Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zpoždění je jen pár dnů, určitě MS ještě přijít může, ale může být i nějaký problém, takže zkusit test, když bude negativní, tak počkat tři, čtyři dny, když MS stále nepřijde, tak opakovat a pak šupajdit k lékaři, ať raději zkontorluje, zda je vše v pořádku. Ale třeba ještě přijde ![]()
Ahojky holky nejspíš už blázni nebo jestli si to namlouvam už vážně nevím a chtěla bych znát vás názor 18 a 22 jsme s přítelem s polu spali chceme miminko 22 mi začali plodný dny a vždy mě bradavky boleli tak 2-3dny před ms teď ji mám dostat 11 ale měla jsem tři dny bolesti hlavy sem tam se mi zamotá jsem strašně nafoukla jako před ms taky bývám tak 2-3dny ale ne tak dlouho před tak se chci zeptat mám nějakou naději nebo si to opravdu vsugerovavam a níž bych chtěla protože bych si to moc přála jinak v pátek jdu na gyndu to bude 7 dní od posledního pokusu případně poznala by to když by mi dělala test z krve a udělala by mi ho sama Nemo se mám zmínit? Moooc děkuji za odpovědi
Chtěla jsem se zeptat, vždycky mám ms docela pravidelnou a dost silnou… Snažíme se o mimčo druhý měsíc, ovulace podle testu měla být 21.2 a 26.2 se dostavila ms, předtím jsem měla píchání a bolest v podbřišku, ms je teď hodně slabá, no a moje otázka, mám začít brat 5.den clostybegyt, to je zítra, zkoušela jsem test včera a dneska a negativní, myslíte, že by mohlo být ještě těhotenství? Nevím zda brát ten clostyl…
Dobry den
Mela jsem v patek 13.4. Nechráněný sex a neberu antikoncepci
Přítel se neudelal přímo do me ale steklo mi to az k pochve byla jsem nervózní ze jsem si radsi byla koupit postinor… ale vecer jsme meli opět nechráněný sex cca 6-7 hodin po užití postinoru opět se neudelal do me ale i tak mam nervy je moznost otěhotnění?…jsem blba ale nejak najivne jsem si rikala ze to bude v pohode
@Anonymní píše:
Dobry den
Přítel se neudelal přímo do me ale steklo mi to az k pochve byla jsem nervózní ze jsem si radsi byla koupit postinor… ale vecer jsme meli opět nechráněný sex cca 6-7 hodin po užití postinoru opět se neudelal do me ale i tak mam nervy je moznost otěhotnění?…jsem blbaale nejak najivne jsem si rikala ze to bude v pohode
Bohužel souhlasím. Ano, vždy když máš nechráněný sex, můžeš otěhotnět - kdo by to byl řekl. Ale že si to rozdáte bez ochrany 2× za den a po užití postinoru to už je fakt korunovaná blbost.
@Anonymní píše:
Dobry den
Přítel se neudelal přímo do me ale steklo mi to az k pochve byla jsem nervózní ze jsem si radsi byla koupit postinor… ale vecer jsme meli opět nechráněný sex cca 6-7 hodin po užití postinoru opět se neudelal do me ale i tak mam nervy je moznost otěhotnění?…jsem blba ale nejak najivne jsem si rikala ze to bude v pohode
A je problém si nasadit pláštěnku? Den po to fakt nikdo nenapíše, zda můžeš být těhotná. Nejsme jasnovidci.
@Anonymní píše:
Dobry den
Nějak takle naivně otěhotnělo spoustu žen a pak žasnou jak je to možné.
Tohle je korunovaná blbost.
klidně můžeš být těhotná, ani uzití postinoru nezaručí že neotehotnis, ale když to potom ještě zopaknete tak to je totální konina. To sis jako nemohla v té lékárně koupit balíček kondomů, když už si tam šla pro tu pilulku?? Teď už nezbývá než čekat jak to dopadne…
@Kriss Tina přítel ma alergii na latex
Bohuzel a ja antikoncepci zatim nemohu mit ze
Zdravotních duvodu
@Lucie5602 píše:
Zdravotních duvodu
Acilpirin mezi kolena. Nebo se pak nediv, až otěhotníš.
@Lucie5602 píše:
Zdravotních duvodu
Ale nejspíš jenom HA ne? Je ještěi X dalších možností, jak se chránit, Dej si úkol, že si ochranu zajistíš, než zase budeš s někým mít sex.
@Lucie5602 píše:
Zdravotních duvodu
Mě by zajímalo z jakého důvodu nemůžeš antikoncepci ale postinor ano. To je mnohonásobně větší nálož hormonů najednou..Jinak je spoustu jiných možností antikoncepce.
@Lucie5602 zase alergie na latex a zase nemůžeš antikoncepci. A posrinor nevadi na tvoje zdravotni duvody? A jiné druhy ochrany jste nepouzili proč? Fakt radši ne… když se neumíte chránit ![]()
Příspěvek upraven 14.04.19 v 16:55
@Lucie5602 tak to ti asi nezbývá než se po každém sexu nervovat
a nebo si zajít na gyndu a domluvit se na jiné alternativě, ono kondom a prášky nejsou jediná možnost… Můžeš mít tělísko, injekce, spermicidni gel…
Edit: postinor je mnohem větší svinstvo než HA, jakto že ten můžeš??
@Lucie5602 píše:
Zdravotních duvodu
A je to fakt alergie a nebo kondomy nechce?? Taky takové experty znám. Kondom nechtějí, tak tvrdí, že mají alergii.
Jinak Postinor je větší svinstvo než HA. I když dlouhodobě je svinstvo i HA. Zkus se domluvit s doktorem. Dlouhodobě to takhle asi řešit nejde. Já třeba teď uvažuju o Lady Comp.