Pití u 4m miminka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
55
19.1.11 09:18

Pití u 4.měs.miminka

Ahoj holky.Mám na vás dotaz.Jak dáváte nebo ste dávali pít svému dítěti?Můj malý má 4 měsíce.Jsem na UM.Dr mi pořád tvrdí že pokud hodně čůrá,tak do něj čaj ani vodu lít nemám,že je zavodněný dost.Nejsem sice doktorka,ale připadá mi to jako blbost.Mléko přece vysušuje.Nevěřím tomu že někdy nemá žízeň.Je pravda že když jsem mu už po několikáté zkoušela dávat čaj,tak ho nechtěl.Ale včera byl trošku protivný,tak sem mu dala vodu a vypil mi 40ml.A hned byl spokojený.Takže jaký na to máte názor?A jak je to s pitím u vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5173
19.1.11 09:24

dávám vodu,ale malej má problém s kakáním a trávením takže u nás to bude něco jinýho malej pije 2OO ml šťávičky a 100 ml vody denně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178
19.1.11 09:56

Aspoň, kdyby ti doktoři byli jednotní, co? Mě zase dr nekompromisně řekla, že když mám děti na UM, tak musím dávat čaj, malá si dá ráda, ale malej mi to plivá ven a dělá, že se topí :roll: nebo dělá, že pije, ale neubude nic, no a pak si vyber :nevim: Řiď se tím jak to cítíš ty :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
19.1.11 11:31

Každý říká něco jinýho, mě se tedy malá narodila v létě ve vedrech a i když jsem kojila, sám mi řel, že po troškách jí mám dát napít, nu a co říká stará škola, dej mu aspoň ho tím ošidíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
19.1.11 11:31

Co já kde vyčetla, tak se všude psalo, že i dítě na UM nemusí mít do prvních příkrmů žádné tekutiny navíc. Jedině v létě, když jsou horka.
Takže bych se na to vykašlala a začala nabízet až se zeleninou.
A mléko nevysušuje, kravské mléko se má počítat jako jídlo a ne jako tekutina, ale co odborník, to názor :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
19.1.11 11:38

ja mam taky 4mesicni mimco a cajik davam, je nekdy den kdy nechce vubec ale nekdy breci a nevim proc, tak mu zkusim dat piti, napije se a je spokojenej :-) rekla bych ze tak za tyden ma tech 150-200ml cajiku. jak rikam nekdy proste nechce a nekdy vypije i 100 za den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
19.1.11 11:48

Malá má taky 4 měsíce a čejík dávám jen když má rýmičku, jinak by jí mělo stačit do 6 měsíce jen mléko. V létě doktoři u miminek doporučuji dávat čajík skrz vedra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
19.1.11 13:47

Každý říká něco jinýho,já myslím,že 4 měsíční dítě na UM nepotřebuje žádné jiné tekutiny,v mléce má přece oboje,zasytí a ještě zažene žizeń,vždyt je vlasně tvořeno vodou. :-) čaje bych dávala jen třeba při bolení bříška nebo v létě ve vedrech. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
19.1.11 23:39

Ja jsem nic nedavala, nebyla potreba. Doktorka mi jen rikala, kdyz mela problem s kakanim, ze mam dat trochu napit vody nebo caje. Takze podle situace, pokud bude spokojeny a bude dost curat tak si myslim ze nemusis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí