Můžu být těhotná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
394
1.12.11 13:19

Zpoždění je jen pár dnů, určitě MS ještě přijít může, ale může být i nějaký problém, takže zkusit test, když bude negativní, tak počkat tři, čtyři dny, když MS stále nepřijde, tak opakovat a pak šupajdit k lékaři, ať raději zkontorluje, zda je vše v pořádku. Ale třeba ještě přijde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.19 12:50

Ahojky holky nejspíš už blázni nebo jestli si to namlouvam už vážně nevím a chtěla bych znát vás názor 18 a 22 jsme s přítelem s polu spali chceme miminko 22 mi začali plodný dny a vždy mě bradavky boleli tak 2-3dny před ms teď ji mám dostat 11 ale měla jsem tři dny bolesti hlavy sem tam se mi zamotá jsem strašně nafoukla jako před ms taky bývám tak 2-3dny ale ne tak dlouho před tak se chci zeptat mám nějakou naději nebo si to opravdu vsugerovavam a níž bych chtěla protože bych si to moc přála jinak v pátek jdu na gyndu to bude 7 dní od posledního pokusu případně poznala by to když by mi dělala test z krve a udělala by mi ho sama Nemo se mám zmínit? Moooc děkuji za odpovědi

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.3.19 22:46

Chtěla jsem se zeptat, vždycky mám ms docela pravidelnou a dost silnou… Snažíme se o mimčo druhý měsíc, ovulace podle testu měla být 21.2 a 26.2 se dostavila ms, předtím jsem měla píchání a bolest v podbřišku, ms je teď hodně slabá, no a moje otázka, mám začít brat 5.den clostybegyt, to je zítra, zkoušela jsem test včera a dneska a negativní, myslíte, že by mohlo být ještě těhotenství? Nevím zda brát ten clostyl…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.4.19 16:24

Dobry den
Mela jsem v patek 13.4. Nechráněný sex a neberu antikoncepci
Přítel se neudelal přímo do me ale steklo mi to az k pochve byla jsem nervózní ze jsem si radsi byla koupit postinor… ale vecer jsme meli opět nechráněný sex cca 6-7 hodin po užití postinoru opět se neudelal do me ale i tak mam nervy je moznost otěhotnění?…jsem blba ale nejak najivne jsem si rikala ze to bude v pohode

• Citovat
  • Upravit
5866
14.4.19 16:26
@Anonymní píše:
Dobry den
Přítel se neudelal přímo do me ale steklo mi to az k pochve byla jsem nervózní ze jsem si radsi byla koupit postinor… ale vecer jsme meli opět nechráněný sex cca 6-7 hodin po užití postinoru opět se neudelal do me ale i tak mam nervy je moznost otěhotnění?…jsem blbaale nejak najivne jsem si rikala ze to bude v pohode

Bohužel souhlasím. Ano, vždy když máš nechráněný sex, můžeš otěhotnět - kdo by to byl řekl. Ale že si to rozdáte bez ochrany 2× za den a po užití postinoru to už je fakt korunovaná blbost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
14.4.19 16:29
@Anonymní píše:
Dobry den
Přítel se neudelal přímo do me ale steklo mi to az k pochve byla jsem nervózní ze jsem si radsi byla koupit postinor… ale vecer jsme meli opět nechráněný sex cca 6-7 hodin po užití postinoru opět se neudelal do me ale i tak mam nervy je moznost otěhotnění?…jsem blba ale nejak najivne jsem si rikala ze to bude v pohode

A je problém si nasadit pláštěnku? Den po to fakt nikdo nenapíše, zda můžeš být těhotná. Nejsme jasnovidci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
14.4.19 16:30
@Anonymní píše:
Dobry den

Nějak takle naivně otěhotnělo spoustu žen a pak žasnou jak je to možné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
14.4.19 16:34

Tohle je korunovaná blbost. 8o klidně můžeš být těhotná, ani uzití postinoru nezaručí že neotehotnis, ale když to potom ještě zopaknete tak to je totální konina. To sis jako nemohla v té lékárně koupit balíček kondomů, když už si tam šla pro tu pilulku?? Teď už nezbývá než čekat jak to dopadne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
14.4.19 16:46

@Kriss Tina přítel ma alergii na latex
Bohuzel a ja antikoncepci zatim nemohu mit ze
Zdravotních duvodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
14.4.19 16:48
@Lucie5602 píše:
Zdravotních duvodu

Acilpirin mezi kolena. Nebo se pak nediv, až otěhotníš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
14.4.19 16:48
@Lucie5602 píše:
Zdravotních duvodu

Ale nejspíš jenom HA ne? Je ještěi X dalších možností, jak se chránit, Dej si úkol, že si ochranu zajistíš, než zase budeš s někým mít sex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
14.4.19 16:54
@Lucie5602 píše:
Zdravotních duvodu

Mě by zajímalo z jakého důvodu nemůžeš antikoncepci ale postinor ano. To je mnohonásobně větší nálož hormonů najednou..Jinak je spoustu jiných možností antikoncepce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983

@Lucie5602 zase alergie na latex a zase nemůžeš antikoncepci. A posrinor nevadi na tvoje zdravotni duvody? A jiné druhy ochrany jste nepouzili proč? Fakt radši ne… když se neumíte chránit :zed:

Příspěvek upraven 14.04.19 v 16:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136

@Lucie5602 tak to ti asi nezbývá než se po každém sexu nervovat :roll: a nebo si zajít na gyndu a domluvit se na jiné alternativě, ono kondom a prášky nejsou jediná možnost… Můžeš mít tělísko, injekce, spermicidni gel…
Edit: postinor je mnohem větší svinstvo než HA, jakto že ten můžeš??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
14.4.19 17:07
@Lucie5602 píše:
Zdravotních duvodu

A je to fakt alergie a nebo kondomy nechce?? Taky takové experty znám. Kondom nechtějí, tak tvrdí, že mají alergii.

Jinak Postinor je větší svinstvo než HA. I když dlouhodobě je svinstvo i HA. Zkus se domluvit s doktorem. Dlouhodobě to takhle asi řešit nejde. Já třeba teď uvažuju o Lady Comp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí