Můžu vyměnit zedníka?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
69235
21.8.18 09:12

No, obdivuju tě, já už bych ho poslala kamsi a hledala někoho jiného. Nechci se prosím nikoho dotknout, ale na zedníka chodili takoví lidé, co prostě nebyli z nejbystřejších, byl to takový učňák jako poslední v řadě. Od toho se potom odvíjí ta komunikace s nimi. Neříkám, že se všemi, ale moje zkušenosti by taky vydali na knihu. A vzhledem k tomu, že dneska se na střední školy hlásí děti se čtyřkama ze základky a v pohodě se dostanou, protože středních je převis, začíná být zedník nedostatkový, proto si myslí, že jsou páni a dovolí si takové chováni k zákazníkovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3745
21.8.18 09:14

Vyměnit ho můžeš, ale otázkou je, zda tak rychle seženeš někoho jiného..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
21.8.18 09:16

Platila jsi zálohu tomu zedníkovi?

Určitě bych zvolila pořadí - nejprve si najdu někoho nového a až pak toho původního vyhodím.

Jestli můžu radit - nikdy nebuď prostředník, vždy dej řemeslníkům kontakty jeden na druhého a ať si to řeší mezi sebou. Nakonec z toho vyjdeš, že jsi blb ty. Vlastní zkušenost. :)

Hodně pevné nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
21.8.18 09:22

@tininas Žádnou zálohu jsem neplatila. Já naštěstí jako blb nevyjdu. Ani instalatér není tím zedníkem nadšený jak jsem z jeho vyjadřování pochopila. Včera večer jsem mu psala, že jestli jako to není blbé, ale jestli by se nemohl zeptat svého zedníka, jestli by tu rekonstrukci nepřevzal (v době kdy se rekonstrukce domlouvala, jeho zedník neměl čas a já na to celkem spěchala, teď jsem už ochotná počkat). Dneska mi volal, že mu to sice jeho zedník nebere, ale že ho zkusí nějak zajistit, že bych se fakt měla na toho „svého“ zedníka vykašlat, že by s ním jen byly další problémy.
Jinak taťka má v práci známého, který právě na začátku sprna měl taky hodně práce, ale zkusí se ho zeptat, jak to vypadá teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí