Neznáte tento recept na kaši přesně?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2
26.9.12 09:40

Neznáte tento recept přesně??

Moc prosím, našla jsem kdysi na netu recept na kaši pro větší nasycení půlročního miminka, ale nemůžu ho ted najít a sestře by se moc hodil. Převařilo se asi 50ml vody, nechala se vychladnout, přidaly se asi 3 dávky Nutrilonu, pak zvlášt uvařit vodu s dětskou krupičkou a smíchat s připraveným Nutrilonem plus kapka olivového oleje. Ale nevím přesně dávkování. Moc prosím, neznáte to někdo? Malej to pil hrozně rád a spinkal úžasně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3890
26.9.12 09:45

Nevim, ale na 50ml vody 3odmerky nutrilonu? 8o
kdyz tak je na obalu presne davkovani tak si vypocitej kolik pouzijes celkove vody a podle toho prizpusobit Nutrilon, krupicku tam jen pridas na zahusteni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
26.9.12 09:58

No tak podle toho co píšeš, rozmícháš 3 dávky nutrilonu v 50ml, tudíž krupičku vaříš ve 40ml :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
26.9.12 09:59

Ale jinak bych spíš koupila půlročnímu rýžovou kaši a rozmíchla v mléce. Protože krupička je dost těžká :nevim: Mělo by se začít rýžovou kaší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
26.9.12 10:06

Taky záleží na tom, jestli je to dítě kojené nebo UM :think: ale rozhodně je lepší koupit inst. kaši. My kupovali Sunarku nemléčnou rýžovou, rýžovo kukuřičnou, později pšenično ovocnou a od Nestlé lipovou na dobrou noc -míchala jsem je do odstříkanýho MM :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
26.9.12 10:13

Náš jája pil jen sunar, a ty instant kaše plival. Koupila jsem tedy čistou rýžovou kaši, tuším od nestlé, byly to jen rýžové vločky. Udělala jsem klasiku sunar a do toho ty rýžové vločky přidala, mléko to zahustí a nemění to chuť. Takže to mladej vypil a byl spokojen :).

Jinak na hrnek vody se dává lžička krupičky, řádně povait, a pak do tý šlichty udělat klasika sunar dle dávkování, příp. to ještě naředit vodou.

• Citovat
  • Upravit
2282
26.9.12 13:32

Ja bych do normalne udelane davky UM pridala odmerku nemlecne kase, je to hustsi a sytivejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí