Mykóza a BT

4228
14.1.11 18:57

mykoza a bt

Ahoj holky měla bych malinký dotaz.Uz ani nedoufám,ze by to tento mesíc mohlo vyjit.V nedeli očekávám ms.Uz od 8dpo mám citlivé bradavky,asi pátý den po ovu jsem ruzově zaspinila.A dnes jsem si jen ze zvěděvosti zmerila bt a měla jsem 37,4 coz se mi jeste nestalo,ani pri prvním tehu.Ale napadlo me jestli to není mykozou…pokousí se o mě mrcha :).Holky netusíte zda mykoza bazalku můze ovlivnit?Díky za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17359
14.1.11 19:11

zo skusenosti uz na priznaky neverim, aj ked to znie nadejne :-D bt moze byt ovplyvnena vselicim, najistejsie mas urobit si test- odporucam mamatest, ukaze uz aj 9-10 dpo :srdce: drzim palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
14.1.11 19:16
soldi píše:
zo skusenosti uz na priznaky neverim, aj ked to znie nadejne :-D bt moze byt ovplyvnena vselicim, najistejsie mas urobit si test- odporucam mamatest, ukaze uz aj 9-10 dpo :srdce: drzim palce :palec:

já uz taky neverim,a to i presto,ze u prvního tehu to bylo to samé…az na to ze bt byla max 37,1…po ovu se kolem 37 pohybovala vlastne vzdy…a ted me to zarazilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
14.1.11 19:45

a co ten test? nevyskusas?
mne ukazal uz 9 dpo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
14.1.11 20:00
soldi píše:
a co ten test? nevyskusas?
mne ukazal uz 9 dpo :dance:

Chystám se a zítra mozná az v neděli…kazdou menstruaci obrečím…takze ted uz jsem skeptická a test me neláká…byla by to krása…ale tak nějak uz tomu neverim.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
14.1.11 20:20

a ako dlho sa uz snazite, ze si taka skepticka?
nadej umiera posledna, raz sa to podari :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
14.1.11 20:29
soldi píše:
a ako dlho sa uz snazite, ze si taka skepticka?
nadej umiera posledna, raz sa to podari :srdce:

zítra je to presně rok co jsme potratili…pak jsem nasadila na chvilku antiko,abych se psychicky hodila do pohody a ted uz je to půl roku co ji neberu,prosla jsem si léčbou utrogestanem a stále nic :-( byla bych ráda kdyby to mimisek uz konečně byl,má načase…ale to zklamání bylo vdy strašně velké.....a za jak dlouho se podaril mimisek vám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.1.11 20:40

Mně ukázal Mamatest 10 až 12 DPO, ale nevylučuji ani devátý (i když by tomu BT neodpovídala).
Měla jsem to stejné jako ty a zadařilo se. Držím pěstičky. Jinak na příznaky tak brzo jsem také nevěřila, protože jsem měla PMS. Při prvním těhotenství jsem neměla žádné, při druhém těhotenství jsem tak nějak tušila od 8 dne PO (bylo to zvláštní- teplo v pochvě, trnula mi šíleně prsa a pálila žáha). Nevím jak u koho, ale u mě neměla mykoza na BT vliv. Přeju hodně štěstí..
Píši anonymně, protože je mé druhé těhotenství hodně na začátku..

• Citovat
  • Upravit
4228
14.1.11 20:51
Anonymní píše:
Mně ukázal Mamatest 10 až 12 DPO, ale nevylučuji ani devátý (i když by tomu BT neodpovídala).
Měla jsem to stejné jako ty a zadařilo se. Držím pěstičky. Jinak na příznaky tak brzo jsem také nevěřila, protože jsem měla PMS. Při prvním těhotenství jsem neměla žádné, při druhém těhotenství jsem tak nějak tušila od 8 dne PO (bylo to zvláštní- teplo v pochvě, trnula mi šíleně prsa a pálila žáha). Nevím jak u koho, ale u mě neměla mykoza na BT vliv. Přeju hodně štěstí..
Píši anonymně, protože je mé druhé těhotenství hodně na začátku..

Ahoj anonymní,děkuji za povzbuzení,děkuji vám oběma.Je tak to by mykoza nemusela bazalku ovlivnit ani mě :)Za to ze píšeš jako anonymní se neomlouvej,naprosto tě chápu :) Gratuluji k těhulkovství…zatím tichounce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
14.1.11 20:56

a ještě…zítra jsem 12 dpo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
14.1.11 20:57

Ahoj, dle zkušeností mykoza vliv na BT nemá. Držím palečky, aby miminko vyšlo. Nebereš teď utrogestan? Ten BT zvyšuje.

• Citovat
  • Upravit
4228
14.1.11 21:07
Caty píše:
Ahoj, dle zkušeností mykoza vliv na BT nemá. Držím palečky, aby miminko vyšlo. Nebereš teď utrogestan? Ten BT zvyšuje.

Ahoj,právě ze uz neberu :) minulý cyklus jsem uzívala naposledy :) ted jsem úplně bez hormonální lečby,jedu na femigardu a kontryhelovém čaji.....ale ten jen do ovulky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
14.1.11 21:14

Tak to pak vypadá nadějně. Uvidíš, držím moc palečky.

• Citovat
  • Upravit
4228
14.1.11 21:21

holky vy mi ale děláte naděje :) za pěstičky děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
15.1.11 11:05

ahoj holky,uz vím ze mykoza opravdu bt neovlivnuje,dnes spadla na 37,1,test sněhobílý a menstruační bolesti…takze je to jasné.Jako vzdy jsem to orvala…a mám chut se na vse v.....!Nezbývá nám nic jiného nez jít do dalsího kola…uz sedmého :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí