Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Můžete mi poradit, ráda bych koupila pro svoji 6 letou dcerku my little pony. Ale je několik druhů. Poraďte mi, s jakým poníkem máte dobré zkušenosti. Je to ještě pro šestiletou holku? Dcera to viděla nedávno u kamarádky a moc se jí to líbilo. Ale říkám si, jestli už na to není velká. Jaké máte zkušenosti s touto hračkou?Díky.
tak dceri je pet a pul a mluvici poniky ma dva - toho klasickeho a to mimino. Oboji dostala k vanocum - lonskym a predlonskym tudiz ve 3 a pul a ve 4 a pul. Z toho prvniho byla nadsena a bylo to roztomile jak se triapulleta o nej stara.
Loni v zaplave darku si ponikovsky mimino moc neuzila a dostala ho od (tety) kupovany mnou, nezabaleny a prakticky ji ho jen poslala. Coz mne mrzelo a darky pribuzenstvu uz nekupuju - i kdyz to zaplati tak podle mne se darky davaji jinak, ale to je na jinou diskusi…Hrala si s nim az po mesici a obcas ho vytahne ted.
Pak ma zaplavu klasickych tech gumovych s vlasama, originalu. Co pocitam tak kolem 10 kusu a s temi si teda hraje porad. Navic kamaradky v sousedstvi jsou holcicky ve veku 6, 8 a 9 let a kdykoliv i jednotlive prijdou, tak si s ponikama v kombinaci s Barbinama dost vyhrajou.
Jo k peti letum dostala od kamosky ponikovsky zmrzlinovy autobus a to teda frci do ted - tudiz pul roku…
Pokud si ho dcera preje, mozna bych ho koupila. Ten nas puvodni uz je tak rok nepovsimnut…takze bych necekala, ze ji nadseni vydrzi dlouho, ale treba se pletu. Neprihlasena Hanka
Dcera má my little pony - novorozeně (růžové s lahvičkou na pití). Poník vydává opravdu roztomilé zvuky, posílá pusinky apod. Hračka měla )spěch jako dárek k 2. narozeninám.
Ahoj, zkouším oživit diskuzi…
nevíte prosím vás, kde se dají sehnat ti My little Pony - ale jako normální plyšáci, ne ti plastoví, ani mimina atd., ale normální plyšáci??
- od hlavy až k patě ![]()
Děkuju moc ![]()
@Gerberka píše:
Ahoj, zkouším oživit diskuzi…nevíte prosím vás, kde se dají sehnat ti My little Pony - ale jako normální plyšáci, ne ti plastoví, ani mimina atd., ale normální plyšáci??
Děkuju moc- od hlavy až k patě
Dcera jednoho dostala k Vánocum, ale nevim, kde to dotyčná osoba koupila, tak já jí zavolám, ju?
@Jančakecalka píše:
Dcera jednoho dostala k Vánocum, ale nevim, kde to dotyčná osoba koupila, tak já jí zavolám, ju?
Tak má z heureky a má přímo tohodle:
plysaci.heureka.cz/plysovy-my-little-pony-30cm-twilight-sparkle-fialovy/
Aha holky, děkuju moc, takže to Tesco nebo Dráčik, díky moc!
my jsme to hledali na netu a tam jsme našli jenom nějaké malé a dost drahé… ![]()
@Gerberka píše:
Aha holky, děkuju moc, takže to Tesco nebo Dráčik, díky moc!my jsme to hledali na netu a tam jsme našli jenom nějaké malé a dost drahé…
Jak už jsem psala, tak dcera dostala 30 cm velkého a byl nějak okolo 350,– ![]()
jojo, mrknu do toho Tesca nebo Dráčiku, právě jsme to včera hledali a objednali 18 cm velkého přes nějaký internetový obchod a i je to drahý, tak nevím, no… díky moc!!
@Gerberka píše:
@Jančakecalkajojo, mrknu do toho Tesca nebo Dráčiku, právě jsme to včera hledali a objednali 18 cm velkého přes nějaký internetový obchod a i je to drahý, tak nevím, no… díky moc!!
Není zač, dobře pořidte ![]()
@Gerberka http://www.dracik.cz/…ponik-27-cm/
To jsou ti z Dráčiku.
Z Tesca to nenajdu, ale vím, že je tam naše malá slečna obdivovala. ![]()
Dobře nakup.