Můžu už dát sporťák?

139
31.3.10 20:20

Můžu už dát sporťák?

Ahojte holky, mám takový dotaz. Malej má 6 měsícu a už se mi nevleze do hluboké korby. Mám X-Lander XA a Kajda je tam takovej celej hodně natěsnanej, tak zvažuju zda by nebylo lepší, kdybych ho už dala do sporťáku. Přijde mi takový divný ho za každou cenu nechávat v hluboké korbě, když tam má málo místa i když to počasí je pořád takový divný. Co myslíte? Od kdy jste dávaly mimča do sporťáku? Děkuju za rady :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22015
31.3.10 20:22

Záleží, jestli jde sporťák položit do úplného lehu… jestli ano, klidně bych ho tam dala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
31.3.10 20:23

my uz jsme ve sportaku aaale mame polohovatelny zada a podnozku danou rovne..to je potreba pokavad mimo jeste nesedi samo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
31.3.10 20:24

Ahoj, my přešli do sporťáku cca před dvěmi týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
31.3.10 20:25

My už jsme také ve sporťáku, máme polohovatelná záda do úplného lehu.. malej je macek a v korbě se strašně mačkal..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
31.3.10 20:26

Bohunko, x-lander nejde do úplnýho lehu, ale ani nejde říct že by tam dítě sedělo. Je prostě nakloněný… Někdo říká že do úplnýho lehu jde, ale pak zas není kočár kryt zezadu (zadní část boudy je potom výš než opěrka zad)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22015
31.3.10 20:33
Hanule píše:
Bohunko, x-lander nejde do úplnýho lehu, ale ani nejde říct že by tam dítě sedělo. Je prostě nakloněný…

Hmmm… tak to bych tam prcka v šesti měsících asi nešoupla… Asi jsem v tomhle dost konzerva, ale neměla bych z toho dobrý pocit.
Mám u tchyně Hoco, tam to jde až dolů, ale i tak tam malého vozím jen z donucení, protože do vaničky se fakt nevejde. Naštěstí jsme u tchyně tak týden za dva měsíce, takže se to snese…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
31.3.10 20:39

Zas tak uplne do lehu byt nemusi, nevadi ani lehce (fakt lehce, zadny prizvedavani) sikma plocha, to zadum fakt nevadi. Dulezity je to, aby uz byl prcek dost vyzraly na pohled do sveta a ne na mamu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
31.3.10 20:41

no ale treba me prcek v uplnym lehu stejne odmita jezdit - proto uz sem ju dala do sportaku…takze ju mam naklopenou zadickama aby videla ven - neee moc..jen trochu..ale nohy dany rovne..kdyz usne tak ju pokladam uplne.

Příspěvek upraven 31.03.10 v 20:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
31.3.10 20:41

Asho- když je přehazovací rukojeť, může koukat i na mámu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
31.3.10 20:47
BettyB. píše:
Asho- když je přehazovací rukojeť, může koukat i na mámu :-D

Jo to uz ti pisu jinde, chce to dobre vybrat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
31.3.10 20:53

Peti x-lander mám a klidně bych tam prcka dala,když to dáš uplně na max.dolů,tak to je téměř leh,určo to zádům nevadí.A stejně je mimi ještě malé,tak leží na celé te ploše toho leháku,takže je trošičku vyvýšené celé,není zalomené :wink: Když to srovnám s tím,jak některé mámy vozí celý den prcka ve vajíčku nacvaknutým na kočar :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
31.3.10 20:54

No je fakt, že xačko nejde dát do úplnýho lehu jako kdyby ležel v korbě :-? …tak já teď nevím…malej je prostě cvalda a když mu navleču bundu, tak je tam naprásknutej a to nemluvím o tom, že má trošku přikrčený nožičky…on když už se narodil tak byl pěknej kus chlapa, rozhodně to nebylo žádný malinkatý miminečko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
31.3.10 21:00

Katka86 - já to právě dala na maximum co to jde, malej už spí, tak jsem tam nastrčila plyšáka a zdá se mi to v pohodě. Co tak koukám kolem sebe, tak jiné maminky vozí ve sporťácích daleko menší miminka…S tím vajíčkem si to vystihla, to mi přijde daleko větší zlo, než když na hodinku strčím prcka do sporťáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
31.3.10 21:01

My máme 7m a jezdíme už ve sporťáku, máme polohovatelný záda, když nespí tak po trochu zvednu a kouká ven a moc se mu to líbí. Já bych se toho nebála, hlavně když se nebude mačkat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí