Brokolice do příkrmu?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
brokolice do příkrmu?
Ahoj maminy, chci se zeptat, začínám s příkrmy, zatím jsem dělala jen mrkvičku a brambor. Celou dobu, co kojím se ale vyhývám nadýmavým potravinám, jako je květák či brokolice a ted všude čtu, že to mám dát do příkrmu??? Se dost divím, a tak se vás chci zeptat, zda s tím vaše děti neměli problémy? Můžu dát už po týdnu příkrmů tu brokolici? Díky za odpověď ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já dávala brokolici hned po mrkvi a malá i když trpěla na prdíky, tak s ní neměla problém. Doporučuje se dát co nejvíc té „hlavy“ že nadýmá ta spodní část.
- Citovat
- Upravit
Jinak to chce zkoušet, co dítki sedne a co ne. Malá měla problém se všema potravinama, a z brokolice nijak zvlኝ ne, tak zkus a uvidíš.
- Citovat
- Upravit
Moje byla uplně v pohodě ale ona na prdíky netrpěla, brokolici prodávájí i ve skleničce jako první lžička od čtyř měsíců takže určitě můžou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem uvařila prckům brokolici. Přidala brambor a mrkev. Vmíchala do celého mléko, ale jen ten prášek ne s vodou. Trochu více prděli, ale problémy neměli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás po brokolici taky v pohodě. Jenom květák bych řekla, že malinko nadýmal, ale nic hroznýho. Jedině vyzkoušet a uvidíš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
já jedla i v těhotenství všechno, ale ani květák ani brokolice mi v příkrmech nedělala problémy. S květákem jsem byla opatrnější, ale brokolici jsem do malé cpala horem spodem a jak jí šmakovalo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás taky brokolice i květák v pohodě, měla ji hned po mrkvi. Při vaření dodržuju radu babi, nikdy nedávat pokličku, že pak to nadýmá, nevím jestli je to pravda nebo jen babská blbost, ale dodržuju to a nemá nikdo z rodiny problém, ani mimčo nemělo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a stejně tak s kedlubnou, tu jsem taky dávala do příkrmu někdy kolem 5 měs. tu moje děti zbožňují dušenou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@IvkaH píše:
U nás taky brokolice i květák v pohodě, měla ji hned po mrkvi. Při vaření dodržuju radu babi, nikdy nedávat pokličku, že pak to nadýmá, nevím jestli je to pravda nebo jen babská blbost, ale dodržuju to a nemá nikdo z rodiny problém, ani mimčo nemělo
Ty jo, to jsem neslyšela
Já dusím pod pokličkou a zatím v poho - ťuk ťuk ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Partes píše:
Ty jo, to jsem neslyšelaJá dusím pod pokličkou a zatím v poho - ťuk ťuk
no jo moje babi ta má spoustu vychytávek v kuchyni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@IvkaH píše:
U nás taky brokolice i květák v pohodě, měla ji hned po mrkvi. Při vaření dodržuju radu babi, nikdy nedávat pokličku, že pak to nadýmá, nevím jestli je to pravda nebo jen babská blbost, ale dodržuju to a nemá nikdo z rodiny problém, ani mimčo nemělo
S tou pokličkou to je pravda
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Muj syn mel s briskem dost problem, ale brokolice i kvetak v prikrmu byly v pohode. Trochu problem byl s kedlubnem a hraskem, ale jen zpocatku, kdyz jsem zkousela pozdeji tak uz to bylo v pohode, sice prdel, ale uz v samovolne a nemel z toho boleni.
A z brokolice a kvetaku jsem davala jen ty ruzicky, ne ten kmen.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit