Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky.. myslíte si, že mam ještě šanci, že bude ovulace? nebo vám přijde graf jako anovulační? dnes jsem 21 DC a ovulace nikde
.. Jsem první měsíc po Clostilbegytu ![]()
Jinak ta jedna vysoká teplota byla nevolnost, tak toho si nevšímejte ![]()
Nevím, mě to přijde strašně rozházené… a nepřijde mi, že by to na ovulaci výrazně vypadalo ![]()
@j.a.n.i1 mě právě holky z mojetehotenstvi zase říkají, že takhle rozhodne nevypadá anovulační graf, že by mi to skákalo nahoru a dolů ale že tohle se drží v nízkých teplotách
.. tak já nevim kdo se v tom má vyznat ![]()
otázkou je, jak dlouhé máš cykly a jak pravidelné, vzhledem k tomu, že jsem orloj (přesně 28 dní), tak bych si fakt nedovolila radit. A toho 20-21. jsem pochopila, že ovu test neukázal? tam bych si to jako laicky vsadila, že byla
a pokud nemáš 40tidenní cykly, tak jinde bych to ani neviděla ![]()
http://merenibt.xf.cz/ na této stránce je spousta grafů, ať ovulačních nebo neovulačních, co si pamatuju, tak anovulační cykly vypadají jako hřeben, nahorudolů bez jakékoliv pointy
jinak já mám zase křivku skoro rovnou, sotva že se zvedne o 0,2 a že ovu byla jsem poznala až z tt ![]()
Me to ja anovulacni neprijde, spis bych jeste cekala na ovulaci. ![]()
@Dana1980 Děkuji za podporu, mě právě dost holek z MT říkají že to takhle nevypadá anovulák, že ten je jako hřeben, tak snad ovulace dorazí ještě ![]()