Mysalfon - ???

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
225
1.7.04 08:04

Mysalfon - ???

Včera mi doktor předepsal Mysalfon. Upozornil mě, že může způsobit ospalost a nebo naopak nespavost. Ale všeobecně je dobře snášen.
Zvracela jsem, měla jsem zimnici, polévalo mě horko, nespala jsem, mám smrt na jazyku:). To trochu přeháním, ale večer a v noci mi bylo ouvej.
Máte někdo zkušenosti s tímhle lékem?
Kočulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
135
1.7.04 10:51

Ahoj Kočul,
s mysalfonem mám osobní zkušenost a musím říct, že takhle se mnou nemával. Spíše mi po něm bylo tak nějak zvláštně. Doporučuji ti to už nebrat! Určitě tahle reakce není v pořádku. Možná je to dokonce alergická reakce na nějakou tu složku.
Tak s tím někam práskni a brnkni doktorovi.
Pa pa Edita Anne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
1.7.04 11:22

Edito Anne,
už jsem se objednala k doktorovi pro jiné prášky. Máš pravdu, asi to bude nějaká alergie, protože mi zčervenal krk a kůže svědila až pálila. Brr. Po téhle zkušenosti jsem si říkala, že mimísek ke mě asi nikdy nezabloudí, protože takovouhle léčbu asi nevydržím:).
Pomohl ti ten Mysalfon?
Kočulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
553
1.7.04 11:41

Ahoj Koculko!
o tomto léku jsem nikdy neslyšela, ale raději bych ho taky nebrala. Před rokem jem dostala od své gynekoložky tabletky proti bolesti (myslím coxtral), vyvolaly ve mně děsnou reakci, přesně jak píšeš- nemohla jsem dýchat, návaly jak na zvracení, motala se mi hlava, v obličeji, na rukou i na hrudníku jsem zrudla… a pořád nemohla dýchat. naštěstí mi pomohla procházka na čerstvém vzduchu… a po dvou hodinách po reakci ani stopa. přesto jsem ty léky hodila do koše (v lékárně).
nebrat, nebrat, nebrat!!!
takové reakce léky vyvolávat nesmí, i když to nepíšou v příbalovém letáku!!!
Hezký den Mia

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
1.7.04 13:26

Ahoj Kočul,
já ten mysalfon brala když tak o otm přemýšlím docela dlouho, tak rok určitě. Nevím z jakého důvodu jsi ho brala ty, já jsem měla hodně hormonu prolaktinu, který způsobuje neplodnost. A je pravdou, že se mi o něco snížil (o tom svědčí i můj pupík..) Základem u mě ale je, brát vždy všechny léky po jídle, jinak je mi špatně. Existuje ale více léků na tuto potíž, tak si nechej napsat jiné. A jestli jsi měla tu kožní reakci, tak je to jistě alergie a už to neber!
Pa pa Edita Anne s Violkou 26.tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
1.7.04 13:48

Taky jsem zvládla pouze 2 tablety a musela jsem toho nechat. Byla jsem úplně vyřízená a bylo mi snad úplně všechno. V práci jsem zkolabovala a pak nějak doma čekala až to přejde. I dr. se z toho zdála vyplašená, když jsem jí volala. Teď beru Dostinex, bere se 1× týdně a je naprosto bez vedlejších účinků. Stojí 1400Kč - 8 tablet, tak s ním trochu šetří, ale určitě ti ho na požádání předepíší. Nemá smysl si takhle ničit zdraví,.kdo ví co ještě všechno budem muset spolykat na naší cestě za mimi.

Držím palce Borunka

Hlavně ten Mysalfon pořádně zajez.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
1.7.04 14:16

Děkuji Editko, Mio i Bohunko.
Uvidím, co mi doktor místo něj dá. Třeba už to bude v pohodě, o tom Dostinexu jsem už slyšela, ale nevím, jestli můžu na Dr. rovnou vybalit, že chci ten a žádný jiný:). Dneska navečer odjíždím, takže se ozvu až ve středu - supr tenhle prodloužený víkendík!!!
Ještě jednou moc děkuji a mějte se moc hezky!
Kočulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital