Kaše pro 10ti měsíční
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kaše pro 10ti měsíční
ahoj, vím, o kaších tu bylo již hodně ale přesto prosím poradte mi- desetiměsíční, závislá na prsu, většinou se mi podaří dostat do ní kousek jogurtu nebo i celý oběd, ale stejne musím dokojit…
chtela bych začít s kašema, většina rad se týká kaší pro půlroční, vůbec ale nevím jaké kaše v našem věku??? můžu už s normálním mlíkem? ![]()
děkuji předem za odpovědi!!! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, u nás byla klukama moc oblíbená Sunarka jogurtová s ovocem. Chutnala i mě. Nebo můžeš koupit bez příchutě a jogurt popř ovoce si do ní přidat, banán a pod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud kojíš,dávala bych nemléčnou kaši s odstříkaným MM,pokud to nejde,tak jakoukoliv mléčnou.Obyč. mléko bych ještě nedávala.Malá jela na Sunaru do 2,5r,pak jsem jí dávala normál mléko
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
v tomto věku můžeš jakoukoliv kaši a já osobně bych normální mléko nedávala,dávala bych mléčnou kaši nebo jestli to jde tak nemléčnou s mateřským mlékem ........u nás naopak jogurtová kaše
je nakyslá ale to je o chutích ditěte
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahojky já jsem malému na 10měs dávála krupicovou kaši ale nekojila jsem byl na UM
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jo a ještě já moc nejsem na odstříkávání MM, nějak mi to od začátku vadí…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kaši už jakoukoliv, sice na krabicích je OD x.měsíce, ale horní hranice není, my je baštíme běžně ve 14 měsících a dlouho ještě budeme ![]()
Normální mlíko ne-e, já bych koupila krabici instant mléčné kaše, to se rozdělává s vodou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nejlepší-odstříkané MM a nebo mléčnou kaši,která se dělá s vodou kde už líko je,ale normální bych nedávala..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, taky mám 10měs a stále kojím. Přes den už po dvou měsících nabízení sní trochu ovoce dopoledne, zeleninu v poledne a bílý jogurt s ovocem odpoledne, ale vždycky si vyžádá i MM a tak po každém jídle ještě kojím. Nebudu na tom nic měnit, když to tak chce, problémy mi to nedělá a naše dětská to schvaluje. Příkrmy nabízím a pomalinku papá víc a víc soust. Teď už se snaží i sama, tak zas vidím pokrok. Ale kaše nedávám vůbec, malá krásně prospívá a tak jsme se s dětskou shodly, že jsou to zbytečné kalorie navíc a stejně většinou děti nebudou spát celou noc, co jsem tak slyšela od kamarádek nebo četla na netu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit