Můžu smíchat kaše?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
můžu smíchat kaše
Ahoj dávam Míšovi od jeho 5 měsíců rýžovou kaši na noc a už ji moc nemáme , na jednu dávku to určo nevyjde, ted sem koukla , že tu mam sice kaši od hami ,ale od 6 měsíce, s lepkem, to by snad nevadilo, trochu už sme lepek dávali a pohoda,ale chci se zeptat jestli můžu tu rýžovou kaši banánovou smíchat s tou stim lepkem s jablíčky. vím , že kdyby byli obě rýžové jen jiná chut , tak to nevadí,ale tady si nejsem jistá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já jsem zbytky míchala ![]()
I když jsem dávala kaše jen jednomu dítěti a mnohem později, myslím, že svému miminku neuškodíš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jajinka veverka píše:
nu já jen neveděla aby stoho nebyl nákej blebajz
Ona většina věcí pro mimča je blivajz
Když zbyde opatlaná lžička od nějaký masozeleninový sklenky, ani jí neolíznu
Jinak míchám kaši s kaší, kaši s jogurtem, s ovocnou přesnídávkou, s čerstvym ovocem, párkrát i se zeleninou (to odmítala obědy, tak aspoň takhle jsem do ní kousek zeleniny dostala:). Jo a jak nechtěla ty obědy, tudíž i maso, tak jsem uvažovala, že do té kaše vmíchám trochu masa, ale to už bych jí snad nemohla udělat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zuzouš píše:ááá, taky dobřejajinka veverka píše:Ona většina věcí pro mimča je blivajz
nu já jen neveděla aby stoho nebyl nákej blebajzKdyž zbyde opatlaná lžička od nějaký masozeleninový sklenky, ani jí neolíznu
![]()
Jinak míchám kaši s kaší, kaši s jogurtem, s ovocnou přesnídávkou, s čerstvym ovocem, párkrát i se zeleninou (to odmítala obědy, tak aspoň takhle jsem do ní kousek zeleniny dostala:). Jo a jak nechtěla ty obědy, tudíž i maso, tak jsem uvažovala, že do té kaše vmíchám trochu masa, ale to už bych jí snad nemohla udělat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit