Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj můžu dát na spaní odpoledne ucpávky do uší 7mi měsíčnímu dítěti? Jsem naprosto zoufalá. Nikde jinde než ve svém pokojíčku spát nechce, pořád křičí jak je už vyřízená, a já mám nervy naprosto na pochodu. Probíhá tu rekonstrukce-bourání a je to jen přes zeď takže v tom randálu prostě neusne
Už nemůžu ![]()
Já synovi dávám na plavání, ale takovému malému mimi asi nee, bála bych se, že se prostě posunou tak, že je nevytáhnu ![]()
Nejde zajít ven a prochodit s kočárkem ?
Unás taky pořád vrtaj a a bouchaj teď právě dělají kolem nás nové nástavby a střechy. Loni onka šla jsem ven s kočárkem na spaní,ale ucpávky pro 7m dítě
to mně ani vesnu nenapadlo máš rozum
To ti 7m dítě neusne v kočárku?
Příspěvek upraven 17.05.11 v 13:36
chodim venku už asi tři hodiny ale ona prostě jen křičí a odmítá v kočárku spát… Odmítá spát i v domečku, kterej tu máme záložní s kuchyní…prostě ne, cizí prostředí tak prostě bude křičet, nemůžu se od hnout nai na krok.
To se prostě nedá…nemůžu se ani najíst. Ani si dojít na záchod aby nedostala hysterák.
ivik21 píše:
Já synovi dávám na plavání, ale takovému malému mimi asi nee, bála bych se, že se prostě posunou tak, že je nevytáhnuNejde zajít ven a prochodit s kočárkem ?
Blanka S píše:
Unás taky pořád vrtaj a a bouchj teď právě dělají kolem nás nové nástavby a střechy. Loni onka šla jsem ven s kočárkem na spaní,ale ucpávky pro 7m dítěto mně ani vesnu nenapadlo máš rozum
Ano, nemám rozum! Já totiž s nervama večkerej rozum ztrácím! Už dost dlouho tady brečim a chci toho haranta vyhodit z okna…to se prostě nedá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Takže vymejšlim všechno možný…
Když nebylo co už … tak jsem malou šoupla do Manducy na záda a šla jsem si dělat třeba do kuchyně, ona se zklidnila a během pěti minut usnula ![]()
v klidu, ale ucpávky do uší asi fakt nee, jsou ještě taková ohebnější, mallinká, no za mě nee…
Neděje se s malou něco jiného když neusíná? Nebolí jí něco? To je pro mě osobně divné, že takové malé dítě usne jen někde…
MirušeProdigy píše:Blanka S píše:Ano, nemám rozum! Já totiž s nervama večkerej rozum ztrácím! Už dost dlouho tady brečim a chci toho haranta vyhodit z okna…to se prostě nedá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Takže vymejšlim všechno možný…
Unás taky pořád vrtaj a a bouchj teď právě dělají kolem nás nové nástavby a střechy. Loni onka šla jsem ven s kočárkem na spaní,ale ucpávky pro 7m dítěto mně ani vesnu nenapadlo máš rozum
Uvar si medunku
Tohle je fakt peklo, znam…mne zas kluk spi POUZE v kocaru v predsini, tesne za vchodovyma dverma. Vcera vrtali a sekali cosi na chodbe
Ucpavky jsou asi fakt pitomost, co kdyz se tam zaseknou..navic bys to musela nejak ostrihat na tu spravnou velikost, kterou stejne neodhadnes, kdyz to neni tvoje ucho…a navic si myslim, ze bys tim spustila jeste vetsi rev
Byt tebou, jdu jeste ven, tam bude ten randal aspon jen jeden ![]()
MirušeProdigy píše:Blanka S píše:Ano, nemám rozum! Já totiž s nervama večkerej rozum ztrácím! Už dost dlouho tady brečim a chci toho haranta vyhodit z okna…to se prostě nedá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Takže vymejšlim všechno možný…
Klid,akorát tady rozpoutáš zase nějaký pseudospory ![]()
Zkus si vzít malou k sobě do pstýlky a lehce s ní pohupovat.úplně vím jak se cítíš
![]()
a pokud to jsou sousedi nemohla by ses domluvit? Že např.přestanou na dvě hodky,že malá má hysteráky nic jiného rozumného mně nanpadá. Mi máne okna do dvora a jsme v 1 patře dvůr je uzpúsobený na sednout si na kafe atd… je nás tady cca 18 partají a poprosila jsem je,aby mi tam kolem 13:00 - 15:00 nechodili, že malá spí a nikdo tam nechodí
donaga píše:
Možná bys to mohla zkusit přehlušit bílým šumem, pustit třeba šumící (nedoladěné) rádio nebo něco podobného.
Jinak já se špunty do uší spím, myslím, že molitamový špunt by mimču nic neudělal, ale aplikaci do ucha vidím jako neralistickouAle hlavně, z vlastní zkušenosti, zvuky přestavby vedle by to stejně neodhlučnilo.
Bilym sumem tohle asi fakt neprehlusis, aspon u nas byl takovy kraval, ze bys neslysela ani ten sum…natoz aby neco prehlusil. ![]()
No věřím, že je to těžké, ale oni nemají přestávku? Tak jim zkus nabídnout kafe, ať přestanou, jinak nevím ![]()
Držím pěsti a přeji pevné nervy!! a buď v klidu, malá bude řádit ještě víc…
Asi to vyzní blbě, co teď napíšu, ale jako řešení to je možné. Co vzít víc čtverečků gázy (nebo kapesníky) složit je na čtverečky, dát na ouška a na to čepici? Možná by to mohlo trochu utlumit.
ivik21 píše:
No věřím, že je to těžké, ale oni nemají přestávku? Tak jim zkus nabídnout kafe, ať přestanou, jinak nevímDržím pěsti a přeji pevné nervy!! a buď v klidu, malá bude řádit ještě víc…
Pocitam, ze maji prave po prestavce…a spis bych to videla na panaka ![]()
Ne Miru, fakt s tebou citim, ja tu silela vcera ![]()