Myslíte, že je šance? HCG 10 tisíc

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
447
6.6.18 16:57

Myslite ze je sance?

Krasny den preji..
Jsem po potratu, 12 dubna byl zacatek posledni menstruace. 4 května byla ovulace a to vim presne delala jsem si test. 18 kvetna mela prijit ms.. ja nemam pravidelnou ovulaci a pokazde jsem otehotnela tesne pred MS. 28 května bylo HCG 2234 a dnes 6.cervna bylo 10.000 ale na ultrazvuku jen velka dutinka prázdná. Toho 28 byla take dutinka ale malicka, ted uz je fakt o neco větší ale nic v ni.. Doktorka mi dava jeste tyden jinak pry pujdu na čištění. Nevim ale jsem asi tak mesic tehu podle výpočtů. Myslite ze je sance? Ze se tam objeví rovnou miminko se srdickem. K dr jsem sla moc brzy vim to… dekuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6.6.18 17:11

Určitě je šance, držím palce, ať vše dopadne jak má. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
6.6.18 17:12

Tedy bys byla v 6. týdnu, 4 týdny stáří miminka. Pokud víš, kdy přesně byla ovulace, už mi to přijde jako hodně dlouhá doba, už by měl být vidět zárodek, klidně bez srdíčka. Ale třeba má jen doktorka starší ultrazvuk a při příští kontrole bude vidět víc, držím pěsti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
6.6.18 17:13
@Pipilota Citrónie píše:
Určitě je šance, držím palce, ať vše dopadne jak má. :hug:

Dekuji moc za povzbuzení.. uz bych nechtela znova potratit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
6.6.18 17:15
@katyna1984 píše:
Tedy bys byla v 6. týdnu, 4 týdny stáří miminka. Pokud víš, kdy přesně byla ovulace, už mi to přijde jako hodně dlouhá doba, už by měl být vidět zárodek, klidně bez srdíčka. Ale třeba má jen doktorka starší ultrazvuk a při příští kontrole bude vidět víc, držím pěsti..

Me prave bylo receno a i jsem cetla ze ve 4tt jeste nic videt neni… nebo ze i spouste maminkam ještě v 7tt nic neslo videt a za tyden az 14dni bylo miminko. Tak ja nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.18 17:22
@Veronikax píše:
Me prave bylo receno a i jsem cetla ze ve 4tt jeste nic videt neni… nebo ze i spouste maminkam ještě v 7tt nic neslo videt a za tyden az 14dni bylo miminko. Tak ja nevim

To bude dobrý ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59371
6.6.18 17:36

@Veronikax ani hcg nestoupá jak by mělo tak nezbývá než čekat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
6.6.18 17:53

Pomalu bych se chystala i na špatné zprávy, ale nepřestávala bych doufat v ty dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
6.6.18 17:59
@Karleon píše:
Pomalu bych se chystala i na špatné zprávy, ale nepřestávala bych doufat v ty dobré.

Ale vzdyt by odpovidalo ze jsem tal ve 4tt teprve podle ovulave

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
6.6.18 18:00
@Markéta80 píše:
@Veronikax ani hcg nestoupá jak by mělo tak nezbývá než čekat ;)

Ve 4tt ale 10.000 jednotek co jsem cetla je krasnych..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
6.6.18 18:02

Pokud byla ovulace 4.5., jsi teď už v 7. týdnu. Počítají se ještě 2 týdny před ovulací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
6.6.18 18:36
@Karleon píše:
Pokud byla ovulace 4.5., jsi teď už v 7. týdnu. Počítají se ještě 2 týdny před ovulací.

Jenze u me vzdy doslo k oplodneni pred ms. Nevim hledam asi uklidnění, ale kdyz si vemu kdy doslo opravdu k oplodneni tak by to byli 4tt. Chapu ze se to pocita od zacatku posledni ms ale take se musi brat kdy doslo opravdu k oplodneni. Pak se většinou maminky zbytecne posilaji na potrat. U me by to byl uz druhy chvilku po sobe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15125
6.6.18 19:17

Hcg nestoupá tak jak má. spis bych se bala, ze je neco spatne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
6.6.18 19:28

K oplodnění dochází vždy při ovulaci. Bez vajíčka to jde těžko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
6.6.18 19:41

@Veronikax to ano, ale všechno je nastavené tak, že se počítají dva týdny plus. Takže prakticky bys opravdu byla v 7. týdnu, ne ve 4. :( ale třeba to vážně může být starším utz :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí