Dávala jsem 5 dní skleničky a teď odmítá vařené příkrmy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12584
21.9.12 11:40

sklenice

Ahoj maminky :mavam:
Chtěla jsem se poradit. Malý (17m) neměl nikdy problém s papáním. Jedl jak skleničky, tak i to, co jsem uvařila. Posledních asi 5 dní jsem mu dávala skleničky na oběd a on mi ted uplne odmita vařené 8o Dnes jsem mu smichala sklenicku s varenym a jak to ucitil tak to plival a nechtel vubec nic.. :pocitac: A pritom rajskou miloval… :nevim: Tak myslíte, že mu prostě když nechce nemám dát oběd a dát ho spát hladového, nebo mám ddvat skleničky 8o a počkat, že zase bude jíst vařené? :nevim: :think: Jinak má rýmu, ale to nevím zda to ovlivnuje… děkuji za rady :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22614
21.9.12 11:50

Rýma to samozřejmě taky ovlivňuje, dcera při rýmě moc nejí… Já bych mu nic nedala a šel by spát holt o hladu… Zítra bych mu zkusila dát normální vařené jídlo a uvidíš..
Edit : zapomněla jse dodat, že když nebude jíst zítrta domácí, tak holt bych nakoupila skleničky ;)

Příspěvek upraven 21.09.12 v 11:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
21.9.12 11:52

@kofolkaa. Ahoj, rýma to klidně může ovlivnit, pokud se mu blbě polyká. Skleničky jsou přeci jen řidší než doma vařené(jestli teda nemixuješ?). Já jsme syna taky nechávala klidně i 14dní na skleničkách, pokud domácí odmítal, neřešila jsem to a neublížilo mu to ;) Za těch pár dní se skleniček přejedl a dal si s chutí domácí polévku, pak normální husté jídlo a byli jsme zase 100% u vařeného. Je to o náladě. Taky nejíš nektěrá jídla třeba měsíc, a pak se k nim s chutí vrátíš :lol:
Takže pokud dlabe skleničku bez problému, tak bych mu jí dala, nenechávala bych kvůli tomu hladovět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
21.9.12 11:58

Taky bych ho nenechala o hladu. Na to je ještě malinký…
Zdravím @zoubky :mavam:. Tak co miminko, už se chystá? Omlouvám se za OT ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
21.9.12 12:04

@Paoloska Ahojky, zítra poslední termín, dneska a případně zítra jdu vypudit burčákem, máme vinobranní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12584
21.9.12 12:26

Oki diky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
21.9.12 12:37
@zoubky píše:
@Paoloska Ahojky, zítra poslední termín, dneska a případně zítra jdu vypudit burčákem, máme vinobranní :mrgreen:
:pankac: :palec: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko