyvolávají úsměv na tváři, ikdyž pro tebe je to asi tragičtější. Ale nikdo ti tu nepoví víc než jeden test, který musíš udělat ty sama.
Anonymní píše:
Díky za výsměchy to jsem zrovna potřebovala
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.12.11 11:59
Já jsem jen chtěla zjistit jestli třeba někdo měl spoždění a těhu nebyl.
Je mi jasný,že nikdo z Vás to nemůže vědět nejsem blbá
terinka4444 píše:
To není výsměch, to je reakce na tvůj dotaz, copak pane bože někdo z nás tady od internetu přes obrazovku může vědět, jestli jsi nebo nejsi těhotná? Je snad pro tvé případné těhotenství jakkoliv směrodatné, jestli si někdo cizí přes monitor myslí že jsi nebo nejsi? Pokud jste souložili a máš měsíční zpoždění, doma dvě děti, tak je ti asi zcela jasné, co to může znamenat. Takže dotazy tipu jestli můžeš být těhotná v tvém případě vyvolávají úsměv na tváři, ikdyž pro tebe je to asi tragičtější. Ale nikdo ti tu nepoví víc než jeden test, který musíš udělat ty sama.
Anonymní píše:
Díky za výsměchy to jsem zrovna potřebovala
  • Citovat
  • Upravit
87
1.12.11 12:06

Tak já jsem před pár lety neměla menzes 2.měsíce a dle doktora to byla jen hormonální porucha ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
1.12.11 12:06

Tak jestli jsem to dobre pochopila tak mas zpoždení 3 dny to jeste nemusí nic znamenat, ale test si udelej. Já mám ms podle plotu +/- tyden, takze par dni vetsinou neřešim, vzdycky dojde mrška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.12.11 12:39

a právě proto tady spousta maminek píše anonimně. Paní se jen na neco zeptala, jestli někdo nemá zkušenost a vy se do ní pustíte. A s tím kondomem to nebylo inteligentní.

• Citovat
  • Upravit
225
1.12.11 12:41
Anonymní píše:
a právě proto tady spousta maminek píše anonimně. Paní se jen na neco zeptala, jestli někdo nemá zkušenost a vy se do ní pustíte. A s tím kondomem to nebylo inteligentní.

souhlasím, fakt to odpovídá o inteligenci některých lidí zde na webu..!!!! Vžijte se do její kůže..!!! :evil: :evil: :evil: :evil: měli by jste přemýšlet něž něco kváknete :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
1.12.11 12:43

Kde jste přišly na to, že má měsiční zpoždění? 8o vžďyť jí to 1.listopadu skončilo, tak to může každým dnem dostat.
Buď v klidu, nemusí se hned jednat o těhotenství, u mě způsobují zpoždění většinou cysty, které naštěstí samovolně prasknou, ale zpoždění je skoro vždycky tak 4-5 dní. Počkej do pondělka a pak si udělej test! Přeju ať je negativní :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3119
1.12.11 12:44
Anonymní píše:

ahoj, kdy jsi dostala po druhém proodu menstruaci?? píšeš že máš 14 měsíčního broučka. Pokud je to teprve 3 očekáváná MS. Nemusíš být vůbec těhotná, ale prostě je menstruace zatím nepravidelná, já to tak po porodě měla taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.12.11 12:48
Michaela0312 píše:
Anonymní píše:
souhlasím, fakt to odpovídá o inteligenci některých lidí zde na webu..!!!! Vžijte se do její kůže..!!! :evil: :evil: :evil: :evil: měli by jste přemýšlet něž něco kváknete :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

jo, přesně tak a nejvíc tady perlí ty nejmladší maminky :evil: neboj se skus si udělat test. Může to být jen hormonální porucha, nebo i ze stresu :think:

• Citovat
  • Upravit
225
1.12.11 12:50
Anonymní píše:
Michaela0312 píše:
Anonymní píše:
souhlasím, fakt to odpovídá o inteligenci některých lidí zde na webu..!!!! Vžijte se do její kůže..!!! :evil: :evil: :evil: :evil: měli by jste přemýšlet něž něco kváknete :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
jo, přesně tak a nejvíc tady perlí ty nejmladší maminky :evil: neboj se skus si udělat test. Může to být jen hormonální porucha, nebo i ze stresu :think:

no jasný myslí si jak jsou chytré a ooohromě vtipné…ale spíš opak…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.12.11 12:56

Holky děkuji za podporu.Má to být má 10menses od porodu.Hned jak mi začala první začala jsem brát prášky ty jsem brala jen 3měsíce pač jsem po nich moc nabrala. :cert: Vždy jsme spali s manželem bez ochrany když to řeknu upřímě nedělá se do mě.Trošku jste mě uklidnili.Děkuji

• Citovat
  • Upravit
20885
1.12.11 12:56

teda holky nezlobte se na mě ale takové dotazy se mi taky zdají dost přihlouplé.proč se ptá na emiminu,proč si prostě neudělá test.K tomu napíše že o těhotenství nestojí ale prášky nebere :roll: .To i mě příjde spíš k pobavení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
1.12.11 13:02
Anonymní píše:
Holky děkuji za podporu.Má to být má 10menses od porodu.Hned jak mi začala první začala jsem brát prášky ty jsem brala jen 3měsíce pač jsem po nich moc nabrala. :cert: Vždy jsme spali s manželem bez ochrany když to řeknu upřímě nedělá se do mě.Trošku jste mě uklidnili.Děkuji

udělej si testík a uvidíš… náhoda je blbec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
1.12.11 13:08

Souhlasím s DAVMI zpoždění nemáš zas tak dlouho a nemusí to znamenat těhotenství.Já za sebe mívám opoždění každý měsíc,a to z nachlazení,ze stresu atd.Pro klid bych udělala test,a vyčkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
1.12.11 13:19

Zpoždění je jen pár dnů, určitě MS ještě přijít může, ale může být i nějaký problém, takže zkusit test, když bude negativní, tak počkat tři, čtyři dny, když MS stále nepřijde, tak opakovat a pak šupajdit k lékaři, ať raději zkontorluje, zda je vše v pořádku. Ale třeba ještě přijde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí