Mycí emulze medvídek

115
29.6.21 13:38

Mycí emulze medvidek

Holky zjistila jsem, ze ji mám skoro plnou a prošlou půl roku 🙈 používaly byste ještě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
68962
29.6.21 13:49

Pokud není nijak neobvykle cítit, neskladuješ nikde ve vedru… jo, používala. Samozřejmě v případě neobvyklé reakce na zadečku bych hned vyhodila, ale ono to má v reálu většinou spotřebu výrazně delší, než se uvádí. A naopak při blbém skladování se to může zkazit dřív, než je spotřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19982
29.6.21 13:55

Záleží jestli ti smrdí, nezměnil konzistenci, kde ho skladujes.. pokud je tohle ok, zkusila bych, pokud by byla reakce, ihned vyhodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
695
29.6.21 14:25

Mám doma Medvídka původně používaného na dítě 1. Používám ho pouze na cesty, takže mi teď počkal ve skříni a vydržel až do narození dítěte č. 2. Normálně používám, záruka byla do roku 2019 :oops: Nic mu není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1870
29.6.21 14:33

Me po delsim case jakoby zlukl, to uz jsem ho nepouzivala, ale jinak ano, i po uplynuti minimalni doby trvanlivosti a diteti nic nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pet p
29.6.21 14:33
@Helene7 píše:
Holky zjistila jsem, ze ji mám skoro plnou a prošlou půl roku 🙈 používaly byste ještě?

Já ne.

• Citovat
  • Upravit
alena1995
29.6.21 21:25

Já ne, ale zas kdyby mi někdo hlídal dítě a použil to na něj, tak mi to taky nevadí. :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová