Zakalená kojenecká voda?

3208
24.9.12 20:23

Zakalená kojenecká voda??

Ahojky, kupuji kojeneckou vodu, pro jistotu i převařuji, ale stalo se mi teď u dvou značek, že po převaření je voda jakoby bílá a sedá si jakýsi bílý kal. Je to normální??? Protože kolikrát je ta voda fakt mléčná, tak jí radši vyleju a dám čistou nepřevařenou…Máte taky takovou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1058
24.9.12 20:25

Já jsem kupovala normálně modrou Dobrou vodu, je na ní napsáno, že je vhodná i pro kojence, a u té se mi teda nic takového nestávalo :nevim: Tak ji třeba vyzkoušej taky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
24.9.12 20:29

Myslím, že už jsem tu něco takového v diskuzích četla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.9.12 20:30

@cybermis
Podle mě je to vodní kámen, nepřevařuješ pořád ve stejném hrnci?
Já ji nepřevařuji a toto nemusím řešit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
24.9.12 20:31

https://www.emimino.cz/…ajec-112430/

Taky jsem nepřevařovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
24.9.12 20:32

@Hello Kitty75 Vodní by to být neměl, né? Ta voda by měla být přece bez minerálů…Převařuju v rychlovarný konvici, před týdnem byla vyčištěná…je zajímavý, že když jsem používala Aquilu první vodu, tak to bylo v pohodě…ale teď jsem měla týden kojo-Rajec a od včerejška takový ty barelky z Kauflandu a u těch taky :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
babaradilkanejchytrejsi
24.9.12 20:35

Stalo se mi to s vodou Rajec… častokrát, přestože jsem furt čistila rychlovarku kyselinou citronovou a mám rychlovarku extra jen na krmení, tzn. nestrkám tam vodu z vodovodu, přestože ji tu máme v dobrý kvalitě.
Nestává se mi to u Aquilly a u Toma Natura.
Převařuju (nevěřim jim + na kafe/čaj si taky vodu uvaříš a ne jen ohřeješ, ne?).
Myslím, že zdravotně s tou zakalenou vodou vůbec nic není a můžeš jí dávat.

• Citovat
  • Upravit
3208
24.9.12 20:36

@Nainuva Děkuju za odkaz, pročetla jsem :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
24.9.12 20:37

Jsou to usazené minerály a není to na závdu. Bývá i na těch lahvích napsáno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
24.9.12 20:38
@babaradilkanejchytrejsi píše:
Stalo se mi to s vodou Rajec…

No mě právě taky…akorát mám teď koupený 5ti litrový barely z Kauflandu (ju těch mi to dělalo taky), tak je musim nějak nenápadně sdělat (přítel by remcal, že zase jsem koupila něco, co pak vyhazuju :lol: ) a vrátím se k tý Aquile…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Paraple0508
24.9.12 21:07
@cybermis píše:
@Hello Kitty75 Vodní by to být neměl, né? Ta voda by měla být přece bez minerálů…Převařuju v rychlovarný konvici, před týdnem byla vyčištěná…je zajímavý, že když jsem používala Aquilu první vodu, tak to bylo v pohodě…ale teď jsem měla týden kojo-Rajec a od včerejška takový ty barelky z Kauflandu a u těch taky :nevim: :think:

Ta voda je snad podle tebe destilovaná? Samozřejmě, že jsou v ní minerály, to je naprosto v pořádku, přečti si složení.

• Citovat
  • Upravit
18259
24.9.12 21:16

Mne to u par vod na kterych bylo napsano, ze jsou vhode i pro kojence taky delalo, ted uz par mesicu kupuju Horsky pramen, vylozene kojenecka voda (z Penny marketu, ale maji ji i jinde) a je klid :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5795
24.9.12 21:18

Používáme Fromin a nepřevařuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie