Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj. Jsem 6m po akutnim CS a posledni cca dva mesice trpim bolestma v podbrisku. Nejprve jsem to moc neresila ale uz je to horsi. Popsala bych to asi jako bych mela v podbrisku nejakou kouli a ta me nekdy zacne tlacit jakoby chtela ven, takova hnusna olest. Dnes jsem to popsala u obvodaka pri prev. prohlidce a on at mazu na gyndu ze by to mohl byt myom. Zitra se objednam ale zajimaly by me vase zkusenosti a jak jste vlastne prisli na to ze mate myom. Mam pulrocni holcicku predcasne narozenou, je me 30let a rada bych cca do dvou let druhe miminko
@AlenkaJan Nevyšiluj a mazej na gyndu, jen mně zaráží, že jsi se na bolesti dva měsíce vyflákla!? ![]()
Ahoj taky jsem mela hrozne dlouho takovehle bolesti po cs, moje gynekolozka nic nepoznala, pak mi vysel pozitivni test, nizke hcg, v nemocnici kdyz mi delali ultrazvuk tak tam ho nasli drobounky myomek my rekl doktor, druhy den mi delali laparoskopii a udelali se mi po cs srusty na levem vejcovodu tak mi ho vzali proto ty bolesti.
Já myom nijak zvlášť necítila, jen byla silná a bolestivá menstruace.
Určitě se poraď u dr., myom se může zmenšit (pokud ho opravdu máš), jsi ještě brzo po porodu.
Je mozny, ze se myom ztrati nebo mi prijde, ze mi ho na ty laparoskopii vzali. pride mi, ze ho nemam ani muj novy doktor kdyz mi delal ultrazvuk o nem nemluvi.
@Anturie uz pomazu
klasika…kdyz to bolelo tak nebyl cas na to jit k dr a kdyz to nebolelo tak jsem to uplne vypustila z hlavy.
@AlenkaJan píše:
@Anturie uz pomazu![]()
![]()
klasika…kdyz to bolelo tak nebyl cas na to jit k dr a kdyz to nebolelo tak jsem to uplne vypustila z hlavy.
Prosím tě, mazej hned ráno, bez objednání, jsi akutní případ! Maximálně zavolej, že jdeš a hotovo! ![]()
Ahoj,
Mam v deloze myom ( necele 2cm) prislo se na to nahodou pri prohlidce (nemela jsem zadne priznaky) za 3 tydny jdu na dalsi kontrolu (po 6ti mesicich)
Jde o to, ze uz nekolik dni slabe spinim, po vcerejsim sexu spim docela dost. Mam jeste nehormonalni telisko. Nikdy jsem toto neresila. Mam jit radeji hned na gyndu? Nebo to pocka? Muze to byt od myomu to spineni?
Já teda taky jeden mám,2cm velkej, vím o něm asi 5 let a nic mi s ním nedělají, protože se nezvětšuje. Teď jsem 26tt a problémy nemám..