Stačí mu papání?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Stačí mu papání?
Ahoj holky chci se zeptat na váš názor ohledně krmění mého skoro 7 měsíčního syna, hlavně ohledné mléka, měl by vypít alespon co já vim 500ml ale to nedá. od tý doby co má příkrmy, by se nalíko nejradši vyprd
a taky jíme jen 5krát denně, jiné děti jí i 7krát a mnohem víc. jídelníček:
6:00- 7:00 200ml mléka maximálně většinou 180ml
10:30 100-125g ovocné přesnídávky
13:30 125g, ta malá sklenička zeleniny, nebo masozeleninového přikrmu
16:30 180-200ml mlíka
19:30 220 kaše.
pak spí až do rána. dostává pít, ale s tim pitím to taky nepřehání, vypije na nejvýš 200ml čaje, myslíte , že má dostatek tekutin? Jinak přibírá moc pěkně, tak mu to asi stačí a já zase zbytečně plašim, že?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
ahoj, jestli má dost nebo ne to ti neřeknu, ale naše holčička to má stejně jako Váš chlap
a někdy ani to ne, většinou když má kašičku tak určitě ne 200 ml, ale spíš méně. Pití( čaj )vypije také max. 200 ml a podle ručičky váhy každý měsíc příbírá až kam…
a rozhodně hladová není ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
rybkabezvody píše:
ahoj, jestli má dost nebo ne to ti neřeknu, ale naše holčička to má stejně jako Váš chlapa někdy ani to ne, většinou když má kašičku tak určitě ne 200 ml, ale spíš méně. Pití( čaj )vypije také max. 200 ml a podle ručičky váhy každý měsíc příbírá až kam…
![]()
a rozhodně hladová není
nu malej to na noc dohání aby pak spal tu noc celou. kaši má teda moc rád, když mu dam mín tak na mě tak nadává, že mu stejně musim přidělat takže , to radši udělam hned:-) nu jako nevim kde ty kilča,,ten náš brebera bere, nezdá se mi , že by tak jed. a co hlavně , že sou spokojení, ne? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no to jo
ale kde na ně budeme kupovat oblečení…BabyXXL???
Už teď nestačím ty body kupovat a měnit za větší a plenky…no jen co jsme skočili do č.4 tak už mi přijdou nějaké malé…
i když na kila je to nesmysl ![]()
Kaše u nás byla hit jen chvilku, večer mi jí už nechce, potřebuje si spíš podudat lahev ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a kolik je prdelce? my máme 70cm a a skoro 8 kilo. já sem prcek malá 153 cm a ted když ho nosim sakra se pronese, a že je to bobánek chovací
nu on nevypadá tlustě ,ale je mu všechno krátký, asi to bude kostma či co. je já dyž si vzpomenu že to bylo prte 2,5kilový a co je z něj ted za vejlupka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
do mléčné dávky se počítá i kaše a jogurt. Takže těch 500ml/den splňujete bez problémů…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Naše malá jí takto:
- ráno kolem 8-9 hodiny 180ml mléka,
- o půl 12 půlku skleničky masozeleniny,
- tak ve 2 hodiny 150ml mléka,
- kolem 5 hodiny přesnidávka, banán, jogurt nebo kaše,
- o půl 8 asi 210ml mléka.
- někdy v noci zhruba co druhý den má 1× 180ml mléka.
Někdy má denně jen 3 jídla, někdy 4, někdy 5. Nemá to pořád stejné. Já nemám dané že v tu a v tu hodinu bude jíst to a to. Někdy hlad má, někdy nemá. Někdy mi večer nechce pít mléko, tak jde hladná spát a spí celou noc. Z toho vypije večer mléko a třeba ve 2 ráno se obudí a má hlad. Někdy dostane piškoty do ruky a je spokojená.
Začali jsme 7 měsíc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nu tak já taky nejak neřešim , kdy by měl jíst, spíš tak čekam na impuls kdy mi on dá najevo, že by si něco dal, nenutim ho, jen mi to právě zajímalo. díky za komentáře holky:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
my jsme měli v půl roce ( tzn cca před 3 týdny na kontrole u dr ) 70 cm a 8450g
takže vážně žádná panenka ale kus ženský ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a co, hlavně že sou spokojeni a nic jim nechybí, dyt oni to pak vyběhaj ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, my to máme dost obdobné - jenže kojím a mám pocit, že to mléko z prsa mu už moc nejede. Tak jsem zkusila sunar (ten mimo dávám v nočním buzení)a toho sunaru vypije po kaši tak 20-30 ml.Ale když nepláče takmu to stačí.Máme 7 měs. 68 cm a 7 kg. U dr. jsem se zmínila, že se mi zdá 7 kg málo, ale on říkal že je to v pořádku.Asi pořád nemůže dohnat ten předčasný porod o 1 měs. Tak ať nám ty děti pořádně papají ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahojky nu my sme taky o měsíc narození dříve, podejme si ruce
nu míša měl o 650g víc než tvoje mrnátko, prj je to v pořádku, někteří váží i víc, ale na to že měl 2,5 kg, rostě jako z vody. to je jasný, jen at jim chutná prtože když mimčo papá je to poloviční práce, že? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no a k tomu kojení malej měl moje mlíko rád,ale ne z prsa, a jeho poptávka byla z větší části neuspokojena , tak sme přešli ve 3 měsících plně na UM a je z nej spokojený miminko:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit