Můžu smíchat kaše?

7142
19.1.11 16:01

můžu smíchat kaše

Ahoj dávam Míšovi od jeho 5 měsíců rýžovou kaši na noc a už ji moc nemáme , na jednu dávku to určo nevyjde, ted sem koukla , že tu mam sice kaši od hami ,ale od 6 měsíce, s lepkem, to by snad nevadilo, trochu už sme lepek dávali a pohoda,ale chci se zeptat jestli můžu tu rýžovou kaši banánovou smíchat s tou stim lepkem s jablíčky. vím , že kdyby byli obě rýžové jen jiná chut , tak to nevadí,ale tady si nejsem jistá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
19.1.11 16:07

Ahoj. Já míchám kterékoliv ;) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
19.1.11 16:09

Taky míchám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
19.1.11 16:19

jaj tak to sem ráda protože. přece to nevyhodim,ne ? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
19.1.11 16:49

Ahojky já taky míchám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
19.1.11 16:55

já je míchám taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
19.1.11 17:03

Já jsem zbytky míchala :-)
I když jsem dávala kaše jen jednomu dítěti a mnohem později, myslím, že svému miminku neuškodíš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
19.1.11 17:50

nu já jen neveděla aby stoho nebyl nákej blebajz :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
19.1.11 18:13
jajinka veverka píše:

Ona většina věcí pro mimča je blivajz :mrgreen: Když zbyde opatlaná lžička od nějaký masozeleninový sklenky, ani jí neolíznu :poblion: :-) Jinak míchám kaši s kaší, kaši s jogurtem, s ovocnou přesnídávkou, s čerstvym ovocem, párkrát i se zeleninou (to odmítala obědy, tak aspoň takhle jsem do ní kousek zeleniny dostala:). Jo a jak nechtěla ty obědy, tudíž i maso, tak jsem uvažovala, že do té kaše vmíchám trochu masa, ale to už bych jí snad nemohla udělat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
19.1.11 18:28
zuzouš píše:
jajinka veverka píše:
Ona většina věcí pro mimča je blivajz :mrgreen: Když zbyde opatlaná lžička od nějaký masozeleninový sklenky, ani jí neolíznu :poblion: :-) Jinak míchám kaši s kaší, kaši s jogurtem, s ovocnou přesnídávkou, s čerstvym ovocem, párkrát i se zeleninou (to odmítala obědy, tak aspoň takhle jsem do ní kousek zeleniny dostala:). Jo a jak nechtěla ty obědy, tudíž i maso, tak jsem uvažovala, že do té kaše vmíchám trochu masa, ale to už bych jí snad nemohla udělat :mrgreen:
ááá, taky dobře :mrgreen: nu malej ji všechno , všechny příkrmy mi vzal, a to i ty nejhorší jako je brokolice a špenát, to Jájinka nepapá:-) prcek,ale jo sem ze to moc ráda, já byla nežravka dyž sem byla malá a mamka mi taky míchala kdeco,ale maso sem jedla vždycky:-)pro mě je utrpení jen to abych malýmu ochutnala zeleninu (brokolici, špenát) jestli to neni horký :wink: co se týče kaší tak zrovna od hami mi docela jedou :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí