Můžu dát výpověď?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
20.8.13 09:09

Můžu dát výpověď?

Prosím o zachování anonyma

Potřebovala bych vědět, zda můžu dát výpověď ve zkušební době, když na mě zaměstnavatel vzal dotaci z ÚP? Od samého začátku mi tvrdí, že i já vůči tomu mám nějaké závazky a nemůžu odejít jen tak bez sankcí. Poradíte někdo?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
20.8.13 09:10

To je jeho byznys, tebe se dotace netýká ;) Ano, můžeš odejít ve zkušebce, klidně z hodiny na hodinu, od toho je to zkušebka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
20.8.13 09:13

Ano, můžeš odejít kdykoliv, jen tě straší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
20.8.13 09:14

Jj, přesně, jak píše @Gladys. Je to blbost, co ti zaměstnavatel nakukal :cert: Měli jsme takový případ před měsícem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.8.13 09:16

Holky, děkuju moc. Z práce se stala otročina a to jsme v domluvě teda neměly :-( tak chci jít „o dům dál“

• Citovat
  • Upravit
72725
20.8.13 09:19

Můžeš odejít, vypapírovat si to bude muset on. Ty se max poptej na úp, jestli nebude problém, aby Tě např. vzali zpět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101523
20.8.13 09:20

No, výpověď dat určitě můžeš, ale možná tě budou chtít vyloučit z UP, když je to jimi dohozene místo, ale přesná pravidla nevím, zda mohou už u prvního nebo až opakovaně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ve-ru
20.8.13 09:22

Výpověď dát můžeš, ale propadnou ty dotace. Takže když si najdeš jinou práci, tak nový zaměstnavatel už na ně nebude mít nárok, i přesto, že nebyly vyčerpány. Ale nevím, jak je to s ÚP, jestli tě vezmou zpátky nebo tě vyloučí :think:

• Citovat
  • Upravit
515
20.8.13 09:23

Včera mi říkal známý, že když odejes ve zkusebce, nedostanes pak peníze. Asi blbost, ale nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.8.13 09:27

@j.a.n.i1 není to jimi dohozené místo, já si to místo našla sama

• Citovat
  • Upravit
101523
20.8.13 09:37
@Anonymní píše:
@j.a.n.i1 není to jimi dohozené místo, já si to místo našla sama

To mam pocit, že v tomhle případě nehraje roli, dotují ho a tedy je jimi dohozene… Tedy jistě to nevím, ale už to tu někdo řešil a mel pak právě s UP nějaký problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
20.8.13 09:49

Počítej ale s tím, že od Up nedostaneš žádnou podporu, pokud nemáš odpracováný určité dny, jinak odejít od nich můžeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
20.8.13 10:18
@j.a.n.i1 píše:
To mam pocit, že v tomhle případě nehraje roli, dotují ho a tedy je jimi dohozene… Tedy jistě to nevím, ale už to tu někdo řešil a mel pak právě s UP nějaký problém.

ale to je problém zaměstnavatele, ne zaměstnance… proč by s tím měl mít pak ten zaměstanec problémy? On do toho jistě nešel proto, že to místo dotuje UP… to je pomoc té firmě, logicky by to zaměstnance nemělo nijak svazovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15051
20.8.13 10:41
@j.a.n.i1 píše:

To je blbost. Propustili mne z práce, šla jsem na úřad, potom mne zaměstnal manžel na dobu, než si najdu jinou práci, brali dotaci, našla jsem si práci, na pracáku to zrušili a šmitec. Nikdo neměl žádný problém ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat