Zakalená kojenecká voda?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Zakalená kojenecká voda??
Ahojky, kupuji kojeneckou vodu, pro jistotu i převařuji, ale stalo se mi teď u dvou značek, že po převaření je voda jakoby bílá a sedá si jakýsi bílý kal. Je to normální??? Protože kolikrát je ta voda fakt mléčná, tak jí radši vyleju a dám čistou nepřevařenou…Máte taky takovou zkušenost?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já jsem kupovala normálně modrou Dobrou vodu, je na ní napsáno, že je vhodná i pro kojence, a u té se mi teda nic takového nestávalo
Tak ji třeba vyzkoušej taky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cybermis
Podle mě je to vodní kámen, nepřevařuješ pořád ve stejném hrnci?
Já ji nepřevařuji a toto nemusím řešit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
https://www.emimino.cz/…ajec-112430/
Taky jsem nepřevařovala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hello Kitty75 Vodní by to být neměl, né? Ta voda by měla být přece bez minerálů…Převařuju v rychlovarný konvici, před týdnem byla vyčištěná…je zajímavý, že když jsem používala Aquilu první vodu, tak to bylo v pohodě…ale teď jsem měla týden kojo-Rajec a od včerejška takový ty barelky z Kauflandu a u těch taky
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Stalo se mi to s vodou Rajec… častokrát, přestože jsem furt čistila rychlovarku kyselinou citronovou a mám rychlovarku extra jen na krmení, tzn. nestrkám tam vodu z vodovodu, přestože ji tu máme v dobrý kvalitě.
Nestává se mi to u Aquilly a u Toma Natura.
Převařuju (nevěřim jim + na kafe/čaj si taky vodu uvaříš a ne jen ohřeješ, ne?).
Myslím, že zdravotně s tou zakalenou vodou vůbec nic není a můžeš jí dávat.
- Citovat
- Upravit
Jsou to usazené minerály a není to na závdu. Bývá i na těch lahvích napsáno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@babaradilkanejchytrejsi píše:
Stalo se mi to s vodou Rajec…
No mě právě taky…akorát mám teď koupený 5ti litrový barely z Kauflandu (ju těch mi to dělalo taky), tak je musim nějak nenápadně sdělat (přítel by remcal, že zase jsem koupila něco, co pak vyhazuju
) a vrátím se k tý Aquile…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cybermis píše:
@Hello Kitty75 Vodní by to být neměl, né? Ta voda by měla být přece bez minerálů…Převařuju v rychlovarný konvici, před týdnem byla vyčištěná…je zajímavý, že když jsem používala Aquilu první vodu, tak to bylo v pohodě…ale teď jsem měla týden kojo-Rajec a od včerejška takový ty barelky z Kauflandu a u těch taky![]()
Ta voda je snad podle tebe destilovaná? Samozřejmě, že jsou v ní minerály, to je naprosto v pořádku, přečti si složení.
- Citovat
- Upravit
Mne to u par vod na kterych bylo napsano, ze jsou vhode i pro kojence taky delalo, ted uz par mesicu kupuju Horsky pramen, vylozene kojenecka voda (z Penny marketu, ale maji ji i jinde) a je klid ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit