Kaše pro 10ti měsíční

35
18.1.11 09:09

Kaše pro 10ti měsíční

ahoj, vím, o kaších tu bylo již hodně ale přesto prosím poradte mi- desetiměsíční, závislá na prsu, většinou se mi podaří dostat do ní kousek jogurtu nebo i celý oběd, ale stejne musím dokojit…

chtela bych začít s kašema, většina rad se týká kaší pro půlroční, vůbec ale nevím jaké kaše v našem věku??? můžu už s normálním mlíkem? :nevim:

děkuji předem za odpovědi!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
227
18.1.11 09:11

Ahoj, u nás byla klukama moc oblíbená Sunarka jogurtová s ovocem. Chutnala i mě. Nebo můžeš koupit bez příchutě a jogurt popř ovoce si do ní přidat, banán a pod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
18.1.11 09:25

Pokud kojíš,dávala bych nemléčnou kaši s odstříkaným MM,pokud to nejde,tak jakoukoliv mléčnou.Obyč. mléko bych ještě nedávala.Malá jela na Sunaru do 2,5r,pak jsem jí dávala normál mléko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
18.1.11 09:26

v tomto věku můžeš jakoukoliv kaši a já osobně bych normální mléko nedávala,dávala bych mléčnou kaši nebo jestli to jde tak nemléčnou s mateřským mlékem ........u nás naopak jogurtová kaše :poblion: je nakyslá ale to je o chutích ditěte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
18.1.11 09:38

ahojky já jsem malému na 10měs dávála krupicovou kaši ale nekojila jsem byl na UM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
18.1.11 09:42

jo a ještě já moc nejsem na odstříkávání MM, nějak mi to od začátku vadí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
18.1.11 10:14

Kaši už jakoukoliv, sice na krabicích je OD x.měsíce, ale horní hranice není, my je baštíme běžně ve 14 měsících a dlouho ještě budeme :-D

Normální mlíko ne-e, já bych koupila krabici instant mléčné kaše, to se rozdělává s vodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
18.1.11 13:53

nejlepší-odstříkané MM a nebo mléčnou kaši,která se dělá s vodou kde už líko je,ale normální bych nedávala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
20.1.11 21:56

Ahoj, taky mám 10měs a stále kojím. Přes den už po dvou měsících nabízení sní trochu ovoce dopoledne, zeleninu v poledne a bílý jogurt s ovocem odpoledne, ale vždycky si vyžádá i MM a tak po každém jídle ještě kojím. Nebudu na tom nic měnit, když to tak chce, problémy mi to nedělá a naše dětská to schvaluje. Příkrmy nabízím a pomalinku papá víc a víc soust. Teď už se snaží i sama, tak zas vidím pokrok. Ale kaše nedávám vůbec, malá krásně prospívá a tak jsme se s dětskou shodly, že jsou to zbytečné kalorie navíc a stejně většinou děti nebudou spát celou noc, co jsem tak slyšela od kamarádek nebo četla na netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
20.1.11 21:58

nortel, mě zas odstříkávání prudce nebaví :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie