10 měsíců a vůbec nechce příkrmy

Kiki03
21.9.12 12:00

10 mesicu a vubec nechce prikrmy

Ahoj maminy mám 10 měsíční holčičku a posledni dobou vubec nechce příkrmy :-( Sní 2 lžičky a už nechce, už vubec nevím co mám dělat

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
681
21.9.12 12:06

Nerostou ji zuby, není nemocná. Každopádně když nechce, tak bych ji nenutila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kiki03
21.9.12 12:09

Nemocná neni, ale tema zubama by to mohlo bý :think:

• Citovat
  • Upravit
29577
21.9.12 12:11

Zuby. Nestresuj se, nech ji jen na mléku, zkus dát zralý banán, nebo jogurty, hlady neumře, bolí ji celá pusa, až to poleví, ona to dožene ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
21.9.12 12:13
@Kiki03 píše:
Nemocná neni, ale tema zubama by to mohlo bý :think:

Tak jí nenuť, dej ji ty 2lžičky jestli chce a zbytek mléko. Za pár dnů se zase rozjí. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
21.9.12 12:53

Před chvílí jsem to psala do diskuze výš :) Moje holka to samý, byla teď dlouho skoro jen na mlíku a v puse nic nateklýho nebylo. Zub stejně nakonec vylezl a od té doby zas klid. Pak jsem si vzpomněla, že u starší to bylo úplně stejné- dvojky jí prostě vylezly bez nateklých dásní. Manželovi právě, v jeho 36! letech, roste osmička, klube se už nějaký pátek, takže to slyším z první ruky, jak to dokáže bolet..je pak protivnej, jíst se mu nechce, jeden den jogirt joo, pak zas nee..no a co má pak dělat chudák dítě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
21.9.12 13:10

Nedělej nic, mám doma to samý - jen se chce kojit, občas sní ovoce a občas kaši.. A poslední dobou ani to - takže jí buď rostou zuby nebo je tak vzrušená z toho, že už umí sama chodit :mrgreen: Doktorka říká, že je hlavní, že sní alespoň pár lžiček a že zvládá kousky.. Prý se to zlomí po roce, až bude jíst naše jídlo a až jí budeme víc solit a kořenit.. Tak uvidíme.. Jinak malá přibývá jen na tom mém mléku stále celkem slušně, takže to nijak nehrotím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
21.9.12 17:24

Hlavně se tím nestresuj, možná bude maličká pár dní na mléčné „dietě“, ale pak to určitě dožene. Náš prcek příkrmy odmítal vždycky když mu rostly zuby. Na milost vzal maximálně studený jogurt, občas sladkou přesnídávku. Ale oběd nikdy. Vždycky to byly tak 1 - 2 dny, pak zase jedl normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
21.9.12 17:28

@gabriela82 Ty máš asi dobré mléko a moc šikovnou holčičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
21.9.12 17:29

My máme doma uplně to samý. Už začala baštit krásně a ted nic takže je na mlíku nebo na ovoci nebo na jogurtu. Rostou jí zoubky a my máme plus ještě rýmu takže jsem z toho taky na větvi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
21.9.12 17:53
@bobin píše:
My máme doma uplně to samý. Už začala baštit krásně a ted nic takže je na mlíku nebo na ovoci nebo na jogurtu. Rostou jí zoubky a my máme plus ještě rýmu takže jsem z toho taky na větvi

Tak to věřím, to je pěknej mazec! I my teď bojujeme se zubama (stoličky), v noci se spustila rýma, v poledne prcek odmítl oběd a vzápětí vyzvracel celou přesnídávku, tak byl odpoledne na piškotech - ty vzal na milost, když jsme mu je nalámali na malé kousky. Teď jen čekám kdy mu vyletí teplota

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
31.3.14 08:11

@Vend
bylinky klidne (s rozumem), taky udelat na trosce cibulky a kvalitniho masla. to doda jidlu vic chuti nez soleni.

jinak myslim, ze jedno ochutnani rajske by ho nemelo az tak „zkazit“, spis bych tipla, ze problem bude jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5210
31.3.14 08:29

@Vend A není to spis takovým blbym obdobím? Me taky dcerka nechtela před nedávnem asi měsíc prikrmy, spis nic ze lžičky, jen sunar, ale zlomilo se to a už zase ji. Třeba to ma ten tvůj taky. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
31.3.14 08:48

Nas taky kolem toho 10. Mesice odmital vse, neresila jsem, byl tyden na mliku, pak jist zacal. Jinak ja uz do jidel pridavala trochu cibulky apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
31.3.14 10:31

Naše malá taky v 9 měsíci odmítala maso…trvalo to dost dlouho, možná 3-4 týdny a teď už pomalu zas začíná jíst. Byla na mlíku a jogurtech, sem tam trochu ovoce. Rajská od babičky to asi nebude. Jinak ja nesolím a ani bylinky nedávám, malé je 11 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí