Můžu přijít o syna?

100
14.1.11 14:58

můžu přijít o syna

prosím o radu jestli se rozejdu s partnerem a zůstanu sama u rodičů se svým dvou letým synem může to být důvod aby soud dal syna partnerovi který bydlení má i víc peněz bojím se téhle situace nechci o syna přijít a proto rozchod oddaluji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
187
14.1.11 15:00

Většinou se dítě vždy přiděluje matce.Já myslým,že můžeš být klidná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
14.1.11 15:01

jedno kde s ditetem bydlis.Prijdou ze socialky se podivat jak tam bydlite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
14.1.11 15:03

nevadí, že bydlíš u rodičů, pokud máte vhodné podmínky k bydlení, takže toho se neboj :) zaručit ti samozřejmě nemůže nikdo nic, ale jen na základě toho, že jsi se synem u rodičů, by problém být neměl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
14.1.11 15:04

díky uklidnilo mě to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
14.1.11 15:04

Pokud jsi způsobilá se o syna stara, zajistit mu patřičné podmínky pro život, jedno kde, tak v tomhle případě se bát nemusíš.

• Citovat
  • Upravit
2613
14.1.11 15:05

takhle malé dítě většinou nechávají u matky, jak píše Katka, přijdou se podívat ze sociálky. Takže vlastní postel a aspon koutek na hraní je fajn. Já taky byla u mámy a měli jeden pokojík pro sebe a vše v pohodě :-) spíš pozor na naschvály :-(
Hodně štěstí, držím palce, není to jednoduchý krok :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
14.1.11 15:08

prosím k mé diskuzi už nemusíte odpovídat nechci aby si to večer z emailu partner četl co řeším :pocitac: a všem moc děkuji díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
14.1.11 15:09

doufám,že mě pochopíte díky ještě jednou za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
14.1.11 15:17

můžeš si to odhlásit,aby ti to na email nechodilo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2473
14.1.11 15:17

neboj se,byla jsem na tom stejně,po rozchodu jsem žila u rodičů s malým a i když se otec syna i dodnes snaží mi syna vzít,soud mu ho nedá,dítě je téměř ve všech případech určen matce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
14.1.11 15:37

naopak, myslim si, ze budou PRO, jen diky tomu ze jsi u rodicu a ma se o nej kdo postarat, kdezto tvuj „ex“partner by to asi nezvladnul kdyz chodi do prace ne..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
612
14.1.11 15:38

Neboj,je to moc moc malá pravděpodobnost,že by ho dali otci.Pokud má vše co potřebuje tak se nemáš čeho bát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7561
14.1.11 15:45

Neboj se a zbytečně to neoddaluj. Já jsem se synem (skoro 3 roky) a dcerou (6 denním novorozencem) byla vyhozena od manžela a hned jsem to šla ohlásit na sociálku. Bejvalej chtěl dělat naschvál a říkal, že si bude žádat děti do své péče. Ale bydlím u rodičů (mám tu s dětma jeden pokoj) a stačí to. Příjem mám rodičák a jen se sociálka přišla podívat kde spí kluk a stačilo jim, že máme kde bydlet. A pro případ nouze mi dali i seznam azylových domů kde by se kdyžtak dalo žádat (ale tam se to musí složitě dokazovat, že jsi na tom špatně a nemáš s nima kde bydlet). A pokud je matka se schopna postarat o dítě, tak se jí svěřuje do péče a otci se určí jen návštěvy + alimenty. Držím palce, ať to dopadne dobře a máte to co nejdříve za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.1.11 18:47

Ahoj zařiď si pokojíček nebo alespoň koutek pro tebe a syna a doufej, že tatínek nebude hledat problémy tam kde nejsou a že nevymyslí nějaké naschvály a podpásovky. doporučuji si madam na sociálce podchytit na svou stranu. někde jsou rozumné ženské, ale někde také ne a uražený a ublížený keci ex je dojímají k slzám a nevhodným krokům. mám-li to napsat slušně.takže když ukážeš, kde máte uložené oblečení, kde spíte, popř. jíte - prostě zázemí, jsi normální ženská a tví rodiče jsou také normální lidi, tohle důvod není. spíš pozor na formu návštěv nebo na střídavou péči, pokud jí tedy nechceš. ani to není výhra. ikdyž se tu do mě pustí, že nevím, o čem mluvím. na vlastní kůži zatím skutečně nevím, ale vím, proč bych jí nechtěla u svýho syna. ale to je jiná debata.
před ním se začni stavět do pozice silné a rozhodnuté, nepřipouštěj debaty, tam kde nechceš. mluvte v tom nejdůležitějsím a nezapomeňte, že někdy je to lepší, než říci to, co nejde vzít zpět. buduj si mantinely v podobě kamarádů, rodičů ap. jestli je on v tomhle směru rozumný, nebude tohle vše třeba, ale já si také říkala, že je rozumný a hodný, tak bude klid. nevěděla jsem, co odchod od otce dítěte obnáší a dva roky děsu a hrůzy by mě vůbec nenapadly. kdo by to byl do něj řekl…
takže hlavně odvahu a hodně sil. bude to těžký, odejít, ale pak je to také dost náročné. drž se. dobře to dopadne.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky