Můžu předčasně porodit?

126
18.12.10 19:26

Můžu předčasně porodit?

Ahoj, je u mě pravděpodobnost že předčasně porodim, když hodně fyzicky pracuji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10652
18.12.10 19:32

zdravím
to asi záleží hodně jak jsi na tom po fyz.stránce.Ale neměla by jsi to přehánět :palec: já osobně si myslím, že to jde.Předčasně jsem porodila po dost náročném týdnu:( do dnes nevím proč jsem rodila dřív nikdo mi to nebyl schopnej říct ale řekla bych že z části za to může ta námaha.tak bych radila raději se šetřit at je to jak chce je to lepší.pohodové těhu přeji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
18.12.10 19:38

Já vlastně pracuji furt stějně:-)Nák nedokážu přestat:-)) Mám statek s koňma, takže je to furt dokola, jen jezdit jsem přestala:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1112
18.12.10 19:41

Pokud jsi zdravá, tak není problém, dokud ti břicho nezačne překážet, proč bys nepracovala, tvé tělo je na zátěž zvyklé, asi by ti naopak přitížilo, kdyby ses najednou začala vyvalovat v posteli. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
18.12.10 19:47

To asi jo, ležet fakt nedokážu:-). Občas se mi během dne břicho stahuje, ale prý to jsou vazy, tak tomu snad tak je:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1112
18.12.10 19:51

Otázka je, co myslíš tím „stahuje“. A v kterém jsi týdnu? Konzultovala jsi to s gynekologem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
18.12.10 19:58

Já jsem pracovala v baru do konce 5 měsíce a tam jsem se nijak nešetřila, potřebovala jsem peníze, takže vždy šichty do noci, pak uklízení přestala jsem tam pracovat po hodně náročném koncertu už jsem to nezvládala. a potom jsem víceméně dělala úplně všechno jako bych těhotná nebyla, stěhovala jsem si nábytek v pokoji uklízela jsem nosila těžší věci (nechtěla jsem být těhotná, nechtěla jsem si to připouštět) takže jako bych těhu nebyla… prosě jsem nedodržovala vůbec žádnou zásasu jak by se v těhu měla matka chovat a porodila jsem 38+4 a týden před tím jsem vyklízela a uklízela garáž kde jsem tahala lyže snowboardy, přeskáče no a celkově krabice s věcma…

• Citovat
  • Upravit
126
18.12.10 19:59

Dneska jsem začla 29 týden. Říkala jsem mu to, prý je to normální. Je to takový pocit jako když se smrskává břicho, neboli stahuje dovnitř, nebo jak to popsat:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
18.12.10 20:00
veronika33 píše:
Dneska jsem začla 29 týden. Říkala jsem mu to, prý je to normální. Je to takový pocit jako když se smrskává břicho, neboli stahuje dovnitř, nebo jak to popsat:-)

Jo to jsem mívala taky… až to někdy bylo bolestivý, to byly snad jediný okamžiky kdy jsem si uvědomovala že mám něco v břiše, teda ještě kromě pohybů…

• Citovat
  • Upravit
101611
18.12.10 20:00

Pokud si na fyzickou práci zvyklá, tak by to mělo být v pohodě, jen dávej pozor na „blbé“ pohyby, třeba při zvedání něčeho těžkého… ani ne kvůli předčasnému porodu, ale je to ke konci rizikové pro placentu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
18.12.10 20:03

To já zase každý den vstávám 6:40, žádná dovolená nic:-)ráno nakrmit, pak vyvodit, vykydat, dát domů a zase nakrmit, v pět zalezu a už se ani nehnu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
18.12.10 21:01

Zvláštní otázka - můžu předčasně porodit?No můžeš, každá těhule může..Nemyslím si ale, že by porod vyvolala nějaká fyzická námaha, být to tak, doktor by hnedka na začátku všem těhulkám zakázal byť jen vstávat z postele.Pracuj, jak se budeš cejtit.Když se cejtit nebudeš, začni se víc šetřit.Jinak já v druhém měsíci složila hromadu uhlí do sklepa a přenášela jsem.To prostě není nikde daný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
18.12.10 21:07

ahoj..ja delala taky do porodu u zvirat..jezdila jsem do sesteho mesice..pak uz to neslo pres pupek…samozrejme sem davala hodne bacha…a hooodne tezky veci..jako treba 50kg pytel s obilim sem si nechavala zvednout…ale seno a kydani v klidu. a hned po propusteni z porodnice po cisari me to cekalo znovu pac to proste za me nikdo neudela ze…mala lezela v kocaru..zvirata na ni nakukovali a dobry :-)takze to v klidu zvladnes neboj :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
19.12.10 09:19

Tak to jsem ráda :-D , zatim je to úplně v pohodě, ale představa, že bych měla ležet a nic nedělat mě děsí:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí