Řidička autobusu, šly byste do toho?

22
16.8.13 18:11

Řidička autobusu,šli byste do toho?

Zdravím holky.

Můj známí mi navrtal brouka do hlavy, prý jsem taková malá a šikovná :lol: a dobrá za volantem, na podzim budou k nim do firmy nabírat řidiče na autobus- jezdí u nich asi 4 ženský a prý je vedení s nimi velmi spokojené, mám velkou šanci se tam dostat a vydělat lepší korunu.Ve fabrice kde dělám teď na 3 směny to velký příjem není, a po pravdě to půíme se v dluzích..

Pokud s firmou podepíšu smlouvu papíry na autobus i profesák mi zaplatí firma jen se jim musím zavázat na 5 let.

Holky šli byste do toho? Já řízení miluju, řídila jsem ve skladu i vysokozdvižné vozíky..,strach mám hlavně z té odpovědnosti ne z toho že bych se autobus nenaučila řídit.

Manžel mi přes mé překvapení zdělil že věří že já bych to zvládla v pohodě, vím že jsem hooodně velký aktivista za volantem?

Tak co vy na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1598
16.8.13 18:16

@elyzabeth já bych do toho šla, pokud máš ráda řízení tak proč ne, uršitě bych šla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
16.8.13 18:17

Já osobně bych to nedělala, jsi v práci spoustu hodin, čekání mezi spoji je placené mizerně. Chlapi tě budou deptat a cestující taky. U nás řidiči krom řízení a odbavování i uklízí autobusy. Pár ženských tady taky řídí, ale ty mají chlapa, který jim servisuje děti, jinak to ani nejde dělat, jdeš do práce ráno a přijdeš večer nebo až v noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
16.8.13 18:18

Největší problém pro ženskou vidím během šichty z WC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
16.8.13 18:20

Určitě bych do toho šla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
16.8.13 18:21

Známí mi říkal že mají dané určitě linky a dělají buď rann í nebo odpolední směnu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
16.8.13 18:21

@elyzabeth Bralla bych to vsema deseti! Tohle je me vysnene povolani :) Moc preji a jeste vic zavidim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
16.8.13 18:23

Linku hned nedostaneš, ze začátku budeš dělat střídače, to znamená, že můžeš jezdit každý den jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
16.8.13 18:23

Já teda nevím, ale zjistila bych si, jak je to časově, ono to mslím není klasicky 8h a padla :think: Řízení busu jako takové mi nepřijde špatná práce a pokud by to finančně bylo polepšení, tak asi pracuješ za hodně malý peníze, ale abys nebyla celý dny v čudu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
16.8.13 18:31

Hele, já jsem svého času pracovala 8 let na turnusovém a tak mám představu jak asi šichty vypadají a není to taková idyla jak by to mohlo vypadat. Kolikrát byli chlapi v práci 12 hodin a zaplacených s bídou 8. Počítej s prací o víkendech a svátcích a taky se spoustou přesčasů. Když někdo onemocní tak to za něj halt musí někdo odjet. Taky musíš mít k dispozici auto, aby ses po práci dostala domů - při odpolední můžeš jet poslední spoj právě ty a pak už nic. Nepíšu ti to proto, abych tě strašila, ale to je prostě realita :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
16.8.13 18:31

Já jsem řidička tramvaje v Praze, takže za mě ano. Taky miluju řízení a miluju i toto povolání. Jsem spokojená.

Záleží na tom co je to za firmu a to hodně. Jak se k zaměstnancům chová. Na WC pouze na konečných si dá zvyknout, zvykne si chlap tak nevidím jediný problém proč by nemohla ženská. Nevím jak může někdo napsat že z počátku bude dělat jen střídačku když ani neví u jaké to je firmy, zase každá to má jinak. U nás se rovnou nastupuje na stejnou práci jako dělají ostatní. Možná teď nováčci jezdí z kraje šejdry, ale jen chvíli. ;) Za mě ano. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
16.8.13 18:32

Sla bych do toho! Taky bych brala byt autobusacka, bavilo by me to :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
16.8.13 18:36

@wildcat tak je fakt, že pražáci byli v tomhle vždycky nadstandartní, jak pracovně tak platově ;) Taky je rozdíl jezdit kývačku, kdy v podstatě jen řídíš a neodbavuješ a něco jiného je linka, kde musíš odbavovat cestující.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
16.8.13 18:36

Určitě šla, mám ráda práci mezi lidma :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
16.8.13 18:37

@wildcat já jsem dělala v klasickém ČSAD a u nás nikdy nováčci nedostali svůj turnus, vždycky nějakou dobu střídali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat