Mykoza

71
20.8.10 12:15

Mykoza při těhotenství

Ahojky, maminky dneska když jsem volala doktorce ohledně stěru který my dělala tet v pondělí tak my sesr¨tra oznámyla že tam našly mykozu. Jsem ve 36 týdnu a ještě ktomu mam nízky tlak a motá se my hlava. Co stim doktorka už tam tet není akorad řekla když to motaní bude přetrvávat mam ject do nemocníce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7413
20.8.10 21:23

Ahojky Ivanko, to motání hlavy souvisí s tlakem, proto tě posílala v případě nutnosti do nemocnice. Mykoza s tím nesouvisí.Já ji měla taky, akorát už si nepamatuju ve kterém týdnu. Ale je zajímavé, že ti na to nic nedala. Já dostala mastičku-clotrimoxazol a taky tabletky (stejné) na zavádění. Ale mám pocit, že je obojí na předpis.
Zkus se zeptat v lékárně alespoň na tu mastičku. Nevím,jestli to nevadí nechat jen tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.8.10 22:08

Urcite by ti mela doktorka predepsat bud masticku nebo tabletky ci cipky…To motani hlavy je zcela urcite jen dusledkem toho nizkeho tlaku…V lekarne jsou ale masticky a tabletky i bez predpisu ale porad se s lekarnici zda je muzes uzivat v tehotenstvi … :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veverttka
22.8.10 20:46

Ahoj, motání hlavy je určitě k tomu tlaku a bohužel s tím nic moc nenaděláš :think: . Ale mykózu bych určitě přeléčila do porodu. Divný, že ti na to nic nedala. Ale canesten nebo clotrimazol (účinná látka stejná) je i volně prodejný akorát bez receptu docela drahý. C těhotenství je mykóza častá, jak je narušený normální prostředí. Určitě zajdi do lékárny a něco si nakup. Třeba aspoň femigel. Taky pomáhá a taky se může v těhu.

• Citovat
  • Upravit
234
9.11.11 09:17

ahoj holky, nevíte někdo, zda-li mykoza ovlivňuje bazální teplotu? Jestli jí může nějak zkreslovat? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí