Můžu uvařit puding?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
103
26.9.12 13:31

Můžu uvařit puding?

AHoj holky chtěla jsem se zeptat odkdy se může vařit dětem pudink myslím tím jesli ho můžu uvařit 6ti měsíčnímu chlapečkovi a jestli jo tak z umělého mléka??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17013
26.9.12 13:35

No já nejsem pro to dítě nějak šidit, ale puding na 6ti měsících je strašně brzo. nehledě na to, že z Um se ti moc nepovede, když přimícháš Um do hotového uvařeného z vody tak hodně hrudkovatí a normální mléko bych ještě nedávala. pro oživení chutí, ale zase na 6ti měsících je to zbytečné, tam postačí jogurt bych dala puding pro mimina určenej. já kupuju v rosmannu, ale teď nevím, od kolika měsíců je :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
26.9.12 13:36

Je až od 10 měsíců. Takže neee :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
26.9.12 13:36

No z UM to uvaříš těžko, UM není na vaření určeno :-) Leda uvařit puding do vody a pak přidat to UM, ale to nevím, jakou to bude mít chuť. Kromě toho je to vlastně jen škrob, žádná živina tam není, kromě toho mlika. Já teda počkala do nějakých 10-11m, až už jsem se nebála dát normmální mliko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
26.9.12 13:39

@monika32 @Etcetera78 Děkuji to jen že mito přítelová mamka tlačila do hlavy že mu to mám vařit a mě se to nezdálo 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
26.9.12 13:39

No vařit v UM vůbec, protože varem by jsi UM úplně zničila, nezbylo by v něm nic, co by miminku něco dalo :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
26.9.12 13:40
@jajinka23 píše:
@monika32 @Etcetera78 Děkuji to jen že mito přítelová mamka tlačila do hlavy že mu to mám vařit a mě se to nezdálo 8)

Neeeeeeeeeeeee, tchyně neeeeeeeee. Pokud možno rad mamin z obou stran se vyhnouuuut :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
26.9.12 13:41

@monika32 No ale ja ji vždy ve všem věřila jelikož ma 4 děti :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
26.9.12 13:43
@jajinka23 píše:
@monika32 No ale ja ji vždy ve všem věřila jelikož ma 4 děti :lol: :lol:

to má moje matka taky a stejně mě některýma radama dostávala do kolen :D
Ale tak ony to zase naše dcery za těch dvacet let poví nám, jak jsme zabedněné, že radímo to či ono, tou dobou bude zase už všechno jinak :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
26.9.12 13:51

Ahoj, řiď se podle sebe, co uznáš za vhodné. Vem si, že dřív do nás cpaly všechno už od malinka a teď nemůžeš skoro nic. A mě to taky hrudkovatělo a dávala jsem ho až od roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
26.9.12 13:54
@jajinka23 píše:
@monika32 No ale ja ji vždy ve všem věřila jelikož ma 4 děti :lol: :lol:

No moje máma dokonce pět :mrgreen: Ale dřív se prostě dávalo všechno, ale já věřím, že na nevyzrálé zažívání to fakt není nic dobrého :mrgreen: Jako co by mu občas dala jíst moje máma taky nechápu :mrgreen: :lol: :lol: Ale je fakt že až budou naše děti dospělé zase bude všechno jinak a my budem za blbce :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
26.9.12 13:55
@AdaNaty píše:
Ahoj, řiď se podle sebe, co uznáš za vhodné. Vem si, že dřív do nás cpaly všechno už od malinka a teď nemůžeš skoro nic. A mě to taky hrudkovatělo a dávala jsem ho až od roku.

Tak když puding od roka, pak je už zbytečné Um. Pak se už dá normálně uvařit v kravském :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234

Pudink jsem dala poprvé někdy kolem 11m, uvařený normálně z kravského mlíka. a moc jim nechutnal, na chuť mu přišli až teď :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103

@AdaNaty @Etcetera78 No ja jsem si říkala než abych se měla z tchýni dohadovat tak ji vše odkývu :lol: Ale na druhou stranku je to velký FAKT že kdysi nebyli žadne specialní kašičky, zeleninky bio přesnidavky a různa ta strava co ted stojí šílene penize a byli jsme zdravy a nic nám nechybělo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
26.9.12 13:57
@jajinka23 píše:
@AdaNaty @Etcetera78 No ja jsem si říkala než abych se měla z tchýni dohadovat tak ji vše odkývu :lol: Ale na druhou stranku je to velký FAKT že kdysi nebyli žadne specialní kašičky, zeleninky bio přesnidavky a různa ta strava co ted stojí šílene penize a byli jsme zdravy a nic nám nechybělo :roll:

No ale to není zdaleka pravda. Za nás byla kvalita zeleniny a ovoce úplně jinde než je dneska v supermarketech. Hodně zeleniny i ovoce bylo domácí, to teď má málokdo a i dnes to domácí je z půdy která už není nic extra :mrgreen: :mrgreen: :pankac: I maso, naši měli králíky, slepice, kuřata svoje. Dneska z marketu je většina plná hormonů :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí