Příznaky nebo sugesce?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
575
26.6.12 16:04

příznaky nebo sugesce?

Ahojky holky,

jsem tu relativně nová a doteď jsem spíš pročítala a informovala se. Ale už to nevydržím a musím taky přispět. Miminko ještě nemáme a plánujeme první. Mám to příští týden dostat, ale mám pár příznaků a chci vědět, jestli jsou spojeny s možným těhotenstvím nebo co to je. Takže je mi pořád horko a dřív jsem byla zmrzlina první třídy, dřív jsem skoro nepila a teď mám pořád žízeň a vypila bych snad celou Vltavu :) Cítím se nafouklá, pořád bych něco mlsala a včera, když jsem si oblékala podprsenku, tak mi vytekla z pravého prsa mléčná kapička. V bříšku mám neustálý tlak, ale to jsem měla i minulý měsíc a nakonec jsem to dostala…Zatím je na testování moc brzy, tak jsem se chtěla poradit s Vámi. Předem díky za odpovědi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
483
26.6.12 16:24

Ahojda jestli už máš takové příznaky zkus si udělat těhotenský test nic za to nedáš :-)a jestli vyjde pozitivně tak gratuluju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
26.6.12 16:27

Hele může to být klidně předmenstruační syndrom a nebo se fakt něco uhnizďuje, ale nezjistíš to jinak než testem, zkus koupit a pomalu testovat, budu držet palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
511
26.6.12 18:34

Ahoj drzim ti palce :mavam: ja to mela podobne a ted jsem 6tt :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie