Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, s pritelem se snazime o miminko, 11 dni mi meska MS, testy pozitivni, pobolivani prsou, nevolnost… doktorka zatim nic nevidi ale pry mam zvetsenou sliznici… myslite ze se muzu zacit tesit??? Bylo by první vlastní????
Tak snad vidis ze testy jsou pozitivni ne
ale to znamena jen to, ze jsi tehotna a ne to, jestli se to zitra nezmeni nebo jestli to vubec bude v deloze ![]()
@Zlata1994 píše:
porad se mi tomu nechce veri po 3 letech snazeni![]()
![]()
gratuluji ![]()
Narozdil od kazdodennich nejmene 20 diskuzi s jasne negativnimi testy je toto krasne pozitivni. Takze gratuluji a drzim palce, at se brzy vse krasne ukaze na utz ![]()
Přiznávám, že diskuze s jasně pozitivními a jasně negativními testy nechápu.
@MrsNorris píše:Člověk se chce podělit a slyšet potrvzení od jiných. Ono když vidíš svůj první pozitivní těhotenský test v životě a nemůžeš věřit svým očím, že jsi těhotná, tak ty emoce má každý různé.
Přiznávám, že diskuze s jasně pozitivními a jasně negativními testy nechápu.
@Zlata1994 tak na to aby bylo něco vidět je třeba alespoň 1000 jednotek hcg. Já furt nechápu proč ti doktoři zvou na kontrolu takhle brzy. To je jasné že nic nebude vidět a nastávající maminku jen tak znervózní. Zatím se zdá být vše v pořádku a jak se to bude dál vyvíjet uvidíš v následujících týdnech.
Dokud nemas zdrave dite v naruci, muzes se tesit na co chces a verit, ze to tak bude.
A vlastne ani to neni jistota.
@Jessica4 pac jsem mela i problemy s cystama a bolesti, tak mi brala i krev
@Zlata1994 píše:
@Jessica4 pac jsem mela i problemy s cystama a bolesti, tak mi brala i krev
Dobře vzít krev může, ale proč ten ultrazvuku… To prostě nedává smysl. Jako doktor by tohle fakt měl vědět..
říkám pak zbytečně stresují..
@Jessica4 proč by dělal ten uzv brzy? Má 11 dní vynechanou ms, což znamená, že je v 6 tt. To už může být vidět embryo se srdeční akci.
@Zlata1994 vyprdni se na všechny ty komentáře, že zítra už může být jinak, že to může být mimodelozni apod. Máš nádherně pozitivní tehotensky test, tak si to jen uzivej a těš se na krásné zdravé miminko
Po 3letech snažení si zasloužíš pozitivně myslet a těšit se
Drzim palce!!