Myslíte si, že můžu mít podezření na nevěru?

22.7.24 14:28

Myslite si že můžu mít podezření na nevěru?

Ahojte, chtěla jsem se vama jen tak poradit a vědět vaše názory.
Mám přítele kterému je 34 mne je 19 ( vím je to vyšší věkový rozdíl, ale o to ted tady nejde ) bydlíme spolu, přítel chodí do práce, dělá šéfkuchaře v Německu domů jezdí každý večer odjíždí ráno v 8 ( tudíž nějakých 12 hodin v práci).
Ze začátku když jsme spolu ještě nebydleli byl sex pokaždý co jsme se viděli což je asi pochopitelny.. :D po nastěhování to bylo taky skoro každý den, akorát teď poslední dobou je to takový třeba jednou za týden, teď už taky 7 dni nic..
Chová se pořád stejně jako předtím. Říká mi kdo mu píše, mobil nechává na stole, bere si ho akorát když jde na záchod (💩) ale to hraje hry nebo kouka videa.. tím že je dost v práci jsme ve volnem čase spolu, s kamarádem se vidi občas než jede do práce ( do práce jezdi s tatou ). Akorát ten sex teď trochu vazne.. myslíte že to muze být tou unavou? Přes den jako se zepta kdy bude sex atak, ale večer pak leží ns gauci kouka na telku a pak že je unavený že půjde spát. Tak nevím co si myslet. Dbám o sebe nevypadá že se mě štítí dotyka se me atak.. možná to je i tím vedrem co teď přes léto je? Nebo když to tak reknu na plnou hubu že má uzito z „mladych let“ a ted to tolik nevyhledava?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Missinecka
22.7.24 14:31

Je mu vedro, je unavený z práce… někteří to snášejí blbě a pak ta chuť prostě není :nevim: Nevěru bych za tím teda z toho, co píšeš rozhodně nehledala…
Zkuste někam vypadnout, nebo si zajít na večeři, udělat si hezký víkend… vypadne ze stereotypu a třeba se mu hned bude chtít :)

• Citovat
  • Upravit
2290
22.7.24 14:33
@Adrianka367 píše: Více

No, ona většinou ta chuť s trvajícím vztahem trochu opadá a je to individuální. Na každý den už ho asi neukecáte, ale promluvte si o tom v klidu. Prostě jemu stačí méně, vy byste chtěla více, musíte hledat kompromis, který vyhovuje oběma. Tedy, pokud spolu chcete zůstat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.7.24 14:34

Joo ja si taky myslím jen o tom obcas dost přemýšlím, ještě když čtu většinu clanku že unavou to určitě nehude ze to jsou jen vymluvy 🙈 je „starsi“ uplne hubenej když to řeknu špatně taky není, furt si na to vedro stěžuje.. kort ještě bydlime v bytě kde to když je slunicko dost pere. Tak to bude nejspíš tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.7.24 14:38

@LadaSva no my jsme spolu právě krátce docela, proto jsem si říkala aby v tom nebyla nahodou nejaka jina, ale zas na druhou stranu je to prostě kravina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missinecka
22.7.24 14:38

Můj je taky horkokrevný a ty šílené vedra nedává každoročně, ale nevěra mě teda nenapadla… když se trochu ochladí, tak je to hned o něčem jiném :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
22.7.24 14:39

@Missinecka jojo přes tu zimu podzim, to prave bylo kazdy den skoro nebo několikrát tydne 🙈 to az ted to trochu opadlo když začlo teplo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missinecka
22.7.24 14:40

No tak vidíš… nevytvářej si v hlavě zbytečně něco, co neexistuje :hug:

• Citovat
  • Upravit
22.7.24 14:41

@Missinecka moc děkuju :* potřebovala jsem slyšet i jiných názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
22.7.24 15:02

Jak už tady bylo řečeno - každý je jiný, každý potřebuje i jinou intenzitu sexu. Samozřejmě je možné, že to postupně i opadá po čase vztahu, zároveň to ale může záviset i na životním období. Já sama to mám tak, že když mám nějaké náročnější období, tolik na to nemám chuť. Nevěru bych za tím hned nehledala, věřím, že tu bys poznala spíš v jiných aspektech vztahu než je sex. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36028
22.7.24 15:02

Když bych v takových vedrech dělala 12h v kuchyni plus cesta, tak bych se taky večer vyvalila na sedačku a byla bych ráda, že dýchám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3735
22.7.24 21:36

@Adrianka367 já mám vždycky v horku menší chuť a energii na to. Chuť je ale ne jako v zimním období. A energie na to tolik není. V zimě muzu denně. Obecne mám raději zimu. Čili teď v létě tak dvakrát týdně. Je to pro mě malo ale víc nezvládám. Horko mě ubíjí. V zimě je sex i pětkrát v týdnu klidně. Teď jsme byli týden na dovolené a měli jsme sex jednou. Byli jsme ulitani, unavení od vody a sportu. Vecer sedli k ohni a pak šli spát. I tak to ale bylo fajn. I ten komfort tam na to tak není jako doma. A to už tam jezdíme třetí rok na stejnou chatu. Jenže nám není 20 už a přeci jen doma to má člověk lépe zarizene. Jak jsme se vrátili domů a trochu aklimatizovali, hned byl večer sex. 😃Jenže včera manžel onemocněl tak zas nic. No co, pak si to vynahradíme.

Příspěvek upraven 22.07.24 v 22:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2263
22.7.24 21:52

Nevěra by mě ani nenapadla. Buď únava z hicu a cestování, nebo prostě už nevydržel souložit pokaždé, když se vidíte. Což je vlastně únava taky ;) A proč se ptá, kdy bude sex? Vy na to máte nějaký rozvrh? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.7.24 07:49

@syslomil nee rozvrh ne :D jen se občas tak behem dne zepta kdy bude sex atak ne jako ze by to plánoval, nevim jak to popsat zepta se jako vtipne 🙈 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí