Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky zjistila jsem, ze ji mám skoro plnou a prošlou půl roku 🙈 používaly byste ještě?
Pokud není nijak neobvykle cítit, neskladuješ nikde ve vedru… jo, používala. Samozřejmě v případě neobvyklé reakce na zadečku bych hned vyhodila, ale ono to má v reálu většinou spotřebu výrazně delší, než se uvádí. A naopak při blbém skladování se to může zkazit dřív, než je spotřeba.
Záleží jestli ti smrdí, nezměnil konzistenci, kde ho skladujes.. pokud je tohle ok, zkusila bych, pokud by byla reakce, ihned vyhodit.
Mám doma Medvídka původně používaného na dítě 1. Používám ho pouze na cesty, takže mi teď počkal ve skříni a vydržel až do narození dítěte č. 2. Normálně používám, záruka byla do roku 2019
Nic mu není.
Me po delsim case jakoby zlukl, to uz jsem ho nepouzivala, ale jinak ano, i po uplynuti minimalni doby trvanlivosti a diteti nic nebylo.
@Helene7 píše:
Holky zjistila jsem, ze ji mám skoro plnou a prošlou půl roku 🙈 používaly byste ještě?
Já ne.
Já ne, ale zas kdyby mi někdo hlídal dítě a použil to na něj, tak mi to taky nevadí. ![]()