Vyžadování nočního krmení
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
vyžadování nočního krmení
Dobrý den,chci se zeptat,zda někdo máte zkušenost s prckem,který se v noci vzbudí a dokud mu nedám mlíčko je schopný být vzhůru několik hodin a plakat(8 měsíců).Jakmile se napapá ihned usne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Taky si myslím,že jde o zvyk,ale zatím se mi nechce nějak tvrdě zasahovat. Taky kojím,ale mlíčka už moc není,takže někdy musím vstát a udělat UM. Dám mu taky max.2× za noc. A zkusíme tedy taky čajík-třeba bude stačit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj, jsme na UM, budí se někdy 1, někdy 2× za noc a musí dostat mlíko. čajík neprošel, pozná to a vříská dokud nedostane ten svůj sunar! ![]()
takže kdo tvrdí že mimi na UM spí celou noc - není to pravda. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mame doma to same. 8 m. Usina v 19 hodin. Budi se mezi pulnoci a druhou rano a od te doby po 2 (vyjimecne po 3 hodinach). Vyrvani nepomaha. Caj vzteky odstrkuje. Chce proste prso. Jakmile nakojim spinka spokojene dal… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, Eliška taky baští 1-2× za noc UM a to jí je už 9 měsíců, dá tak 120 - 160ml a spinká v klidu dál. Vstávat mi nevadí, tak to zatím neřeším ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
prcek je ještě malý, tak mu to dopřej. Přece o nic nejde…
Ti moji, 13m, se mi v noci budí na mlíčko stále. Dostanou kolem půlnoci a spí, někdy až do rána a někdy se budí už v 5 na další kolo…
Snad to časem přejde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj, muj syn se budil 1× za noc na krmeni, ale ted zacal 2×, vzdy vyzahne 200ml UM… kolikrat denne pak, mimo nocni krmeni,krmite deti? cetla jsem, ze by meli dostavat tak 5× denne, ale kdyz ji 2× v noci, tak jen 3× za den by mel samozrejme malo ![]()
me teda nocni vstavani vadi, mela bych jit brzy aspon na chvili do prace ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Syn se mi budi jednou za noc a mliko porad chce!Nechce caj,vodu,nic.Skusila jsem vse co jde a bez uspechu,rev,nez mliko dostane a pak v mziku spi dal.Vecere ma vydatne,neni to hlady a mliko ma i pres den.
Nebudu to lamat pres koleno,kdyz to nejde,tak to nejde,porad doufam,ze prestane sam
.
U dvou starsich deti tohle nocni krmeni neznam.
Synovi je 28mesicu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak mi papame asi tak +-
6-7h.sunar 150ml
9-10h. jogurt
12-13h.maso-zelenina
15-16h.ovocný příkrm
po 18h.kojení
20h.kaše
v půlnoci a po třetí hodině kojení.
Vážíme necelých 8kg (8m.)
Náš prcek ale vůbec neklidně spí,mimo to kojení se ještě několikrát budí-vypadne dudel,nebo prostě začne plakat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak mě se dcera budí i ve dvou letech. nechápu proč dítěti nedáš napít když má hlad.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit