Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Jasně, že vztahy a chování v nich nejsou u všech stejné. Až budeš mít více zkušeností, tak budeš vědět, že někdo je takový, jiný makový.
@izabe a jak se zjistí jestli ten vztah jde do předu a nebo se chýlí ke konci?
Každý člověk je úplně jiný, takže žádný vztah nebude nikdy stejný. ![]()
Vybíráme si a zůstáváme s takovým partnerem, který nám vyhovuje. Nikdy jsem nepřemýšlela nad tím, jaký bych měla život s někým jiným.
Max by mě zajímalo, jaký by byl v posteli.
![]()
@Černá Madonna to mě to právě teď napadlo, protože přítel má kolegů a s ním se mi strašně dobře povídá je úplný opak přítele tak mě právě napadlo jaké by to bylo s ním ten vztah ale ne že bych přítele chtěla opustit to ne. Já jsem ze začátku vždy strašně stydlivá takže sex maximálně v představách
![]()
To musíš sama cítit. Jestli se spolu hádáte nebo ne, trávíte spolu čas, chováte se k sobě hezky, rozumíte si, jsi s nim šťastná atd.
Noo, tak komunikace ve vztahu a mít si zkrátka pořád co říct, je určitě moc fajn a i důležitá.
To je různorodý…
Úplně nejlepší by bylo, kdyby se dali sloučit tak dva nebo i tři muži v jednoho toho NEJ.
![]()
Ale to bohužel nejde. ![]()
Pro Boha, kolik mu je? 80? O víkendu chodí po obědě spát. Jako v sobotu i neděli, každej víkend? Ano, jsou úplně jiné vztahy. Drobet s jiným „drajvem“.
Mně je to úplně jasný, nudíš se s ním.
@Sadman píše: Více
No, možná očekává, že si k němu přilehne a dojde úplně na něco jinýho.
![]()
Bože můj, jak by se ale on asi cítil, kdyby tohle viděl
Zakladatelko tohle bych řešila zavčasu nebo z toho brzy bude ještě nějaká nevěra. Možná jste přecházení. ![]()
Ale já ho nechci opustit psala jsem to. Jen mě to tak napadlo. Přítele miluju a chci s ním být ale tuhle diskuzi jsem založila protože tohle je můj první vážný vztah tak jsem chtěla vědět jestli je to pokaždé úplně jiné nebo je něco stejně a to že chodí spát po obědě na tom není nic špatného má velmi náročnou práci
@Sadman píše: VíceČemu se divíš, dnešní muži jsou prostě máčky…můj přítel má 38 a taky si teď šel schrupnout po obědě. Slyším to ze všech stran..chlap je přeci unavený z práce tak si musí odpočinout. Navrhuji výlety- nechce se mu. Mám v plánu, že prostě budu jezdit sama s malou. Ale nebyl takový, prostě fotrovatost dojde na každého…
Chceš to vědět? Tak dobře. Hele je to vždycky úplně jiný. Měla jsem více vztahů a je to člověk od člověka, to dá rozum. Každý je jedinečný.
Proto se ptám
. Mám doma chlapa jaké jsem vždy chtěla, vyslechne pohladí pomůže a vše okolo. Jen mě to zajímalo nic víc nic míň. Vyměnit přítele rozhodně nechci ![]()
Pokud se ti už po tak krátké době vztahu povídá lépe s někým jiným, a zjišťuješ že je něco přitažlivého na chlapech, co jsou opak toho tvého, tak to stejně dříve nebo později dospěje ke konci. Jinak bys o tom vůbec nepřemýšlela. Prostě ti něco chybí, i když si nalháváš že ne.
Zdravím, mám jeden dotaz. Jsem ve vztahu s přítelem rok a půl. Jsem spokojená miluju ho. Jen mě napadá jedna myšlenka, jak by se choval jiný chlap kdybych s ním byla ve vztahu. Jestli by se mnou trávil více času než můj přítel, přítel obvykle chodí přes víkend spát po obědě tak spolu neztrácíme čas, jestli by jiný muž byl pozorný zapojoval by se do domácnosti, hýčkal mě a tak.
Samozřejmě se tady najde někdo kdo bude psát jak nejsem spokojená a že proc jsem s přítelem když ho evidentně nemiluju… Tak to není, jen mě prostě napadlo jestli jsou všechny vztahy podobné nebo jsou pokaždé jiné. Tohle je můj první dlouhodobý vztah tak se ptám jak to vnímáte vy. Děkuji