Nechce pít sama z lahve
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Nechce pít sama z lahve
Ahojte holky, prosím o radu. Mám rok a půl starou holčičku a odmítá pít z lahve sama, pořád ji to musím držet, a jen já od tatínka se nenapije a vyvádí. Zkoušela jsem jine lahve, jak jsou od dětských džusíků, ale to vydrží jen párkrát, pak chce zase tu svou lahev, používám zn. M-m, má to ten placatej cumel, tak už nevím, už mě to docela štve, a to pořád pije, je schopná vypít za den skoro 3litry.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Zkusila jsi lahvičku s oušky? Jestli máš lahev Mam tak jdou ouška dokoupit samostatně. Nestálo by za to zkusit klasický hrneček ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No mám doma 2hrnečky a lahev má taky ouška, ale nic. nevím jestli je líná nebo co. Zkoušela jsem ji nechat at se napije sama ale plače a nechce se mi ji nechávat zbytečně plakat, když má žizen že jo!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejsi sama, můj syn je o čtvrt roku mladší, ale flašku si sám taky odmítá držet, když ji před něj položím, tak se na mě ukřivděně podívá, otevře pusu, jakože proč mu nedávám napít, když jsem hodně natvrdlá, tak ještě demonstrativně prosí brm brm…a když ani to nepomůže, tak se lítostivě rozpláče, že maminka nedala. Já ho prostě nechávám, flašku mu držím, do 15 to dělat nebudu, žejo. Naučil se přes den pít z pítka od Nuby, ale ani to si nedrží…ale jak říkám, nějak příliš ho nenutím, jednou na to přijde, samozřejmě s pobaveným (já) a nevěřícným (manžel) údivem sledujeme venku čtyřměsíční děti, co se napájí samy mlíkem
, ale jednou na to přijdou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to koukám, ale každé dítě má něco. Malá(11m) se sice sama napije asi od půl roku ale zase jsou u nás problémy se spaním, kdy nechce spát do rána ve své postýlce a když se vzbudí na ranní mléko tak pak dospává u nás.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nas malej taky sam ani ranu, je mu 14 mesicu on si sice flasku veme rad sam ale dela s ni vsechno mozny jen ne pit, proste si ji tak nenakloni aby mu z ni neco teklo takze ja furt jako pejsek musim za nim a davat napit a vypije hrozne malo coz beru jako zavaznejsi problem. Jednou se to myslim taky sam nauci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ehmm… podívej se na můj metřík..z lahve pije doted a sám si jí nedržel nikdy, od čeho má matku ne? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, nase mala snad nikdy nedrzela flasku, snad az ke konci a to uz koncila s mlikem, to ji bylo pres dva roky.ted ji budou tri a pije normalne z hrnecku a na to, ze si nedrzela flasku jsem uz uplne zapomnela. Takze ja bych to nehrotila, kdyz nechce, nechce, vsak za chvili flaska nebude.:-)
- Citovat
- Upravit
@Ivoka píše:
Ehmm… podívej se na můj metřík..z lahve pije doted a sám si jí nedržel nikdy, od čeho má matku ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AdaNaty píše:
No mám doma 2hrnečky a lahev má taky ouška, ale nic. nevím jestli je líná nebo co. Zkoušela jsem ji nechat at se napije sama ale plače a nechce se mi ji nechávat zbytečně plakat, když má žizen že jo!
Při příjmu 3l za den asi žízeň nemá, ale proč neječet, když to pomáhá, že ![]()
Zkusila bych láhev s brčkem - nemusí se naklánět a uvidíš. Kdyby měla jo žízeň, tak se napije a nebude prudit matku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky mam doma rocniho lenivce. Masti si bricho, ale flasku drzet ne a nebude ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, moje dcera mi to dělala taky, musela jsem jí hrnek s pítkem naklánět já, nebo prostě kdo byl po ruce. Mě to tedy nebavilo a jelikož už by to v jejím věku neměl být problém, tak jsem to jeden den vydržela a lahev jí nepodržela a od té doby pije sama. Myslim, že jde o zvyk. Protože třeba jíst chtěla sama hodně brzy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No ona dělá všechno sama, jen to pití ne, a ještě k tomu, že musím jen já, od tatínka nechce vůbec a od moji mamky občas, PROSTÉ JEN JÁ!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím děvčata!!oživuji diskusi.tak jsem se v sobotu naštvala a jakože vyhodila tu její slavnou flašku, bylo to co pět minut co chtěla pořád pít jen ode mne a už jsem to nedala. jenže je háček, ona nebrečí že jí nemá, jen se mi ptá jestli jsem ju vyhodila, ale vůbec mi o d soboty nepije, dávám ji lahev od jupiku, to udrží ale jen si párkrát cucne, hrníček obyč vůbec, jen malinko mlíka, koupila jsem včera za 100Kč hrníček který si sama vybrala s ouškem a nic prostě, párkrát se napije ze skleničky jako štamprdle, malinká, ale to je vše.
když to shrnu tak místo obvyklých 2litrů mi vypije asi decku za den, tak nevím jestli ji tu lahev nemám vrátit, bojím se že bude dehydrovaná nebo něco. ale zas si říkám když už jsme to vydržely od soboty, třeba si dá íct, nevím proč je takový trdlo, prosím poradte co byste dělaly vy na mém místě???děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit