Bolavá část bradavky a krev

1972
23.3.17 19:57

Bolavá část bradavky a krev

Ahoj,
Potřebuji poradit, co to může být a zda-li to měl někdo z vás také.
Par dni cítím bradavku. Ne celou, ale jak jsou hrbolky na bradavce, tak jedna její část. Včera jsem si všimla, ze jedna část je zvetsena a na dotek citlivá. Namazala jsem batadinkou a vložila odlicovaci tampon. Teď vyndam tampon a vytklo mi z te natekle části trochu krve. Je vidět, ze je bílá tečka na tom hrbolku bradavky, ze by nějaký zánět? Ze by se mi udělala oderka, dostala se do toho necistota a teď se mi z toho udělal takový moribundus?
 Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16986
23.3.17 20:01

@terkacek vfygoogli si „Furunkul“ nebo „absces“. Porovnej si priznaky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
23.3.17 20:02

Podívám se, dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7478
23.3.17 20:15

Me na tohle nejvic zabral Sudocrem na stridacku s exoderilem.Po delsim rozbiti se mi tak proste dostala nejaka kvasinka.Pred kojenim je potreba poradne umyt. A taky co nejvic vetrat.Na noc promazavam cistym lanolinem. Zkousela jsem vic veci, ale tohle se me nejvic osvedcilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7478
23.3.17 20:17

Tedy at doplnim.Ze zacatku bolestivost, zacervenani a pak zacala bradavka praskat v miste prechodu bradavky a dvorce.Po nejake dobe se to preneslo i na druhe prso :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
23.3.17 20:17

@anupati z kojení to určitě nemám, nebojím uz dva roky. Mám mazat betadinkou? K jakému lékaři se chodí, pokud by se to zhoršovalo, kožní ci gynekolog?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7478
23.3.17 20:21

Aha, to me ani nenapadlo, ze nekojis :D Jinak zkus framykoin.Ja jsem to konzultovala na gynde a u obvodacky.Mela jsem zrovna preventivky a v podstate se shodly co s tim a zajimalo to obe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
23.3.17 20:23
@terkacek píše:
@anupati z kojení to určitě nemám, nebojím uz dva roky. Mám mazat betadinkou? K jakému lékaři se chodí, pokud by se to zhoršovalo, kožní ci gynekolog?

myslím spíše kožní dr.

máte jen na jednom prsu?

betadina tomu asi nemůže uškodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
23.3.17 20:24

Možná je to jen „akné“ a objevilo se právě tam…

nebo se ucpal nějaký kanálek a potřebuje se odšpuntovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
23.3.17 20:31

Na všelijaké odřeniny používám bepanthen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7478
23.3.17 20:31

Jj, pokud to neni z kojeni, tak bych zkusila chvili vyckat. Jestli se neco zformuje a mazat nejakou silnejsi desinfekci jako je cutasept nebo framykoinem. Pokud by se delal nejaky vetsi absces, tak na kozni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
23.3.17 20:54

Framykoin je volně prodejny?
Mám to na jedňom prší, nikdy se mi to zatím nestalo. Dnes me zneklidnila krev, co mi po kapkach vytekala. Mačkat se asi nemá, ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7478
23.3.17 22:03

@terkacek Neni volny, ale my mame doma zasoby :nevim: Nebo se zeptej v lekarne, co by ti doporucili misto nej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
23.3.17 22:44

@terkacek myslím, že betadine je dobrá volba… a nebo možná Ichtoxyl… ten je na léčení zánětlivých otevřených ran. a počkat třeba do pondělí, co to udělá..,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
28.3.17 22:57

@terkacek tak jak to jde/vypada?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie