Nechce pít sama z lahve
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Zdravím děvčata!!oživuji diskusi.tak jsem se v sobotu naštvala a jakože vyhodila tu její slavnou flašku, bylo to co pět minut co chtěla pořád pít jen ode mne a už jsem to nedala. jenže je háček, ona nebrečí že jí nemá, jen se mi ptá jestli jsem ju vyhodila, ale vůbec mi o d soboty nepije, dávám ji lahev od jupiku, to udrží ale jen si párkrát cucne, hrníček obyč vůbec, jen malinko mlíka, koupila jsem včera za 100Kč hrníček který si sama vybrala s ouškem a nic prostě, párkrát se napije ze skleničky jako štamprdle, malinká, ale to je vše.
když to shrnu tak místo obvyklých 2litrů mi vypije asi decku za den, tak nevím jestli ji tu lahev nemám vrátit, bojím se že bude dehydrovaná nebo něco. ale zas si říkám když už jsme to vydržely od soboty, třeba si dá íct, nevím proč je takový trdlo, prosím poradte co byste dělaly vy na mém místě???děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkusila jsi brčko? Moje dcera nechtěla sama pit z lahve/hrnku tak do 20 měsíců, ale tak od 15 pije brčkem a to sama, takže mám klid
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj maminko, tak nevím. To pití z flašky s dudlíkem bych jí asi ještě tolerovala, když z toho vypije víc těkutin. Ale, jestli jsem to dobře pochopila, tak jí to pořád musíš naklánět ty? Tak to by mě asi nebavilo. Nevím, věčně mít určitě flašku s dudlíkem nebude, tak bych to asi zatim neřešila. Nebo zkusit to brčko? Z okolí mám známou, která taky dávala dětem dlouho flašku s dudlíkem, protože z toho vypily nejvíc, a časem to samo nějak přišlo a pijou z čehkoliv. Jen maj pořád rádi kakaíčko z flaštičky
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit