Máte někdo zkušenost s touto prací?

5411
18.8.13 19:17

mate někdo zkušenost s touto praci?

http://www.podnikejzdomova.cz/…aprace/index mate někdo zkušenost? dnes mě to přišlo na e-mail.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31672
18.8.13 19:19
@pavla.velova píše:
http://www.podnikejzdomova.cz/…aprace/index mate někdo zkušenost? dnes mě to přišlo na e-mail.

ne, zkušenost nemám, ale dobrá, poctivá práce, ta rozhodně nikomu nepřijde jen tak na email. myslíš že na dobrou práci by museli shánět lidi takhle? že si od někoho koupí seznam mailových adres, a rozsílají? to trochu smrdí ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
18.8.13 19:21

Jakmile to přišlo na email nešla bych do toho bude to další z těch rádoby super prací za které nebude nic a nebo budeš muset shánět další a další oběti sestavovat Pyramidy apod… Už jen ty částky na úvodním obrázku nepůsobí moc důvěryhodně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
18.8.13 19:23

Budeš prodávat welnes produkty, nevidím na tom nic, co by bylo nějak výhodné či zajímavé. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
72725
18.8.13 19:39

@pavla.velova už jen proto, jak je koncipovaná reklama, tomu nevěřím ani omylem… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
18.8.13 19:58

Budou po tobe chtit cca 5 tisic za zakoupeni nejakeho jejich balicku pro zacatek prace a dal nevim, protoze sem s tim pana poslala do… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
18.8.13 20:12

No jo, další web s fotkou vysmátých lidí, kteří díky němu vydělávají statisíce měsíčně inzercí z pohodlí domova. :poblion:

Budete nahánět lidi na hubnutí a „zdravý životní styl“. To znamená, že budete spamovat inzeráty a pokud se někdo ozve, budete mu nutit nějaké předražené sr*čky a radit, jak zhubnout. Ty jména na webu po vygooglení vedou na „centrum redukce váhy“, také tam je stopa i na herbalife.

A jak píše nade mnou Jolynka, posichrují si vás zaplacením určité částky, předpokládám, že to bude za nějakou sadu jejich superpilulí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
18.8.13 21:11

Tak to at jdou někam já že ted scháním práci píšu meily a posílám životopisy než mě skončí rodičák tak chci něco najít tak jsem si myslela jestli mě nepišla nějaká dobrá nabídka ale pišlo mě to podezřelý proto jsem se radši zeptala než abych se do něčeho namočila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat