Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, chci se zeptat zabral vám Mycomax na opakované mykózy? Jak jste ho brali? Mám tři tablety, ale lékařka mi neřekla jak je brát, poslala mi jen erecept. Děkuji moc za odpovědi
Take jsem mela tri. Jedna byla pro partnera. Jednu ten den, druhou po tydnu. Je to dryak, tak si radeji zavolej. Zabral na mykozy ale je dobre vzit k tomu nejake vnitrni laktobacily
@Anonymní píše:
Take jsem mela tri. Jedna byla pro partnera. Jednu ten den, druhou po tydnu. Je to dryak, tak si radeji zavolej. Zabral na mykozy ale je dobre vzit k tomu nejake vnitrni laktobacily
A byly nějaké nežádoucí účinky?
@marinka5 pri prvnim jsem mela asi pet hodin strasne sucho v ustech a neutuchajici zizen. Druhy jsem si vzala tesne pred spankem a rano nic ![]()
@Anonymní píše:
@marinka5 pri prvnim jsem mela asi pet hodin strasne sucho v ustech a neutuchajici zizen. Druhy jsem si vzala tesne pred spankem a rano nic
A ještě teda kdy tak zabral? Popravdě z těch nežádoucích účinků mám dost strach
@marinka5 ja k tomu mela jeste nejake mazani, takze za cca dva dny jsem nic nepocitovala, ale se sexem jsme nijak nespechali, mozna tak 10 den po druhe tabletce a dobrani tech lactobacilu
@Anonymní píše:
@marinka5 ja k tomu mela jeste nejake mazani, takze za cca dva dny jsem nic nepocitovala, ale se sexem jsme nijak nespechali, mozna tak 10 den po druhe tabletce a dobrani tech lactobacilu
Moc děkuji za odpovědi
Já ho mám teď čerstvě také 3 tabletky 150mg Mycomax, červené balení, tablety jsou klasika modré.
Mam lehké kvasinky zase, opakuje se mi to 3 mesice, pritel dostal Macmiror mastičku, nikdy se totiz nepřeléčil a je to prý hodně důležité, aby sd taky mazal!
Ja mam teda brát ty 3 tabeltky ob den: takze ano, ne, ano, ne, ano, ne plus mi doporucil gynekolog tyndaflor, rikam si, jestli jsem nemela dostat take na zavádění jeste treba Macmiror, ale rikal ze Nene, ze tohle je hodne silne, ze to bude stacit, tak jsem zvědavá….
Ja teda klepu, mam dva dny po tablete a fakt nic, nepociťuji a to mam spatne játra 😊